Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Dövme,piercing vs...

Başlatan Sumween, Mayıs 11, 2007, 09:49:30 PM

Previous topic - Next topic

muzzy

walla lan maynamış bunnar..

shimy

ya bir kere yaptırdın mı bağımlılık yapıyor bu deldirme olayı ben birkez kaşımı deldirdim şimdi çenemi deldiriyorum daha sonra da burnumu düşünüyorum :/ yani ister istemez bulaşıyor insan :)
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

NEVERlandLP

:-\ ???bişey diyemiyom artık...:D

Sumween

Quote from: selinkinpark on Mayıs 14, 2007, 07:21:50 PM
ehueh çok basit al iğneyi batır!
acımıyo ciddiyim ucunu ısıt biraz,ağzını biraz rakıyla çalkala sora minik bi pamuğa azcık rakı dök iğnenin ucunu ona sil ve cenene bastır!(=
Selin sen gene hafiften tıbbi işlem katıyosun olaya, ben direk yorgan iğnesinin bi boy küçük olanını alıp, banyoya yürüyüp, aynanın karşısına geçip kalemle delceem yere bi nokta koyup küt diye deliyorum.. rakı filan hiç denemedim.. buz koyanlar da var ama,buz soğuk ,bastığın yeri sıkılaştırır delmen daha gıcık olur.. zaten epitel doku delinmiyo iki saat :D
  ama Yeşim'in dediği cidden doğru bakın ön sayfada en son yine çeneyi deldiğimi yazdım ama ertesi gün kapattım yani kullanmıyorum ama deliyorum!

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

delilah

ya ben isterim kaşımı deldirmek ama bizimkiler çok tepkili bu işe öyle böyle değil ben de onlrın sözünden çıkmayan bir yavrucak olduğum için biraz zor benim deldirmem bi taraflarımı.. en son anneme sözünü ettiğimde kulaklarımda bile daka fazla delik görmek istemediğini söyledi ki sadece bir tarafta iki tane var.. üstelik buraya da taşınıyorlar sürekli bereber olacağız nasıl izin alacağım bilmiyorum ama izin alır almaz anında koşup deldireceğim..
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

gokhan

Littleches

Dilimde var , dudağımda var ama sıkıldım takmıyorum ama hala var (: Kaşımda bayadır var. Kulaklarımda var kıkırdaklarda var. Ben ilk piercing olarak kaşımı deldirmiştim sonra alışkanlık yapıyo ciddiyim dilimi deldirdim ve en son dudağımı çok fazla yaptırırsanız ciddyim felaket sıkılıyosunuz ve işin kötüsü bi yerden sonra pskolojik oluyo aynaya çok fazla bakan bir insansanız eğer uzun süreli gördüğünüz alıştığınız piercingli görüntünüz yerine birde piercingleri çıkarıp bakarsanız hemen takma ihtiyacı hissediyosunuz ki şahsen ben böyleyim.!

Şimdi dudaktan hakkaten sıkıldım çünkü sahnede anırdığım zamanlar ağzım gerildiği için canım yanıyor.! Ara sıra takıyorum. Kaşı delindiğinden beri hiç çıkarmadım. Dili bazen takıyorum bazen çıkarıyorum oyuncak oldular artık zaten.

Acıyor mu.? sorusuna şöyle cevap vereyim ;

İlk deldiriceğiniz zaman biraz ürküyorsunuz (: KOltuğa oturuyorsunuz car diye sokuyo adam ve bitiyo kulak gibi deldirdikten 10 dakika'ya kadar sızlar ve biter piercing'te böyle dil için aynı şeyi söleyemem ama en çok acıyan yerdir delerkende ben baya bir gerilmiştim. Ve dili deldiriceğiniz zaman iyi düşünün arkadaşlar yada bu işin erine gidin bilmeyen biri sinirinizi delerse Allah korusun bir daha ne yemek yersiniz nede konuşabilirsiniz!!!
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

Mr. MeTaLkiSS

Düşüncesi bile midemi kaldırmaya yetti :S
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

ShapeshifteR

yaf nie deldirme ihtiyacı hissedio ki insan kendini... ::)
hani bana ters geldii için sölüorum kimse kızmasın ltfen.
Dünya üç beş bilgisizin elinde;
Onlarca her bilgi kendilerinde.
Üzülme; eşek eşeği beğenir:
Hayır var sana "kötü" demelerinde.

Mr. MeTaLkiSS

Yok şık duruyo güzel duruyo da dile piercing'in sebebini bilmiyorum hele de o sinire denk gelme şansı fln ben tırstım yani :D
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

black_ece

ooo evet o beni de ürküttüü
bi böyle titredim
ya yüzüme dokundrtsam bile (kaş ,çene )
dilime aslaaa

blind_clown

Quote from: ousan on Mayıs 12, 2007, 08:19:52 PM
Quote from: black_ece on Mayıs 12, 2007, 05:13:40 PM
ya iki kulağında sadece ve sadece iki delik bulunan sade bir insan olarak =)
yüzüme dokunmayı düşünmedim hiç
sadece çeneme belki ya da kaşıma ama dövme yaptırmam vücudumun herhangi bi bölgesinde çıkmayacağını bildiğim bir şey istemiyorum...
inanmıyorum bende bile 4 tane var kulaklarda toplam.. 5 tide sevmedim çıakrdım :D

inanmıyorum ya bi kızdan daha fazla deliğimiz var len utandım şimdi :P
çeneyi hiç denemedim ama kulaklarınızı kendiniz delin iğneyle biraz cesaretliyseeniz hiç acımıyor hemen uyuşuyo zaten..bi de kulak deldircekelere tavsiyem tabancayla deldirtmeyin kılcal damarlarda çatlama yapabiliyor ve daha geç iyileşiyo ve acısı olabiliyo çok..piercing yöntemiyle delen yerleri tercih edin..en iyisi kendiniz deliverin işte ben canım sıkıldıkça deliyom:)
http://www.superteklif.com/Main/SuperUyeFormu.aspx?bid=d0336f05-3d53-451a-acff-b220f20f24f7
tıklayın ve oturduğunuz yerden sadece mail okuyarak para kazanın hem de bana kazandırın=)

ousan

dilime istiyorum.. çok istiyorum.. sebebini uygulamaya geçirmek için itiyorum. :D

lp_mike_chester

ben dövme yaptıracaktım chester in su bileklerinde dövmelerden kalıcı hemde abim izin wermedi... askerde bol bol dayak yen demişti.... askerden gel ne yaparsan yap dedi askerden gelir gelmez yaptırcam walla sabırsızlıkla bekliyorum...
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

Sumween

benmde çenemde mutlaka pirsink olcak! 40 kere de delsem delicem yani, al işte ailem izin werse bi kere deldircem ama izin wermedikleri için gizliden gizliye dört kez deldim :D boşuna eziyet...
   Döwme de kendim yapayım dedim ama yemedi itiraf ediyim.. kana karışma olayı filan ürküttü biraz, ölüp kalıcaz bi dövme uğruna!

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!