Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Dövme,piercing vs...

Başlatan Sumween, Mayıs 11, 2007, 09:49:30 PM

Previous topic - Next topic

LinkinBerk

ya ben de dövme yaptırcam da abdest geçmiyomuş dövmeden ömür boyu cenabet kalmayam bide :D

serra_lpfan

bu yaz dövme yaptırmayı düşünüyorum ama geçici
NABER LAN:D

Mosso

bnm ıcın fark etmess her gun cenabetım zaten zuahhaha[saka saka yanlıs anlamayın:D]

gokhan

Quote from: LinkinBerk on Mayıs 13, 2007, 01:25:29 PM
ya ben de dövme yaptırcam da abdest geçmiyomuş dövmeden ömür boyu cenabet kalmayam bide :D
gecende dıyanet acıklama yapmıstı bu konuyla ılglı dowme yaptıran gunah ıslıyomus ama yaptırdıktan sonra towbe edersen cenabet kalmıomussun... :D :D yanı dowe yaptısan yanına kar kalıyo.. ama gunah ısledıgını unutma tabı :D :D

beanlie

o kdr çok günah işliyorum ki döwme yaptırmak bunun yanında hiç bişi   :D tabiki dövme olsada güzel olur döwme ayrı bir vucttaki estetiktir  :D

Mr. MeTaLkiSS

Ben dövme yaptırmam ya askerden korkuyom askere gittikten sonra belki ama o zaman da hevesim geççek 40 yaşımda fln yaptırırım yawaş yawaş hayatın son virajlarına geldiimde =] piercing mi hiç düşünmedim yaptırmayı kesinlikle hiç ilgilenmiyorum sol kulağımda 2 delik yetiyo bana walla
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

uNReLiEveD

benim de 2 kulağımda sadece 2 delik var =) Piercing i düşünmüyorum...Kalıcı dövme de pek düşünmüyorum.Ben geçici dövme yaptırıyorum çünkü ondan sıkıldığın zaman sildirebiliyosun.... :)

ousan

Quote from: LinkinBerk on Mayıs 13, 2007, 01:25:29 PM
öle bişey yok.. yaptırmak günah ama abdestde bi sorun yok.. hepsi hurafe.. araştırın biraz:D

§ïяĝαиα

walla benim de 2deliğim var kulağımda sorunmu ne varmış fazla yaptıramıyom ama salla yaptırcam yarın felan...yazın kıkırdagı deldirmeyi ve kaşıma piyırsink yaptırmayı düşünüorum...izinliym :) bu arada nası deliosusnz nazlı selin :)bi anlatın...
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

ousan

Quote from: §ïяĝαиα on Mayıs 14, 2007, 04:52:38 PM
walla benim de 2deliğim var kulağımda sorunmu ne varmış fazla yaptıramıyom ama salla yaptırcam yarın felan...yazın kıkırdagı deldirmeyi ve kaşıma piyırsink yaptırmayı düşünüorum...izinliym :) bu arada nası deliosusnz nazlı selin :)bi anlatın...
kulak delinirde çene bilmiyorum.. manyakmısınız siz!

selinkinpark

ehueh çok basit al iğneyi batır!
acımıyo ciddiyim ucunu ısıt biraz,ağzını biraz rakıyla çalkala sora minik bi pamuğa azcık rakı dök iğnenin ucunu ona sil ve cenene bastır!(=

NEVERlandLP

ehem ıhım puf!size kısaca yuh desem abi afedersiniz ama:Dbastır çenene acımıyo diyo ya!rakı makı...maşşşallah!:D

ousan

Quote from: selinkinpark on Mayıs 14, 2007, 07:21:50 PM
acımıyo ciddiyim ucunu ısıt biraz,ağzını biraz rakıyla çalkala sora minik bi pamuğa azcık rakı dök iğnenin ucunu ona sil ve cenene bastır!(=
çok kötü örneksin.. 2 milyona piyırsink yapmak için kullanılan iğneler satılıyo.. git onlardan al yap :D

lp_ken_an

Quote from: ousan on Mayıs 14, 2007, 09:06:28 PM
çok kötü örneksin.. 2 milyona piyırsink yapmak için kullanılan iğneler satılıyo.. git onlardan al yap :D
walla ya düşünürken bile acıyı hissettim bir an..yalnız öle bi anlatmışınki gayet normalmiş gibi. :) :)

Mr. MeTaLkiSS

öfff tamamen şowsunuz ya
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!