Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Okul...okul...okul...

Başlatan Sumween, Kasım 11, 2006, 04:44:37 PM

Previous topic - Next topic

ShapeshifteR

kazansan da bişe farkeder mi ki 9 zayıf diosun yaa :o
Dünya üç beş bilgisizin elinde;
Onlarca her bilgi kendilerinde.
Üzülme; eşek eşeği beğenir:
Hayır var sana "kötü" demelerinde.

gokhan

Quote from: shimy on Mayıs 15, 2007, 01:51:44 PM
BİTTİ GEÇTİ GİTTİ cuma günü son kez okula gittim ve ilişkim kesildi artık hiç bu kadar özgür hissetmemiştim kendimi :)
umarım ılerıde de hısedersın :D

shimy

Quote from: gokhan on Mayıs 15, 2007, 09:53:41 PM
Quote from: shimy on Mayıs 15, 2007, 01:51:44 PM
BİTTİ GEÇTİ GİTTİ cuma günü son kez okula gittim ve ilişkim kesildi artık hiç bu kadar özgür hissetmemiştim kendimi :)
umarım ılerıde de hısedersın :D
valla arkadaşlarımdan ayrıldım diye ufak bnir üzüntü yaşadım ama hergün onlarlayım zaten istesemde ayrılamıyorum :D bi özleme hissi yaşayamadım ya :D
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

lp_ken_an

bgn müfettişler geldi okula görseniz herkes farklı.caycı abiye takım elbise giydirmişler duvarlara yeni resımler koymuslar .panolar degişti.hocaar bir baska herkes biranda ciddileşti sırf ii puan alabilmek icin.neyse girdi müfettiş dersimize,milletin gözünü korkutmuslardı o kadar ama bi bok olmadı,hoca ders anlatıodu oda dinlerken adam gaza eldi son 15 dk o ders anlattı.en cok güldügümüz bölümleride şöyle adamın söledigi''bir sn e 60 dkdır,görende bizik görmeyende bizik''                 

Sumween

Bugün sınıfta sihir yapıcaktık sözde gülmekten beceremedik =)
üç yazılıya girdim bi günde! uff kalbim kaldırmayacak dedim ama hafif çarpıntıyla atlattım (notlar çarpıcıydı da!) :( Okulu özliycem sanırım (?)

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

selinkinpark

ha mezun olabiliosun yani! :)

Sumween

Quote from: selinkinpark on Mayıs 17, 2007, 06:42:14 PM
ha mezun olabiliosun yani! :)
umarım! :S

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

black_ece

bu gün hasal kariyer günlerinin ilk günüydü üç saat boyunca 91 93 ve 94 mezunlarıyla 3 tane de yeniyetme 2004 mezununu dinledik ama acayip şeker insanlar sıkılmadım gayet güzeldi =)

muzzy

bizde onu senenin başında yapıyolar...nası gıcık oluyom..ben biyeri kazansam okula sadece 2-3 hocayı görmek için gelirim..geri hepsinin Allah belasını versin..çok şükür kurtuluyoz bu sen..hatta kurtulduk..rapor aldık ewdeyiz..sene sonu bi diploma almaya gideris..karne de ilk defa bi takdir olabilir :D..önemli deil o..kurtuluyom ya o bana yeter..4 yıllık işkence bitiyoor :D

black_ece

ya tamam okulun bi yıldaki sınav haftaları  ömrğmden bi iki yıl götürüyo olabilir ve akıl sağlığımdan da parçalar alıyo olabilir =) ama ben okulu asla bi işkence olarak görmedim en azından sadece hasal ı işkence olarak görmüyorum ara sıra bunaldığım oluyo evet ama
olsun =)
yarın 19 mayıs töreninden sonra kopkop yapcaz okulda ehehe

lp_ken_an

madem bgn tatil canımda sıkılmışken bir sey hesapladım sizlerle paylasayım dedim..lise hayatımız boyunca (kendi ders programıma göre hesapladım bunu))senede 62 yazılı olursam 4 senede 248 yazılı olmus oluorum..tabe hazırlıkta o kadar olmadık ama olsun biraz abartıorum..her yazılı 45 dk dan toplam11160 dk kamız yazılılarla gecıor buda 186 saat eder..7,75 günümüz demektir oda...

beanlie

Quote from: lp_ken_an on Mayıs 19, 2007, 12:55:25 PM
madem bgn tatil canımda sıkılmışken bir sey hesapladım sizlerle paylasayım dedim..lise hayatımız boyunca (kendi ders programıma göre hesapladım bunu))senede 62 yazılı olursam 4 senede 248 yazılı olmus oluorum..tabe hazırlıkta o kadar olmadık ama olsun biraz abartıorum..her yazılı 45 dk dan toplam11160 dk kamız yazılılarla gecıor buda 186 saat eder..7,75 günümüz demektir oda...

ürkütücü bir rakam ;D

§ïяĝαиα

sahiden lan !! olsun...ben okulumu seviorum yaz günlerinde hiç gitmemektense okula gelip öle kaçıoz böylece takılmaya zamanımız oluyo...lise güzel bee!! ama yazılısız olduu sürece :( bugün 19 mayıs programımızı yaptık coook yoruldum ama degdi...herkes çok begendi...ama o giydiimiz şalvarlar tam bi işkenceydi...
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

lp_ken_an

yazın okula gitmeyi hic tercih etmem ama diger mevsımlerde  okulu  bende cok sevıorum sonucta hep beraber oluuorsun arkadaslarınla..

folligue

Quote from: lp_ken_an on Mayıs 19, 2007, 02:10:39 PM
yazın okula gitmeyi hic tercih etmem ama diger mevsımlerde  okulu  bende cok sevıorum sonucta hep beraber oluuorsun arkadaslarınla..

olum manyakmısın lan ne sevmesi???
In the brightest hour of my darkest day
I realized what is wrong with me
Can't get over you. can't get through to you
It's been a helter-skelter romance from the start
Take these memories that are Haunting me
Of a paper man cut into shreds by his own pair of scissors
He'll never forgive her...