Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Formula 1

Başlatan muzzy, Eylül 08, 2006, 04:44:45 PM

Previous topic - Next topic

muzzy

yeminle izlerken kafayı yicektim..nası iştir yaw büyü mü yapmışlar adama..durduk yere yan teker bağı kopuyo yaw..nası ferraridir nie hep Kimi yi bulur böle şeler...başında ne güzel sewinmiştik alonso 4.lüğe geriledi diye..yine içine etti yani araba..nese massa ve hamilton u tebrik ediyoruz...

gokhan

massa shumının yerını ıyı tuttu... :)

beanlie

massada iş war belli oluyor bu kimi de de bi sorun war hangi takıma giderse garanti yarışta sorun çıkartıyor

muzzy

adam napsın yaw..nası bi talihsizliktir anlmadımki..hele bugün nası oldu tekerin orası öle halaa anlamıyom..:S

Mr. MeTaLkiSS

Ben de dedim size hamilton yardırır diye heh :D adam biraz iyi de ondan lead pilot olursa garanti şampiyon ferrarinin yalan pilotları ona yetişemez adam pro, expert vb.
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

gokhan

Quote from: beanlie on Mayıs 13, 2007, 10:22:58 PM
massada iş war belli oluyor bu kimi de de bi sorun war hangi takıma giderse garanti yarışta sorun çıkartıyor
cenabet deme kı :D saka bı yana yasemın duymasın oldurur benı  ;D

ölü gelin

Quote from: muzzy on Mayıs 11, 2007, 09:14:14 PM
bu ayki F1 one racing i alan varmı..bugün gördüm daha hemen aldım..kocuman KIMI posteri veriyor..bi tarafında araç bi tarafında kendi resmi var...
niahaha ben aldım ya hiç kaçar mı ucunda kimi var :D

lp_ken_an

ulan kimi sıralama turlarında yine aracının kurbanı oldu sıralamayı tamamlayamdı...

Monaco Grand Prix'si sıralama turları

1 Fernando Alonso McLaren-Mercedes  1:15.726
2 Lewis Hamilton McLaren-Mercedes  1:15.905
3 Felipe Massa Ferrari  1:15.967
4 Giancarlo Fisichella Renault  1:16.285
5 Nico Rosberg Williams-Toyota  1:16.439
6 Mark Webber Red Bull-Renault  1:16.784
7 Nick Heidfeld BMW  1:16.832
8 Robert Kubica BMW  1:16.955
9 Rubens Barrichello Honda  1:17.498
10 Jenson Button Honda  1:17.939
11 Alexander Wurz Williams-Toyota   
12 Vitantonio Liuzzi STR-Ferrari   
13 Jarno Trulli Toyota   
14 Heikki Kovalainen Renault 
15 Kimi Räikkönen Ferrari   
16 David Coulthard Red Bull-Renault
17 Anthony Davidson Super Aguri-Honda 
18 Scott Speed STR-Ferrari   
19 Adrian Sutil Spyker-Ferrari   
20 Ralf Schumacher Toyota
21 Takuma Sato Super Aguri-Honda   
22 Christijan Albers Spyker-Ferrari
  sıralama sonucları....

muzzy

yok abi demekki bu Kimi de bi pokluk var..napıo annamıomki arabaya..yada birileri durmadan komplo düzenlio bu adama..bu ne ya her yarış her sene aynı şey..

Mr. MeTaLkiSS

haha gerekirse mclaren böyle tanklar işte kimi kimmiş =]
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

muzzy

walla iice hayal kırıklığı yapar oldu..kafam bozuluyor..neseki WRC de Gronholm üm löeb in önüne geçti..

Roswegas

Raikkonen i çok severim

en başından beri

immortal

yetti bea bu nedir yahu  biraz dikkat kimi ya off.o kerblere de o bariyerlerede başlıcam şimdi.psikolojikmen aş şu sorunları artık da o manyak performanslarını göster bize.neyse ben hala umudumu kaybetmedim.yarın nasılsa sürekli safety car yarışa giricek:P kimi de depoyu fuller 2 pit stop stratejisiyle felan önlere geçer ki o bu konuda bayaa iyidir.tek sorun aracın yine saçma sapan bir nedenden dolayı yarış dışı kalabilmesi.ben biliom kimi r.nin derdini de neyse geçicek bunlarda umarım :D:D
I CAN'T SEE THE MEAN OF THİS LİFE

lp_ken_an

bende umudumu kaybetmedim...daha cok yarış var..inş. devam etmez bu amele amele hatalrdan kaynaklanan puan kaybetmeler..gerci bgnkü sıralamydı ama olsun yarıs icin önemli sonucta

muzzy

Quote from: gizmo on Mayıs 26, 2007, 08:47:55 PM
yetti bea bu nedir yahu  biraz dikkat kimi ya off.o kerblere de o bariyerlerede başlıcam şimdi.psikolojikmen aş şu sorunları artık da o manyak performanslarını göster bize.neyse ben hala umudumu kaybetmedim.yarın nasılsa sürekli safety car yarışa giricek:P kimi de depoyu fuller 2 pit stop stratejisiyle felan önlere geçer ki o bu konuda bayaa iyidir.tek sorun aracın yine saçma sapan bir nedenden dolayı yarış dışı kalabilmesi.ben biliom kimi r.nin derdini de neyse geçicek bunlarda umarım :D:D

pit stop stratejisini ferrari çok ii yapardı..kimi de öle..ikiside birleşince baya bi ii yapmaları lazım..yoksa zaten bu pistte normal geçiş imkansız..15 ten ne kadar yukarı çıkar onu da bilemem ama çok umudum yok doğrusu..