Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

site hakkında yorumunuz

Başlatan shimy, Eylül 08, 2006, 05:19:27 PM

Previous topic - Next topic

[lp]_endLeSs

ben ilk önce LPT ye üyeydim lp hakkında bişey ararken bulmuştum orayı..sonra iki tane falan mesaj yazdım oraya..ertesi gün burayı buldum..bi daha da LPT ye girmek gelmedi içimden (: şifremi bile hatrlamıorum (: LPFT herşey!.. seviorum burayı! :)

ShapeshifteR

ben LPT yle LPFT ye de yanı gün üye oldum 3 gün sonra bıraktım LPt'yi..
Dünya üç beş bilgisizin elinde;
Onlarca her bilgi kendilerinde.
Üzülme; eşek eşeği beğenir:
Hayır var sana "kötü" demelerinde.

ewrimcan

bence dier siteleri yermek o kadar doğru kaçmaz. ama neticede sadece benim fikrim.

ya LPFT benim yuvam. harbiden. insan uzak kalınca anlio.

işine geleni basan basına basalım

Sumween

Mesajımı dikkate aldığınız için saolun ya seviyorum sizleri =) :)
Dediğim gibi amacım diğer siteleri yermek değil,kendi düşüncemi açıkladım sadece... ve açıkçası biri gözüme batmıştı biraz ona gönderme yaptım,kendisi farkettiyse ne âlâ...

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

uNReLiEveD

Quote from: serra_lpfan on Mayıs 22, 2007, 06:11:54 PM
ewt ya bnde de öyle lpft aşkı oldu ya iki foruma daa üyeydim ama pek girmiom onlara da
zaten lpftye ilk üye olduumda çok sevmiştim bu siteyi :D
o da benim sayemde dimi kanka=)
Siteyi ben sana önermiştim...Bakıyorum gerçekten de sevmişsin=)
Ben LP hakkında siteler ararken buldum burayı...Hemen üye olmamıştım 3-4 gün boyunca gezmiştim..sonra üye oldum.Yaklaşık bir buçuk ay oluyo buraya üye olalı=)

gokhan

boru mu LPFT aılesı sewılmez mı =)

lp_mike_chester

ben LPFT den başka hiç bir yere takılmıyorum neyim war neyim yok bu sitedeyim.... :)
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

shimy

başka siteler hakkında lütfen konuşmayın varsa LPFT hakkında bir yorumunuz onu yapın 3. nesneleri karıştırmayalım pls
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

Roswegas

hızlı cevap iyi olmuş sağolun

ousan

hızlı cevp vardı zaten.. bu sefer herkeste açık oldu :D

özgür69

öneri: şu reklamları tıkladığımızda yeni sayfada açılsa daha iyi olmazmı, böylece daha hızlı tıklamış oluruz ;D
.                                      

ousan

Quote from: özgür69 on Mayıs 24, 2007, 08:25:41 PM
öneri: şu reklamları tıkladığımızda yeni sayfada açılsa daha iyi olmazmı, böylece daha hızlı tıklamış oluruz ;D
onu yapamıyorum.. sanırım :S

ShapeshifteR

Quote from: özgür69 on Mayıs 24, 2007, 08:25:41 PM
sende sağ tıkla yeni sekmede yada yeni pencerede aç de yorulmassın =)
Dünya üç beş bilgisizin elinde;
Onlarca her bilgi kendilerinde.
Üzülme; eşek eşeği beğenir:
Hayır var sana "kötü" demelerinde.

muzzy

sorun deil basıyoruz o sayfa açılınca geriye basırıoruz oluo bitiyo..

bu arada yukardaki yorumlara yeni baktım bende bişi diim...bura ilk göz ağrımız zaten..bırakamayız..diğer siteye de üye oldum sonra başka bi amaç için ;)..nese çok soğuk ora yaw..msj yazası bile gelmio insanın..burda daha bi aile ortamı var..ama oranın da icraatları çok onu göz ardı etmeyelim..ama ÖSS den sora burası daha güzel olcak sanırım Ousana güveniyoruz:P :)

§ïяĝαиα

ya harbi ben netten 1 hafta uzak kaldıım süre boyunca burayı inanamayacağınız derecede aradım...o bi hafta bana 1 asır gibi geldi...gerçi bikaç defa cafeye felan gittim ama evde net gibisi yok walla :) ve LPFT gibisi yok...geri döndüüme göre "anında faaliyet" sloganıyla çalışmalara başlıorum hepinizi öpüyorum sizi çoook seviyorum :D
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...