Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Fenerbahçe

Başlatan tome3.mpq, Eylül 08, 2006, 04:48:46 PM

Previous topic - Next topic

black_ece

ya adamlar şampiyonlıklarını kutluyo
denmişse denmiş
sen mi dedin senin üstüne mi vazife ???
diyen düşünsün
walla ben dün akşam gökhana da mesaj çektim tebrikler diye
şampiyon oldular iyi güzel tebrik ederiz diyip geçiceksin niye alevlendiriyosun ki ortalığı
tebrikler...

kuvvetmira 88

Quote from: muzzy on Mayıs 13, 2007, 11:35:39 PM
önemli olan 100.yılında ne yaptığın deil 100 yılda ne yaptığındır diyim anlayın siz onu..ne şereftir ki koca bi yüzyılda avrupada bi tek başarı bile yok..bırak başarıyı rezillikten başka bişey yok...bırakın bu 100.yıl saçmalıklarını..normal şampiyonluğunuz kutlu olsun dielim..
dostum sen 100. yılında sampıyonluk yasamadıgın ıcın 100. yılda sampıyonlugun ne demek oldugunu bılmessın bu topıge gırıpte yalandan atıp tutma bırak  rezıllıkler felen bızı ılgılendırsın haddınız olmayan seylere karısmayı ne cok sevıyosunuz ya bılıom yedıremıyonuz ama barı kabullenmeyı bılın be abı sana gore normal sampıyonluk ama bıze gore 100. YIL SAMPIYONLUGU EZE EZEEEE
KAYBEDECEĞİN HERSEYİN DEĞERİNİ BİL

Mosso

bır gslı olarak fbye tebrikler zorda olsa aldınız elımızden sampıyonlugu:::

whiskas:)

Quote from: muzzy on Mayıs 14, 2007, 02:37:32 PM
niye lafım olmucakmış..en doğal şey bi Galatasarıylının bunları sölemesi..

git kendi takımınla uuraş.. bu kdr ezik bi geseli dha görmemiştim.. bak kaç tane GSlı war bu forumda.. hangisi çıkıp senin gibi ezik ezik konuşuo? HİÇBİRİ! herkes neyin ne olduunun gayet farkında.. emin ol senin gbi trftarı senin takımında istemez.. bence hiçbi şekilde "ben bilmemne taraftarıyım" die dolaşma ortada.. sus.. otur yerinde!

p.s.: asıl konusu "müzik, linkin park" olan bi forumda bu şekilde bi post atmak istemezdim. atıorm.. pişman deilim.. attıranlar düşünsün!
forfeit the game & stop the talk show!

muzzy

benim takımım benimgibi taraftarlar sayesinde yaşadı o kadar şampiyonluğu vs.yi..gerçekleri söleyince ezik oluyoz demi...nie diğer sayfadaki son mesajın cvplarını vermiyonuz..dediğim gibi şamp olduk die herşeyinm üstünü örtmeyin..kimin ezxik olduu ortada..bida soruyom senenin başında her maçında yenilse bile desteklicez die yemin edip sora da takıma tehdit savuran kim???????sora da bize ezik dionuz..sözünde durmayan taraftardan daha ezik taraftar mı olur??ya başkana ne demeli..hani 4 kupa almazsa bırakcaktı takımı..noldu??

100.yıl meselesine gelince..yeminle kıl kadar koyduysa bana 100.yılımızda şamp olamamız..dediğim gibi benim takımım bana UEFA ve SUPER CUP gibi sewinçler yaşatmış...geçen seneki gibi bi şampiyonluk yaşatmış..çok da tınımda 100.yıl şampiyonluğu..

bide laflarına az dikkat et...en sinir olduum şey..cvp veremionuz bişeye sora konuşuonuz ööle...istediğimi yazarım..sonuçta ne küfür ediom ne kötü konuşuyom...

Quote from: muzzy on Mayıs 14, 2007, 07:49:35 PM
bide laflarına az dikkat et...

BURDA LAFLARINA DİKKAT EDİCEK BİRİ VARSA O DA SENSİN.. SABAHTAN BERİ SANA SAYGILI OL DİYORUZ.. TEK BAŞIMA DA DEMİYORUM.. SENSE İNATLA SALAK SALAK KONUŞUOSUN!

sorularına cvp istiosan dooru düzgün konuşacaksın!

süperlp

Quote from: muzzy on Mayıs 14, 2007, 02:37:32 PM
niye lafım olmucakmış..en doğal şey bi Galatasarıylının bunları sölemesi..

1 - senenin başında hedefimiz tüm kupaları almak diye lige başlayan..
2 - alamazsak bu kulübü dağıtır takımı bırakırım dien bi başkanı olan..
3 - ligin başında taraftarlarının her maçında yenilse bile yine yanında olacağına yemin edip geçenlerde şampiyonluk tehlikeye düşünce kendinize gelin yoksa desteklemiyecez diyen..
4 - şimdide çıkmış hiçbişey olmamaış bunların hiçbiri denmemiş gibi davranan kim???

bunun neyine sadece bi tebrik edelim..herşeyin üstünü örtmeyin hemen..!!

bu kadar kıskançlık olmaz ya
sampiyon olduk açıklarımızı bulmaya çalısıyosunuz
ne biçim futbol anlayısı bu ben anlamadım
100. yılında sampiyon olan bi klupüz ve sonuna kadar da hakediyoruz
lütfen futbolu futbol yapan degerlerle konusalım

ShapeshifteR

ya millet kopmuşsunuz siz burda yaa Gündem de n beter olmuş burası
ben bi beşiktaşlı olarak 100. yıl şampiyonluğunu önemli görmüyorum geçmşiteki başarıları da önemli görmüyorum her zman geleceğe bakarım, geçmişe ancak ondan daha ii olmak istediğim için bakarım önemli olan yarın,ne dün ki futbolum nede bugunkiler...
gider eski açığa maçımı da islerim desteğimi de esirgemem...

tsl de hiçbir takım ve taraftarı ezik falan deildir bu çekememezlikten kaynaklanıo...

bütün fenerlileri tebriQ ederim...

burda ki şiddetli tartışmaların da boşuna olduunu sölemek isterim,tv de bir sürü program war her hafta her kanal bişeler tartışıo ne deişio ? hiçbişe..
deişme ihtimali warmı? bana göre yok...

Dünya üç beş bilgisizin elinde;
Onlarca her bilgi kendilerinde.
Üzülme; eşek eşeği beğenir:
Hayır var sana "kötü" demelerinde.

Requiem

Son verin şu tartışmaya
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

lp_ken_an

Fenerbahçe'nin İzmir'de şampiyonluğu ilan etmesinden sonra süper ligde gözler Galatasaray, Fenerbahçe derbisine çevrildi. Ancak zorlu derbi öncesinde bazı kesimler tarafından ortaya atılan; Galatasaraylı futbolcuların maçtan önce şampiyon Fenerbahçeli futbolcuları alkışlasın tek   Bazı futbolseverler bu fikri önerirken evsahibi Galatasaray'dan ise bu fikre tepki geldi. Galatasaraylı yöneticilerden asbaşkan Adnan Polat, futbol şube sorumlularından Fatih Gökşen ve Haldun Üstünel, "Ne alkışı" diyerek olayı tepki ile karşıladılar. Sarı-Kırmızılı yöneticiler Fenerbahçeli futbolcuları ve yöneticileri ellerinden geldiğince centilmence ağırlamaya çalışacaklarını belirterek, "Yıllardır Şükrü Saraçoğlu'nda her türlü teröre muhatap olmamızın karşılığında kimse bizden bu fanteziyi beklemesin" görüşünü ortaya attılar.
lifi yeni bir tartışma konusu ortaya çıkardı.bunları bilgi olsun die yazdım ..yeni bi tartısma dogurmak istemıorum feneri tebrik edıorum..artık muzzy sende bosver tartısmayı gercekelr ortada zaten 100 yillik tarihimizi(gs) kimse inkar edemez..ama adamlar bu sene hakettiler aldılar..tebrikler tekrar

süperlp

bakın Fnerbahçe sampiyon artık bu da degismeyecek
bi de her takımın ayrı bi yeri yokmu
burası fenerin yeri
fenere de taş tacaksanız gidin kendi bölümüzde tartısın
belki bu kavga çıkmaz o zaman
yain moral bozukluğu oluyo burda >:(

Requiem

Anlaşılmadı sanırım.. Bu posttan sonra herhangi bir sataşma atışma cevaplaşma istemiyorum.. Ya sevincinizi belli edin ya da tebrik edin.. fener ona koyar gs buna kafa atar gibi saçmalıklara lüzum yok.. Evet Fenerbahçe şampiyon oldu.. öyle ya da böyle.. Tebrikler..
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

en büük mod? bizim mod! global mod!  ;D

(tepki çekmek istemezdim.. çevreye verdiimiz raatsızlıktan dolayı özür dileriz  :-[ )

lp_ken_an

umarım bende yanliş anlaşilmamişimdır sadece bilgi icin koydum o yazdıklarımı..zaten tebriklerimide belirttim.

ousan

şampiyonuz hıh :D kısakanın