SURU hakkında LPA tarafından yapılan röportaj:JOE

Başlatan black_ece, Mayıs 14, 2007, 06:46:49 PM

Previous topic - Next topic

black_ece

LPA: Bu SURU fikri ne zaman ortaya çıktı ve bunu halka sunmak için seni etkileyen neydi?bu fikrin ortaya çıkması seni haycanlandırıyor mu ?

Joe: SURU iki yıl önce başladı. Sevdiğim markaları ve bunun gibi şeylerin olacağı bir yer istedim. LP nin dışında ne yaptığımı ve takdir ettiğim sanatı göstermek için bir yere ihtiyacım olduğunu düşündüm.Moda,sanat ve müziğin bir arada bulunması çok harika bir şey.SURU nun benim bakış açımı göstermesini istedim.

LPA: Sadece California da mı olacak  ya da başka yerlerde de açmayı planlıyor musun ?

Joe:Aslında SURU yu bir zincir haline getirmeyi isterim.ama bu sadece gelecekte olabilir.Şu an ellerim dolu .

LPA: Geçen yıl "The Seed" diye kendinin çektiği bir filmden bahsediyordun bi iki kere sahne arkasını LPU ya koydun ama ondan sonra ses seda kesildi va biz bunun hakkında bir şeyler duymak için sabırsızlanıyoruz.Ne zaman gösterilecek ya da LP.com da olacak mı ?

Joe: "The SEED" benim kayıtlar arasında çektiğim 12 dakikalık bir kısa film. Filmi 2006 Pusan INternational Film Festivalinde (güney kore)de gösterdim .albümle o kadar ilgileniyordum ki filmi unuttum =) ama bunu online olarak yayınlamadan önce bir kaç festivalde daha göstermek istiyorum.Sundance tarafından geçildi.sanırım  yeteri kadar sanatsal değildi.

LPA:Peki King rat in ve Kung fu high school gibi diğer film projelerinin durumu nedir?

Joe: Şu an için pasif durumdalar.Bu projeleri meydana getirmek çeşitli sebepler nedeniyle zor.hollywood çok karaktersiz(sulu ??) bu konu hakkında konuşmalar yapıyorum ama şu an için bir şey yok.

LPA: Gayet yenetenekli bir sanatçısın (resim)grup arkadaşın mike gibi bir sanat şovu yapmayı düşünüyor musun?

Joe:Music For Relief için Projeck Revolution turda hazır olacak  bir skeç defteri hazırlıyoruz. dünyayı kötülerden kurtarmakla ilgili. thinkspace gallery de bir çalışmam var slamxhype bloğumun bi preview ü var.,
(jou nun slamxhype bloğu)
http://blog.slamxhype.com/joehahn

LPA:Senin ningyo(oyuncak=) )kesinlikle inanılmaz ve benzersiz görünüyor.Esin kaynağın neydi?oyuncak küçük bir bruce lee ye benziyor =)

Joe: Eğer "enter the dragon" u seyrettiysen oradaki adamın isminin mr han olduğunu biliyosundur.bu oyuncak mr han ve mr bruce arasında bir yerlerde.mr han onun arkasındaki maymun ve yüzdeki ve göğüsteki yaralardan sorumlu.bunlardan sadece 500 tane yaptım ve çıktığı gün biteceğini sanıyorum Sadece SURU da var

LPA: MTM de göze çarpan şu ki albüm şarkılarında eski şarkılara kıyasla geri plandasın?bu bilinçli bir karar mıydı yoksa aniden mi ortaya çıktı ??

Joe: Mike ve Brad in kapattığı bir çok scratch yaptım ama bunu bi kenara bırakırsak hepimiz bu albüm için herşeyde çalıştık hatta kendi enstrümanlarımızın dışına da çıktık.Tüm şarkılar farklı bir çıkışa sahip.benim için odak noktaları  "nail sounds down by re-amping, resampling, and pushing the dynamic of range with the sounds".

LPA: WID ın videosu yaptığınız ve mesajını yansıtan en iyi videolarınızdan biriydi.ilham kaynağın neydi?

Joe: çok fazla vardı.ama başlıcası dünyanın ta kendisi.dünyanın aynası olabilecek bir video yapmaya çalıştım.güzel bir zıtlık ve iyi bir konu var videoda..

LPA: MTM nin neyi ile gurur duyuyorsun en çok ?

JOE:tamamen gurur duyduğumuz bir kayıt yaptığımız için gurur duyuyorum.grubu daha da sağlamlaştırdık yaptığımız en iyi ve en sıkı çalıştığımız işlerden biriydi.

bu da SURU nun sitesi
http://www.suru-la.com/pages/contact

Credits LPAssociation
orijinal yazı: LPA
LPAssociation

[lp]_endLeSs

Official Linkin Park Message Board da, Mike Shinoda LPA daki Joe röportajına bir yanıt verdi. Joe'nun anlatımıyla ilgili olarak:

Mike-

"Joe'nun LPA daki röportajını gördüm ve birşey eklemek istedim =)

Joe: Mike ve Brad in kapattığı bir çok scratch yaptım ama bunu bi kenara bırakırsak hepimiz bu albüm için herşeyde çalıştık hatta kendi enstrümanlarımızın dışına da çıktık..

Mike'ın yanıtı : Aslında Joe'nun yaptığı scratch ları kapatmaya çalışmadım. Bunu kim yaptı bilmiyorum..Ben o noktada kendimi tamamen vokallere vermiştim.. bu yüzden beni suçlama Mr.Hahn=) Belki bununla ilgilenmesi için bir dedektif tutarız. Ama Joe nun vokallerini kestiğim doğru çünkü berbattılar =) :P

[LPMB]

black_ece

Quote from: [lp]_endLeSs on Mayıs 14, 2007, 07:02:53 PM
Official Linkin Park Message Board da, Mike Shinoda LPA daki Joe röportajına bir yanıt verdi. Joe'nun anlatımıyla ilgili olarak:

Mike-

"Joe'nun LPA daki röportajını gördüm ve birşey eklemek istedim =)

Joe: Mike ve Brad in kapattığı bir çok scratch yaptım ama bunu bi kenara bırakırsak hepimiz bu albüm için herşeyde çalıştık hatta kendi enstrümanlarımızın dışına da çıktık..

Mike'ın yanıtı : Aslında Joe'nun yaptığı scratch ları kapatmaya çalışmadım. Bunu kim yaptı bilmiyorum..Ben o noktada kendimi tamamen vokallere vermiştim.. bu yüzden beni suçlama Mr.Hahn=) Belki bununla ilgilenmesi için bir dedektif tutarız. Ama Joe nun vokallerini kestiğim doğru çünkü berbattılar =) :P

[LPMB]

hahahahhahahhaha
çok iyiymiş =)

muzzy

hade bi kapışın.. :D

black_ece

Suru nun online mağazası açılmış =)
http://www.store.suru-la.com/

selinkinpark

SURU nun keşke türkiye ayağı olsa dimi=pP

ousan

yeni okudum.. sağol  ece :P

haruka

simdi gereksiz bi ayrıntı SURU : 'hand printed' yada 'print by hand' anlamındaki japonca kelimeymiş:) sanırım el yapımı yada elde yapılmış anlamına geliyo