Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Fenerbahçe

Başlatan tome3.mpq, Eylül 08, 2006, 04:48:46 PM

Previous topic - Next topic

whiskas:)

Quote from: Mr. MeTaLkiSS on Mayıs 15, 2007, 11:45:24 PM
salak dediğin kişiden çewreye verdiğimiz raatsızlıktan dolayı özür dileriz şeklinde özür diliyosan ne diyim ben sana... Ben de insanlardan özür diliyosun zannettim salak fln diye laflar kullandın diye yuh.

herkesten özür dilemekti o.. ayrıca ben o lafı bilerek kullandım ve pişman da deilim.. neden özür diliim ki ondan? şimdi bi düşün.. şampiyonluunu kutlayan Fenerbahceli bi grubun arasına girip anti-propaganda yaparsan senin yaptıına "salaklık"tan başka bişi denmez.. eer böle bi görüşün warsa we paylaşmak istiosan açarsın yeni bi topak.. toplarsın orda görüşünü paylaşmak istienleri.. ne suya dokunmuş olursun ne sabuna..

ne zmndan beri düşünmeden konuştuumu (konuşmayı bırak yazdıımı) düşünüosun cidden merak ettim..
forfeit the game & stop the talk show!

muzzy

nie yenibi topic açcam..asıl ozman saçma olur..febeliler şampiyonluğa ne sewiniyonuz sözünüzde durdunuzmu topiği mi açıyım..gereken topiğe yazdım sizde cvbını verin işte...ne ben bişiden anlmıyomuşum..gerçekleri sölüyom şampiyonluğumuzu gölgeliyo oluyor..şampiyon olduktan sonra gündeme gelen şeler bunnar...

nese hep ben karıştırmışım burayı..hiçbişiye cvp bulamayınca öle oluyor..gerçigökhan demiş kendi sorunlarımız die..yani kabullenmiş oluyonuz önceki sölenenleri..yani tmm bida yazmıcam bişi buraya..tabi gerek bırakmazsanız ;)

raines

kavgayı cıkaran galatasaraylılarsa hiç yakışmaz yani
niye mi?
müzemizde uefa süer kupalar war 17 tane lig şampıyonlugu kupası var bir dunya turkıye kupası var yapmayın etmeyın :)

hadi onlar kıskanıo bizi de biz nie onları kıskanalım kı

hep gs gider önden fener takip eder arkadann beşiktaşsa bakar vapurdan haha :D

ulan kavgayı engellıyelım dedık kavga cıkartcak laflar kullandık.

hööööööööööööyttt

tmm arkadaslar birbirinize takılabılırsınız ama kırıcı olmayın ok :)

muzzy

yok abi biz ne kıskancaz..böle kavga çıkarma niyetim de yoktu walla...nese sen güzel laflar etmişin..yeter :)

gokhan

anlastık yanı herkes kendı coplugune :) ıkıncısı yııt sızın 17 dııl 16 sampıyonlugunuz war ;) 17 bızım :D

kuvvetmira 88

kendı takımının tarıhını ıyı ogrenıp sonra saga sola takımının marıfetlerını anlatmaya baslasan nsıl olurr 17 sampıyonlukları varmıs fenerbahceyle karıstrdın galıba ;D
KAYBEDECEĞİN HERSEYİN DEĞERİNİ BİL

süperlp

Quote from: kuvvetmira 88 on Mayıs 17, 2007, 09:08:11 PM
kendı takımının tarıhını ıyı ogrenıp sonra saga sola takımının marıfetlerını anlatmaya baslasan nsıl olurr 17 sampıyonlukları varmıs fenerbahceyle karıstrdın galıba ;D

katılıyorum biz 17 tane sampiyonluk aldık

lp_mike_chester

ya artık herkes bilioo fenerbahçe şampiyon yalnız ben bir fenerbahçeli olarak artık avrupadan başarı istiyorum.... benle aynı kararda olan war mı?
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

gokhan

olmayan war mı dıye sorsana :D herkesın dlıegıde o zaten...

süperlp

herkes katılacak zaten katılmayan fenerli olmaz :P
kısmetse kısmetse dedikte artık alma vaktinin geldiğini düsünüyorum

muzzy

alma mı..çeyrek final vakti geldi filan diin bari yaw...zaten gözünüz olmuyacak yükseklerde olduğu için avrupa başarınız yok..ilk CL ye katıldığınız sene hedefimiz final demiştiniz 0 puan almıştınız 1 gol daha yeseniz CL tarihinin en kötü takımı seçilcektiniz...hala akıllanmadınız alma vakti geldi diosunuz..bi kere de diin ki artık bi gruptan çıkma vakti geldi!!
her zman biz öle derdik..tecrübeliyiz..lafımızı dinleyin...ama eminim yarın yine çıkıp öle dicek yöneticilerde futbolcularda..hedefimiz final :D..hade kolay gelsin..

süperlp

Quote from: muzzy on Mayıs 17, 2007, 11:25:26 PM
alma mı..çeyrek final vakti geldi filan diin bari yaw...zaten gözünüz olmuyacak yükseklerde olduğu için avrupa başarınız yok..ilk CL ye katıldığınız sene hedefimiz final demiştiniz 0 puan almıştınız 1 gol daha yeseniz CL tarihinin en kötü takımı seçilcektiniz...hala akıllanmadınız alma vakti geldi diosunuz..bi kere de diin ki artık bi gruptan çıkma vakti geldi!!
her zman biz öle derdik..tecrübeliyiz..lafımızı dinleyin...ama eminim yarın yine çıkıp öle dicek yöneticilerde futbolcularda..hedefimiz final :D..hade kolay gelsin..

yanlıs duymadın hedefimiz kupa dedik
ayrıca ilk CL ye katıldığımızda 9 puan alıp çıkamamıstık(hatırlatim manchester unitedin sahasında yenilmezlik rekorunu kırmıstık)

muzzy

sen nası da güzel hatırlıyon öle..yoksa işine geleni mi hatırlıyon :D...o son katıldığınızda olan şeydi..ayrıca kendi evinizdeydi o maç....manutd karşınıza yedek kadroyla çıkmıştı..manutd sahasında size 6 tane atmıştı :D :D...senin dediğin taa yıllar önceki kupa galipleri kupası maçı olmasın sakın :)...ben CL diom...kupa galipleri kupasını işin içine katarsak biz orda yarı final oynamıştık ona bakarsan...tarihinizi düzgün öğrenip cvp verin bana..ilk katıldığında 9 puan toplamış..yokyaa :D

süperlp

Quote from: muzzy on Mayıs 18, 2007, 05:03:21 PM
sen nası da güzel hatırlıyon öle..yoksa işine geleni mi hatırlıyon :D...o son katıldığınızda olan şeydi..ayrıca kendi evinizdeydi o maç....manutd karşınıza yedek kadroyla çıkmıştı..manutd sahasında size 6 tane atmıştı :D :D...senin dediğin taa yıllar önceki kupa galipleri kupası maçı olmasın sakın :)...ben CL diom...kupa galipleri kupasını işin içine katarsak biz orda yarı final oynamıştık ona bakarsan...tarihinizi düzgün öğrenip cvp verin bana..ilk katıldığında 9 puan toplamış..yokyaa :D

ya olabilir şaşırmısım ben onda cl baslamıs zannediyodum
ama olsun o günler de güzeldi

muzzy

sen nerden hatırlıyon be abi..30 yaşında filanmısın???