Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Galatasaray

Başlatan muzzy, Eylül 08, 2006, 04:11:31 PM

Previous topic - Next topic

muzzy

walla ben bi kes daha tebrik ediyorum abi..adam gibi oynayan kazandı...çok merak ediom bu malubiyet serisini nezman durdurcaz...nezman utanmaya başlıcaklar...

lp_ken_an

ancak paflarla bu sıralar..bu yönetimle bu oyunla fenerin bu kadroyu yenmek zor..bu arada burda hic pafları tebrik etmedik sanırım..3 kez üstüste sampıon olan paf takımımız  helal olsun sizlere tebrikler

ShapeshifteR

ne gariptir ya sen uefa cup ı al, super cup ı al soorada maddi krize gir..kazanılan tonla para nere gittii...
Dünya üç beş bilgisizin elinde;
Onlarca her bilgi kendilerinde.
Üzülme; eşek eşeği beğenir:
Hayır var sana "kötü" demelerinde.

immortal

napalım nerden geldiği belli olamayan kaynaklara sahip deiğiliz.yenilgiler gayet normal zaten herzaman galibiyet imkansızdır.ama şu an gs gerçekten zor durumda köklü değişikliklere ihtiyaç var yoksa bu gidişat durmuycak.sezon bitince gerekenin yapılmasını ümit ediyorum.ha maçta olanlara gelince aynı şey her takımın taraftarı için geçerli hepsi aynı şeyi yapardı aynı taşkınlığı gösterirdi.arjantinde brezilyada ne maçlar oluo bu gördüklerimizi 10 a katlayan şiddetlerde.ne diyelim ezeli rekabet ezeli düşmanlık ama bunun sadece spor olduğunu unutmamak lazım.dünyanın heryerindeki aşırı holiganlığı kınıyorum...
I CAN'T SEE THE MEAN OF THİS LİFE

muzzy

ya zaten bilerek abartılıyor bu olaylar..dediğin gibi millet stadı yıkıyor resmen..kaç kişi ölüyor..bizde bi kişiye bile bişi olmadı..tmm olsun demiyom ama bilerek abartılıyor daha fazlası olmasın diye..mesela bu koltuk atma işi ilk defa mı oldu...önceki senelerde daha çok olurdu...meşale işi..bi fb maçında tam 3000 meşale yakılmıştı hepsi sahaya atılmıştı..o zman bu kadar büyütülmemişti...ama günümüzde olmaması istendiğinden abartmak zorundalar..nese abartsınlar olmasın tabi..sonuçta hepsi takıma zarar veriyor bunu da istemeyiz tabi..

black_ece

abartılması gerekiyo çünkü
ya nasıl zarar veriyosun ki insanların mülküne falan bu mu sizin taaftarlıktan anladığınız
zarar vermek mi !!
intikam mı alıyosunuz yani böylece
"onlar yaptı biz de yapalım hobaaa!!!" mı yani tek düşündüğünüz..
siz de düşmemiş mi oluyosunuz böylece...
futboldan tiksinmeye başladım ya
insanları ne hale getiriyo
ki ordaki insanlar da insanlıktan çıkmıştı hani..

Roswegas

Quotefutboldan tiksinmeye başladım ya
insanları ne hale getiriyo
ki ordaki insanlar da insanlıktan çıkmıştı hani..

doğru söylemmişsin...

yapılanlar insanlığa sığmaz...hele atılan o taş (önder - arda mücadelesinde 2.yarıda) birine gelse neler olurdu...

abartılmıyo aslında , olması gereken  bu biz berbat şeyler görmeye alıştığımız için bunları artık normalmiş gibi algılıyoruz..

muzzy

ben yapılsın demedim zaten ..düzgün okusanız yapılsın demiom zaten..ama abartıldığı doğru abartılsın da...abartılıyo diorum çünkü geçmişte daha beterleri oldu bu kadar abartılmadı..günümüzde olmamasını istediğimiz için abartılıyo..

aslında olan bişi de yok ha...stad bizim..kendimizden başka kimsye zara da vermedik..geçen sene bjk maçında adam bıçaklandı hade saha kapatıldı...e bu sene manisada stadda bıçaklandı yine..tv de bile göstermedi..nie..büyük klüp deil çünkü batırmaya gerek yok onu..

nese bari işe yarasa da başkan denen sap istifa etse diecem ama yüz yokki herifte..

gokhan

kendınızden cok TURKIYE'nın ımajına zarar werdınız muzzyy kusura bakma ama gercek olan bu...

lp_ken_an

ya ben konuyu degiştirmek istıyorum artık..neyse kötü oldu hem türkiye icin hem gs icin ama napalım..özhan canaydın istifa konusunda gs yi bırakıp kacmam demiş..gs paf takımı isvicreye turnuvaya katılacakmiş bide..şimdilik bunlar

ShapeshifteR

o koltuğum rahat ın kıvırtılmş halini sölemiş bence :D çou gsli gitmesini istio herhalde,benim düşüncem giderse gs ye daha fazla faydası dokunur..
Dünya üç beş bilgisizin elinde;
Onlarca her bilgi kendilerinde.
Üzülme; eşek eşeği beğenir:
Hayır var sana "kötü" demelerinde.

lp_ken_an

Quote from: ShapeshifteR on Mayıs 21, 2007, 08:59:30 PM
o koltuğum rahat ın kıvırtılmş halini sölemiş bence :D çou gsli gitmesini istio herhalde,benim düşüncem giderse gs ye daha fazla faydası dokunur..
bencedee gitsin..

muzzy

Quote from: gokhan on Mayıs 21, 2007, 08:30:06 PM
kendınızden cok TURKIYE'nın ımajına zarar werdınız muzzyy kusura bakma ama gercek olan bu...

abi bırak Allahını sewersen yaw..ne bakıyon yabancı basın da geniş yer verdi dediklerine...umurlarında bile olmaz..demişlerdir TR demaçta sahaya şunanr atıldı filan küçük bi haberle...onnar da demiştir artık vay beaa şu utanmazların yaptığınına bak nası dsa yaparlar böle bişi..kimseninumrumda bile olmamıştır...
soruyom size hanginizi brezilyada arjantinde stadda çıkanları konu edindiniz..bahsettiniz adamlar neler yapmış diye..kaç gün aklınızda kaldı?..hiç..bırakın TRnin imajı zedelendi filan hikayelerini..ne yaptıysak kendimize yaptık cezasını çekeriz..

Roswegas

ben Galatasaray'lıyım baştan onu söyleyeyim

Yapılanlar çok yanlış, orası kesin.kimsenin ayrıma düştüğü yok

Ama olanları bişey yokmuş gibi geçiştirmek yanlış..Muzzy nin de burda bi itirazı yok zaten. abartılsın bi daha olmasın diyo o da...yalnız hesap sadece GS ye patlıcak ona yanıyo bi yandan da benim gibi...

Herkesin derdi ülke sporunun gelişmesiyse bu yaz federasyon toplanır genelgeçer kuralları ana çizgileriyle belirler adam gibi de uygular..

Ama bu cesaret olsaydı şimdiye kadar çoktaaaan yapılırdı..

Muzzy nin de dediği gibi benzeri olaylar,belki daha hafifleri ama, onlarca kez yaşandı bu ülkede...

muzzy

sonunda biri beni anladı..