Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Duman

Başlatan unattended, Eylül 08, 2006, 08:42:05 PM

Previous topic - Next topic

Nefy

pentagramdan sonra Türkiyenin en iyi rock grubu...çok sağlam melodi var bu adamlarda ayrıca sözlerde bir o kadar derin...duman tarzında tektir...fark yaratmışlardır..her parçaları ayrı ayrı güzeldir ve dinlenir..saçmasapan böğürmeler yerine melodili böğürme kaana çok yakışmıştır...dünya çapında bir grup olduğunu söyleyebilirim..dinlemekten asla vazgeçmeyecem...asker dönüşleri ilk ankara konserlerinde yerimde olabilirim umarım
...
Yollarına hep sevdigimiz insanların adlarını vermediler ama; biz her duvara bir vesile onların adını yazarak yaşadık... Kül ve betondan mürekkep.. yaşadıkça yaşanılası gelen o tuhaf bozkır kokusunda Ankara'ya öyle yakışırdı ki kar.. Asfaltlar ışıldar..

lp_mike_chester

Quote from: Nefy on Mayıs 15, 2007, 03:24:01 AM
pentagramdan sonra Türkiyenin en iyi rock grubu...çok sağlam melodi var bu adamlarda ayrıca sözlerde bir o kadar derin...duman tarzında tektir...fark yaratmışlardır..her parçaları ayrı ayrı güzeldir ve dinlenir..saçmasapan böğürmeler yerine melodili böğürme kaana çok yakışmıştır...dünya çapında bir grup olduğunu söyleyebilirim..dinlemekten asla vazgeçmeyecem...asker dönüşleri ilk ankara konserlerinde yerimde olabilirim umarım
...

arkadaşım duman ı çok iii tarif etmişşin aynen sana katılıyorum...
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

Sumween

MP3ümde sadece bi türk şarkı var: Halimiz Duman...

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

beanlie

10 hazirandaki ist.konserinn biletleri tükenmişitir...5000 biletin tamamı satılmış

ewrimcan

Quote from: lp_mike_chester on Mayıs 22, 2007, 02:47:11 PM
Quote from: Nefy on Mayıs 15, 2007, 03:24:01 AM
...

arkadaşım duman ı çok iii tarif etmişşin aynen sana katılıyorum...

tabi düşüncedir ama pentagramnla aynı kefeye koymamışsanız. bence duman arabesk gibi yapio. tamam dinliorm, severek hem de. ama o kadar da diilk. kurban varken söz düşmez bence. BENCE.

işine geleni basan basına basalım

Mr. MeTaLkiSS

Harbi ya duman kim basit müziklerini ancak türkiye gibi bi yerde satabilirler zaten..
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

ewrimcan

arabeskten rocka geçiş formu diebiliriz yani. saçmalamamış olurum böle desem dimi?

işine geleni basan basına basalım

ShapeshifteR

Quote from: ewrimcan on Mayıs 22, 2007, 07:10:55 PM
arabeskten rocka geçiş formu diebiliriz yani. saçmalamamış olurum böle desem dimi?
harbi süper yorumladın ya bende öle düşünüorum :D
adı üstünde duman :D uçar gider abicim bras havalandrldımı :D
Dünya üç beş bilgisizin elinde;
Onlarca her bilgi kendilerinde.
Üzülme; eşek eşeği beğenir:
Hayır var sana "kötü" demelerinde.

lnknqark_!rew

duman manyak grup kaan tangöze zaten o grubu sağlamlaştıran tek kişi

mesajlarınıza edit yapın..black_ece

bir de arabeski rockla birleştirince ne oluyo artık siz düşünün.... ;D

yahu bir forum kurallarını okusaydın...ikinci olmuş aynı topicte...black_ece

dumana laf yok abartmayalım lütfen!!

Nefy

dumandan anlamayan DUMAN dan anlayamazlar kardeşim ... nası ama ;)
Yollarına hep sevdigimiz insanların adlarını vermediler ama; biz her duvara bir vesile onların adını yazarak yaşadık... Kül ve betondan mürekkep.. yaşadıkça yaşanılası gelen o tuhaf bozkır kokusunda Ankara'ya öyle yakışırdı ki kar.. Asfaltlar ışıldar..

Roswegas

birinci duman dan kasıt cigaraysa katılmıyorum

yok değilse ayrı tabi

mesela mangal dumanını çok severim .. gibi..

Nefy

valla kardeşim anlayışlar için ortalık geniş anla anlayabildiğin gibi emme duman derken cigarayıda sigarayıda ve bilimum dumanlı ne varsa kastettim ... bende çok severim hepsini duman olsunda

Darkshines

Muhabbete bak bende Narkotik polislerini seviyorum o zaman.Hey Allah'ım ya şarkılarından ziyade bu ot mot meselesine özenen kitlesi de fazla yazık..

Mr. MeTaLkiSS

Aynen mi katılırım ona tuz biber olsun diye bu basit müzikli grubu dinlemeleri de cabası sırf ismi duman diye..
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

mustapha

bence harika bi grupp gecen sene konserlerine gidemimiştim keşke bi daha gelseler ama geliycerkler heralde artık ben istanbulu kazanırsam orda katılacam konserlerine inşallah