Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Dövme,piercing vs...

Başlatan Sumween, Mayıs 11, 2007, 09:49:30 PM

Previous topic - Next topic

LinkinBerk

valla ben de dövme yaptırırsam chester in şu alev dövmesinden yaptırcam

NEVERlandLP

Quote from: Sumween on Mayıs 15, 2007, 06:25:12 PM
Quote from: selinkinpark on Mayıs 14, 2007, 07:21:50 PM
ehueh çok basit al iğneyi batır!
acımıyo ciddiyim ucunu ısıt biraz,ağzını biraz rakıyla çalkala sora minik bi pamuğa azcık rakı dök iğnenin ucunu ona sil ve cenene bastır!(=
Selin sen gene hafiften tıbbi işlem katıyosun olaya, ben direk yorgan iğnesinin bi boy küçük olanını alıp, banyoya yürüyüp, aynanın karşısına geçip kalemle delceem yere bi nokta koyup küt diye deliyorum.. rakı filan hiç denemedim.. buz koyanlar da var ama,buz soğuk ,bastığın yeri sıkılaştırır delmen daha gıcık olur.. zaten epitel doku delinmiyo iki saat :D
  ama Yeşim'in dediği cidden doğru bakın ön sayfada en son yine çeneyi deldiğimi yazdım ama ertesi gün kapattım yani kullanmıyorum ama deliyorum!
yehhhhh ehen ya canimisiniz siz yaf?korktum walla ruyalarıma girceniz çene delenler gurubu:Dharbi hiç acımıyomuu???

ShapeshifteR

acısa ne farkeder ki insanın canını sıkmazmı, çenemde,kaşımda fazlalık bişe hisetcem :-\...
burnumda olsa, nezle yada grip olduumu düşünemiorum:)
Dünya üç beş bilgisizin elinde;
Onlarca her bilgi kendilerinde.
Üzülme; eşek eşeği beğenir:
Hayır var sana "kötü" demelerinde.

immortal

piercing den pek sıkınılmıo ya orada olması hoşuna gidio zaten oynuyon felan:)acır die yaptırmayanlar bence korkmasın çok ağrımıo hem zatn bi süre acı çekion sonra düzelio.açıkçası kulaklarımda çektiğim acıyı kaşımda çekmedim.hemen iyileşti.çeneme de yaptırmak istiom ,nasılsa pek acmıo ya:P ha gaz lazımsa bu konuda shimy ya da ölü gelin çok güzel gaza getirio koşa koşa kaşımı deldirmeye gittik zırt die 5 dk içinde karar verip ya .ki ben iğne fobisi olan bi insanım:D:D
I CAN'T SEE THE MEAN OF THİS LİFE

gokhan

Quote from: Mr. MeTaLkiSS on Mayıs 15, 2007, 11:59:24 PM
Yok şık duruyo güzel duruyo da dile piercing'in sebebini bilmiyorum hele de o sinire denk gelme şansı fln ben tırstım yani :D
o dıl olayının bıde baska bı amacı war ama  burda soylenmez :D

raines

ööööhööm :D

Sumween

Ark.ın space'inden bikaç yıvrenç piercing çeşidi! (:

öhömm orda kemik olması gerekmiyomu nasıl delmiş ya :S

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

NEVERlandLP

one ya hiç güzel değil bence hatta iğrenç cidden...hele o ilki...:Syazık valla ilerde orda izmiz kalmazmı dede nine olunca torunlar:nine o delikler ne demezmi?:Dİşin espirisi şöle dursun hoş deil...

ShapeshifteR

cidden iirenç ya dilin üstündeki ni anladıkta altındaki neye yarıyo  :D
Dünya üç beş bilgisizin elinde;
Onlarca her bilgi kendilerinde.
Üzülme; eşek eşeği beğenir:
Hayır var sana "kötü" demelerinde.

shimy

valla bu hafta sonu param kalırsa çenemi deldirecem çok hoşuma gidiyor :) herkese tavsiye ediyorum
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

Sumween

Ya ben kararsız kaldım.. okul olsaydı pieri gizliden takabilirdim ama okul bitiyo hep evdeyim nasıl saklicam?.. Gerçi bi deliyim de saklama kısmını hallederim yine.. hem madem satılıyomuş bi delme iğnesi alırım daha kolay olur delmek... bi ara da pier alırım.. heh halletm =)

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

Mr. MeTaLkiSS

Kusuyorum sanırım rezalet...
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

Mosso

tek. ilerledi lazerle yapıolar o ısı 70 ytl fln dıe bılıorum deldirme.

gokhan

abı o ne yaw :o yuh yanı bu kadarınıda pes yanı hoh hoh haketen ama :D

beanlie

bu kdrda abartılmaz ya yuh  :P one lan iğrenç  ;D