MTM'in tamamını dinleyebilirsiniz...

Başlatan [lp]_endLeSs, Mayıs 11, 2007, 04:27:30 PM

Previous topic - Next topic

black_ece

önyargılı olmayın bence güzel bi albümdür
sadece iki şarkı dinledim haha

uNReLiEveD

yeni albümde 3 şarkı güzel sadece...eski şarkılar biraz daha hareketliydi sanki...

muzzy

yok abi bizi lp ye bağlayan şeyler vardı..mesela nası anlatsam o zman daha deli çocuksu bişilerdi..şimdi çok ciddi oldular..tmm ii güzel de şarkıları da öle yaptılar..given up da bağırıyor mesela chaz ama bi one step closer gibi zevk vermiyor..nebiliyim yaw çok deişik oldular alışabilecezmi bilmiyom...bi no more sorrow u sewdim bayaa..WID zaten süper..dierleri önce de dediğim gibi açmadı..yaniönceki şarkılara bakınca da açması beklenemez..bizim bu şarkıları sewmemiz demek müzik zevkimizi de deiştirmek demek..sırf lp die olurmu bilmem onu da...

Sumween

Quote from: muzzy on Mayıs 13, 2007, 08:38:21 PM
yok abi bizi lp ye bağlayan şeyler vardı..mesela nası anlatsam o zman daha deli çocuksu bişilerdi..şimdi çok ciddi oldular..tmm ii güzel de şarkıları da öle yaptılar..given up da bağırıyor mesela chaz ama bi one step closer gibi zevk vermiyor..nebiliyim yaw çok deişik oldular alışabilecezmi bilmiyom...bi no more sorrow u sewdim bayaa..WID zaten süper..dierleri önce de dediğim gibi açmadı..yaniönceki şarkılara bakınca da açması beklenemez..bizim bu şarkıları sewmemiz demek müzik zevkimizi de deiştirmek demek..sırf lp die olurmu bilmem onu da...
her kelimene katılıyorum muzicim...

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

whiskas:)

4 şarkı:
*bleed it out
*what ive done
*no more sorrow
*in between

SORU: Neden Chaz ve Mike ööle ayrı gayrı solo takılmışlar!? resmen tek şarkı war birlikte sölediklerii  >:( eskiden toplama albüm yapardık.. kaseten kasette çekerdik.. ya da cd yapardık.. onlara dönmüş cnm.. iki ayrı solonun tek tek şarkılarını seviomuj da toplamış bi kasete/cdye gbi..  >:(
forfeit the game & stop the talk show!

Requiem

Quote from: whiskas:) on Mayıs 14, 2007, 12:04:30 PM
4 şarkı:
*bleed it out
*what ive done
*no more sorrow
*in between

SORU: Neden Chaz ve Mike ööle ayrı gayrı solo takılmışlar!? resmen tek şarkı war birlikte sölediklerii  >:( eskiden toplama albüm yapardık.. kaseten kasette çekerdik.. ya da cd yapardık.. onlara dönmüş cnm.. iki ayrı solonun tek tek şarkılarını seviomuj da toplamış bi kasete/cdye gbi..  >:(

O zaman da nu-metal damgası yediklerini düşündükleri için öyle yapmışlar sanırım.. Keşke kabullenselerdi nu-metal'in onlara ne kadar çok yakıştığını..
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

§ïяĝαиα

ahh keşke...bu arada bende albümü hala dinlemedim çıkana kadarda dinlemicem...:( ama ümidimi kestim
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

whiskas:)

Quote from: Requiem on Mayıs 14, 2007, 12:07:00 PM
O zaman da nu-metal damgası yediklerini düşündükleri için öyle yapmışlar sanırım.. Keşke kabullenselerdi nu-metal'in onlara ne kadar çok yakıştığını..

nu-metal damgasını yemekten kaçıolar belki ama ben bu kaçışı da anlamıorm.. sonuç olarak nu-metal.in öncü gruplarından LP.. nu-metal denildiinde dünya onları ilk 3ün içinde sayıyo.. müziklerini benimsemiş milyonlarca hayranları war.. bi anlamda bu metallica.nın "metal müzik yapıo" damgasından kaçması gibi bişi.. anlamsız!
forfeit the game & stop the talk show!

ShapeshifteR

yaw cok acelecesiniz yaa koyun bi medya pileyır a şafıl modunu açın brias dinleyin şunun şurasında 1 gün kalmış bide ayın 25 inden soora yorum alalım onnarı cok merak ediorm ben asıl
Dünya üç beş bilgisizin elinde;
Onlarca her bilgi kendilerinde.
Üzülme; eşek eşeği beğenir:
Hayır var sana "kötü" demelerinde.

Requiem

Quote from: whiskas:) on Mayıs 14, 2007, 07:40:12 PM
Quote from: Requiem on Mayıs 14, 2007, 12:07:00 PM

nu-metal damgasını yemekten kaçıolar belki ama ben bu kaçışı da anlamıorm.. sonuç olarak nu-metal.in öncü gruplarından LP.. nu-metal denildiinde dünya onları ilk 3ün içinde sayıyo.. müziklerini benimsemiş milyonlarca hayranları war.. bi anlamda bu metallica.nın "metal müzik yapıo" damgasından kaçması gibi bişi.. anlamsız!

Bence de mantıksız bi kaçıştı bu..

Quote from: ShapeshifteR on Mayıs 14, 2007, 08:01:29 PM
yaw cok acelecesiniz yaa koyun bi medya pileyır a şafıl modunu açın brias dinleyin şunun şurasında 1 gün kalmış bide ayın 25 inden soora yorum alalım onnarı cok merak ediorm ben asıl

Benim bi albümü bi parçayı benimseyebilmem için daha ilk dinleyişim de "aha bu ne ya? ne güzel olmuş lan" demem lazım.. şafılla mafılla kendime zorla sevdiremem bi şeyleri.. ha albüm kötü mü olmuş? hayır.. ama Linkin Park olmamış..
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

ousan

şafılla dinlenecek bi albüm değil...

muzzy

almama kararı aldıktan sora hemen indirdim...dinliom ara sıra..biraz biraz sewilio ama bağlamıyor kendine...

[lp]_endLeSs

ya yeni fark ettim..bu koyduğum linklerden şarkıları indirebiliyoruz  :-\
ama linklerini koyduğum sitede yasal olduğu yazıyo ve onlarda linkleri silmemiş  :-\
isterseniz konuyu siliim yada sadece site isimleri kalsın..???

Roswegas

Ben dinleyemiyorum da indiremiyorum da nasıl yapcaz yaa??

lp_mike_chester

wake ile in between güselmiş baya
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !