Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Drowning Pool

Başlatan Mr. MeTaLkiSS, Mayıs 14, 2007, 12:02:07 PM

Previous topic - Next topic

Mr. MeTaLkiSS

14 Ağustos 2002'de karizmatik lider ve solistleri ''Dave Williams''ı kaybeden Dallas'lı heavy-metal grubu ''Drowning Pool''un kariyerinin yeni kadro ile yayınladığı yeni albüm ''Desensitized'', Sony Müzik Türkiye etiketiyle sadece Cd formatında müzik marketlerde ! Virginia'da turne esnasında tur otobüsünde ölü bulunan ve doğal yollarla hayatını kaybeden solist Dave Williams'ın yerini grupta ''Jason Gong Jones'' aldı. Grubun ''Tear Away''le büyük ilgi gören ilk albümü ''Sinner'', dünya çapında 1.5 milyon kopya satmayı başardı. Yeni albümün ilk single'ı ''Step Up'' aynı zamanda ''The Punisher'' filminde de kullanılıyor.

Drowning Pool'un hikayesi, davulcu ''Mike Luce'' ve gitarist C.J. Pierce''ın New Orlenas'dan Dallas'a taşınıp orada bass'çı ''Stevie Benton'' ile tanışması ile başladı. Eksik olan güçlü ve karekterli vokal arayışları sonrasında ''Dave Williams'' ile çalışma kararı alan grup, kurulduktan 2 yıl sonra ''Kittie'' gibi gruplarla, sahne almaya başladı. Demo şarkılar kaydetmeye başlayan grubun şarkıları Dallas'ın en önemli radyo istasyonlarından biri olan (KEGL)'de listeye girince, grup kısa sürede Sony Müzik bünyesindeki Wind-up plak şirketi ile albüm anlaşması yapmayı başardı.

Grubun kariyerinin ilk ve solist Dave Williams ile kaydettiği son albüm olan ''Sinner'', 2001 yılında yayınlandı. Jay Baumgardner (Papa Roch, Orgy, Coal Chamber) prodüktörlüğündeki albümde yeralan ''Bodies'' ve ''Tear Away'' isimli şarkılar sayesinde, kısa sürede en sevilen gruplar arasında yeralmayı başardılar.
www.anatolianrock.com 'dan alıntıdır..
-----------------------------------------
bodies, cast me away, tear away muhteşem rob zombie'yle yaptıkları the man without fear da çok güzel keşke solistleri vefat etmeseymiş ya çok üzücü..
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

DarKSpideR

Tear Away.. Mükemmel bir şarkıdır.
GanTz... 4Ever...

Sumween

bende de sadece bir şarkısı var Tear away.. çok iyi bi şarkı o da.

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

Mr. MeTaLkiSS

Şarkıları aşırı derecede pogaya davet çıkarıcı ya partyde 2 tane çaldım ikisinde de birbirimize girdik =] Bodies ve Cast me Aside çaldım
Limp Bizkit forever...

makinacı

bodies te bende içerdeydim...

bu arada bunların solisti neden vefat etti?
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...

shimy

Quote from: Mr. MeTaLkiSS on Haziran 24, 2007, 12:42:03 AM
Şarkıları aşırı derecede pogaya davet çıkarıcı ya partyde 2 tane çaldım ikisinde de birbirimize girdik =] Bodies ve Cast me Aside çaldım
ama bodies de ne coştuk bee orda hep bir ağızdan 1... 2... 3... 4.. demek mükemmeldi :D
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

Mr. MeTaLkiSS

Sen, ben, burak direk kendimizi ve boğazımı yırttık zaten yeşim direk yani =]
Limp Bizkit forever...

thanoth

Quoteama bodies de ne coştuk bee orda hep bir ağızdan 1... 2... 3... 4.. demek mükemmeldi

"demek" mükemmeldi dimi :D

uygun terim böğürmek,bosurmak,bırtmaçlamak veya bişkillendirmek bence kafalar yendi bodies'de

Mr. MeTaLkiSS

Kesinlikle partinin en coşulan metal şarkısıydı.. ki beklediim de bişeydi yani..
Limp Bizkit forever...

shimy

ben o sırada bulaşıklara girişmiştim ama şarkıyı duyunca köpüklü bardağı tezgahın üstüne bırakım LET THE BODIES HIT THE FLOOR diye bağırmaya başladım :D işte an bütün bir yılın stresini üstümden attım :D

makinacı

o şarkıda bende coştuydum lan hakkımı nie yionuz zaten 2 3 şarkıda coştum hımh
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...

thanoth

Hakikaten öyle olm...tebrikler...

kaanfblp

let the bodies hit the floor şarkısı sppr bnce
Linkin Park & System Of A Down

shimy

lütfen mesajlarınızı türkçe yazım kurallarına uygun biçimde yazınız=)