Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Chester Röportajı - Hitkrant

Başlatan [lp]_endLeSs, Mayıs 20, 2007, 02:01:33 AM

Previous topic - Next topic

[lp]_endLeSs

Bir Alman dergisi olan Hitkrant'ın mayıs sayısında Chester'ın bir röportajı yer alıyor..

Sonunda yeni bir Linkin Park albümü!
"Bu inanılmaz derecede heycan verici.Bu albüm üstünde 1 yıldan fazla çalıştık ve çıkan sonuçla gurur duyuyorum."

Neden bu kadar uzun sürdü?
"Son iki albümü yaparken 30 şarkıyla başlamıştık. Bu albümde ise 130 dan fazla şarkı vardı.Bu yüzden nasıl gideceğine bakmak ve aklımızdan geçen herşeyi yazdığımızdan emin olmalıydık.Eski şarkılarımıza benzediği an şarkıyı sildik."

Yani birşeyler tamamen değişti?
"Evet! Bir kaç arkadaşıma 2 şarkıyı dinlettim ve Linkin Park ın sounduna hiç benzemediğini düşündüler. Bu albümle bir adım daha ileri gittiğimizi söylediler."

Aynı zamanda farklı konularda da yazdınız mı?
"Şarkılar hala günlük yaşamımızda edindiğimiz deneyimler hakkında. Hepimiz geçen yıllara göre daha olgunuz.Aynı zamanda hayatımızda da bazı şeyler değişti."

Ne gibi?
"Geçen iki sene boyunca ben boşandım, başka bir kadınla evlendim ve başka bir çocuğumuz oldu. Boşanma yüzünden bütün paramı kaybettim ama şimdi herşey benim için daha iyiye gidiyor. Bir rollercoaster daymışım gibi görünüyorum: bir gün evleniyorsunuz ve aniden yapa yalnız kalıyorsunuz. Bir gün zenginsiniz, diğer gün değil..Şu an mutluyum ama öyle günler oldu ki işkence gibiydi. Bütün farklı yönlere doğru çekildim.

Bunu MTM için kullanmak zor muydu?
"Evet ama deneyimlerimi yazmayı gerçekten çok istedim.Mike bu konuda bana yardım etti. Bütün bunları şiirsel olarak yazmak için yeteneği var..Herzaman kendimizden yola çıkmalıyız ama sonunda birlikte sonlandırmalı, yazdığımız şeyi geliştirmeliyiz..Bir kaç yıl öncesine göre, şarkılarımda daha kolay yaralanıyorum.."

Hayranlarınız bu değişimde neler hissedecek?
"Tahmin etmek çok zor. Hybrid Theory yi alan 15 yaşındaki çocuklar şu an 25 yaşındalar. Bence çoğu şarlıda kendilerinin farkına varacak ve bunu takdir edecekler. Şu an bir hileden daha çok şey bildiğimizi gösteriyoruz ve bu iyi bir şey."

İlk single da Mike rap yapmadı..Amaç bu muydu?
"Mike zaten albümü kendisinin yazdığını düşünüyor.Siz onu duymasanızda bu doğru.Bir kaç şarkıda rap yapıyor, şarkı söylüyor ve bir çok yerde gitar çalıyor ve MTM in prodüktörlüğünü yapıyor. Ona neden rap yapmak istemediğini sordum ama o şarkı söylemesi gerektiğini düşündü. Daha sonra buna önem vermedik, sadece yeni şarkılar yazdık."

Mike sahnede rap yapmadığı zaman ne yapıyor?
"Albümde de olduğu gibi tabiki gitar çalıyor.Ama Mike az şey yapan tek kişi değil.Joe Hahn MTM için daha az şey yaptı.Bu yüzden onun sahnede uyuduğunu yada e-mail lerini kontrol ettiğini düşünüyorum."

My Chemical Romance ile tura çıkıyorsunuz.Bu göz kalemi süreceğiniz anlamına mı geliyor?
"haha,doğruyu söylemek gerekirse liseden beri göz kalemi sürüyorum. Mike ı makyaj yapmış halde görebileceğinizi sanmam, ama ben hala bazen yapıyorum.Bu eğlenceli!

Ve şimdi kendi giyim markan?
"Ve-cel rock starlarının giymekten hoşlandığı bir tür.Benim giyimimi ve gruptakilerin giydiklerini içeriyor. Yaptığınız müzik giyim tarzınızı etkiliyor ve bununla daha çok şey yapmak istiyorum. işte bu Ve-cel e başlama nedenim..

[LPTimes]

[Ve-cel hakkında: Chester'ın Ağustosta çıkarmayı planladığı giyim markası...giysilerin özel grafikleri dirsek kısmında olacakmış ve Liquid Graphics team tarafından yapılacak olan grafikler günümüz kültürünü yansıtacakmış..giysilerde bir kaç dövme resmi bulunacakmış..giysilerin 15-40 yaş arası punk-rockyaşam sitilindeki insanlara hitap etmesi planlanıyor..]

-Chester'ın Spin dergisinde röportajı yayınlanmıştı..bu mike'ın sahnede ne yaptığı ve gözkalemiyle ilgili olan sorular orda da vardı ve Chester'ın cevaplarda aynı..
http://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=2591.0
Sadece çevirirken dikkatimi çekti  :)