Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

solo albüm

Başlatan black_ece, Ocak 27, 2007, 09:17:46 PM

Previous topic - Next topic

black_ece

The Linkin Park Times'dan alınmıştır.

Chester has recorded his debut solo album, working with producers Amir Derakh and Ryan Shuck. According to Julien K the album is done and they are calling the band Snow White Tan and it consists of Amir, Chester and Julien K. In an interview with MTV, Chester said his solo album will be released in 2007 or later.
Chester kendi solo albümünü prodüktör Amir derakh ve Ryan Shuck ile birlikte kaydetti.Julian K ya göre (ki ben bu adamı sevmişimdir hep :) ) albüm hazır. grup Snow White Tan(bence güzel bir isim:) ) ismini taşıyor ve Amir,Chaz ve Julien k dan oluşuyor(amiri bilmem ama julien k ile chaz iyi bi ikili olmuş)
bir MTV röportajında chester yeni albümün 2007 de ya da daha sonra çıkacağını belirtmiş.

A remix of his solo track called 'Morning After' is available on the Underworld Evolution soundtrack album. More info about the debut album from Chester's LPU chat here.
Morning After şarkısının bşr remixi (ki julian k remixlemiştir eline de sağlıktır şarkıya ulaşmak isteyen özel mesaj atsın) Underworl Evolution filminin soundtrackında olacakmış

Chester recently made a guest appearance at various gigs below, go to the Images page for the photos.
bu lpt ile ilgili birşey  :wink:

# The Doors 40th anniversary celebration - watch video here and here
the doors un 40. yıldönümü konseri

# KROQ Inland Invasion - singing 'Main in a Box' with Alice in Chains
http://www.youtube.com/watch?v=64EDDBEoRgY

Apart from all these gigs, Chester also appeared in a movie called 'Crank' and he is reportedly set to appear in another movie called Dark Reel as a petty officer on a merchant ship who controls the work of other seamen.

bunların dışında chaz Crank diye bir filmde oynadı.ve Dark Reel diye bir filmde minik bir rolü de varmış

makinacı

sorması ayıp ne alınmıştır
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...

black_ece

mesajı değiştiriyodum örsan yanlışlıkla gönderdim onu şimdi bak :D

makinacı

oke tamam saol :D
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...

selinkinpark

oo saol ececim :(

Sumween

saol ece... ya bunlar niye hep solodur, fort minordur illa LP dışında bi şey yapıyolar? neyse yapsınlar bakalım LPyi satışa getirmesinler de :S

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

muzzy

saolasın ece..çevirciilerin kraliçesi..:P :D

BaRMaiD

bencede ya LP çok ii gidio işte daha fazla yenilik aramasınlar bence..
heR öpüŞü ıLık bi öLüMdü sanKi...

süperlp

chester ın solo albümü hazırdı ama ilk linkin park ın albümü çıkıcak demisti.
chester inde albümü artık çıkar

lp_mike_chester

bencede aynen katılıyorum
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

Littleches

Chester'ın albümüde 2008 de gelir diye düşünüyorum. Ama beklediğiniz gibi bir chester olmayacağına kalıbımı basarım en azından sizlerin seveceği bir tarz olmayacak.
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

Mosso

bnce daha sert bı ton cıkar bol screamlı

ShapeshifteR

bence bi boQ cıkmass...chesterinda öle scream falan yapcaanı sanmıorum ki albümde bile yapmamış.. ama albumde yapmadım die burda yaparmı merak konusu.. gray daze stili bişeler yapmış olabilir..
Dünya üç beş bilgisizin elinde;
Onlarca her bilgi kendilerinde.
Üzülme; eşek eşeği beğenir:
Hayır var sana "kötü" demelerinde.

black_ece

dıt ne diyosun sen chaz e o her halükardda iyi şarkı söyler ki julien k ile yapmış iki kat güzel olur hıh

süperlp

ya albüm hazır diye biliyodum
hazırsa da olan olmus sarkılar kaydedilmistir
bekleyip görürüz