Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

MTM satış rakamları..

Başlatan [lp]_endLeSs, Mayıs 19, 2007, 12:26:12 PM

Previous topic - Next topic

[lp]_endLeSs

Hits Daily Double: Minutes To Midnight'ın satışı hakkında..(resmi değil!)

Hits Daily Double dan gelen habere göre "Minutes To Midnight" 1 numaradan giriş yapmış ve çıkışının ilk haftasında 550,000-600,000 satmış..ve 2007 de bugüne kadarki en yüksek açılışı LP yapmış..

Ayrıca amazon.com Top Sellers da MTM ilk sıradaydı..(liste saat başı yenileniyor..şu an 3. sırada)

Hits Daily Double, Minutes To Midnight'ın Amerika'da çıktığı ilk haftada 625,386 adet sattığını açıklamış..Eğer doğruysa bir önceki yüksek çıkış yapan Norah Jones dan 200,000 daha fazla satarak 2007 de çıkan diğer albümlerden çok daha yüksek bir giriş yapmış demektir.

*Bunlar resmi sonuç değil..resmi sonuçlar sanırım yarın açıklanıcak..

kaynak:LPA

Linkin Park Listelerin Başında..

Resmi açıklamaya göre "Minutes To Midnight" 622,000 satarak 2007 yılında ilk haftasında en cok satan albüm olarak ilk sırada..!!

"Minutes To Midnight" dünya çapında 2.7 milyonun üzerinde yüklenmiş..Uluslararası olarak yayınlanmasının ardından, İngiltere,Almanya,Fransa,İsviçre,Norveç,Hong Kong ,Japonya,Meksika,Güney Afrika,Filipinler,İtalya,İsveç,Avusturya ve İrlanda da albüm 1 numaradan giriş yapmış..

Billboard'daki resmi açıklama..

Linkin Park,Nielsen Soundscan'a göre cıktığı ilk haftada 623,000 albüm satarak geri döndü..(Amerika'da) Bu satış ile Linkin Park 2007 deki en yüksek çıkışı yaptı..Son 2 yıl içinde sadece 5 albüm 600,000 in üzerine cıkabilmişti..ve Linkin Park'ın MTM albümü, Jay Z nin "Kingdom Come" albümünden beri (ilk haftada 680,000 satmıştı) en yüksek çıkışı yapan albüm!

MTM Satış Rakamları

1. hafta: 623,996
2. hafta: 198,000
3. hafta: 126.000
4. hafta: 96.000
5. hafta: 78,762
6. hafta: 64,358
7. hafta: 56,936

*Not:Bunlar sadece Amerika'da satılan albüm sayısı.

MTM Amerika'da toplam 1,178,000 satmış ve 2007 en çok satanlar listesinde 1 numarada..

2007 dünya çapında ise.:(resmi sonuç değil!): 3,107,825 sattı

Mosso

hmm ıyı satmıs sene sonu rahat 10 mılyon yapar

shimy

umarım bu kadar beklemeyi boşa çıkartmaz :/
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

birolq

belkı eskı lp gıbı olmaz ama zamanla sarar bızlerı

matrax_zalim

ben hiç bu kadar beklemiyodum.beklediimden çok satmış.bu gidişle eski albüm satışlarına ulaşırlar gibi.zamanla farklı kitlelerden alanlar da olur zaten
D R A U G A R

süperlp

10 milyonu da geçer çünkü yeni lp kitlesi de olustu

muzzy

sırf meraktan başta bu kadar satmıştır bence..sonraları düşebilir satışlar...yawaştan yawaştan alışmaya başladım albüme..bide nası yapıldığını filan görünce sewiliyor..ama başkası yapsa asla dinlemiceğim şarkılar var..

the_R8Ds

ilk gun hasılatı yuksek olsun die  LP nin son albumunu ilk cıktıgı gun aldım inş ilk gun satısları yuksek olmusturr bu albumunude metora albumu gibi satısların yuksek  olmasını diliorum  ;D

[lp]_endLeSs

Quote from: muzzy on Mayıs 20, 2007, 07:06:39 PM
sırf meraktan başta bu kadar satmıştır bence..sonraları düşebilir satışlar...

sanırım öyle oldu..

Linkin Park 2. haftada sadece 198,000 kopya sattı ve 2. sıraya geriledi..1. sırada ise Maroon 5 var..  :(

--

Edit: Ve 3. hafta 126.000 satarak Billboard da 3. sıraya geriledi..

[lp]_endLeSs

şimdi edit yapıcam ama görmiceksiniz =) o yüzden kuralı azcık bozucam =)

MTM 4. haftasında 96.000 sattı..ve şu an Billboard 200 de 3. sırada..

Quote from: [lp]_endLeSs on Mayıs 19, 2007, 12:26:12 PM
Ayrıca amazon.com Top Sellers da MTM ilk sıradaydı..(liste saat başı yenileniyor..şu an 3. sırada)

Top Sellers da ise 24. sırada..

muzzy

halaa meraktan sattığını düşünüyom..bundan sora da tek tük satar..hadi en fazla 1 milyona ulaşsın..HT 18 milyon satmıştı..bu da albümün öncekilere göre bi işe yaramadığının en açık göstergesi olur zaten..

jpog_tr

bence ilk haftalarda ki yüksek satışlar HT den kalan ganimet bu albüm MAAALLESEFFF... daha fazla satacağına inanmıyorum. bundan sonra tek tük. belki LP de anlar bunu ve bir an önce eski tarzlarına dönerler. Nice çılgın LP ci arkadaşlarım var bugünlerde dinlicek bişey bulamıyorlar YAZIK:(((
yok bişey

[lp]_endLeSs

LP şuan sadece Amerika'da 1,000,000 dan fazla satmış oldu..ve satışa göre 7.sırada.

Yukardaki rakamların hepsi Amerika'daki rakamlar..Diğer ülkeleri de düşünün..çoğu ülkede MTM 1-2 numarada yer alıyor..

yaklaşık 1 hafta önceki MTM'in diğer ülkelerdeki sıralanış listesi:
[Bu listeyi daha önce de koymuştum]

Avusturalya - 2
Avusturya - 1
Belçika - 2
Brazilya - 2
Kanada - 3
Şili - 6
Hırvatistan - 1
Çek Cumhuriyeti -  2
Danimarka - 2
Estonya - 4
Finlandiya - 3
Fransa - 1
Almanya - 1
Macaristan - 5
Irlanda - 2
İsrail - 23
İtalya - 1
Japonya - 2
Kore - 2
Meksika - 2
Hollanda - 4
Yeni Zelanda - 1
Norveç - 1
Polonya - 8
Portekiz - 3
İspanya - 2
İsveç - 4
İsviçre - 2
USA Top 200 - 2

*Bu albümde iyi satıcak..ama HT kadar mı?? bence de hayır..

ousan

bencede ht kadar satılamaz

elif_lp

2.200.000 adet ile ilk çıkışı ile şu anda 2007 yılının en çok satılan albümü ünvanının kazanan albüm için sadece Japonya’dan gelen sipariş adedi 220.000 adet...WB (rock)

çıkalı kaç gün oldu da 2007 nin en çok satan albümü oldu? anlamadım..online alşveriş mağazalarında hepsnde bu yazılmş.. ???

..tell me what the fuck is wrong??