Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Hands Held High

Başlatan LPismet, Mayıs 16, 2007, 12:46:16 PM

Previous topic - Next topic

LPismet

bence albümde ki en hoş şarkılardan biri aslında bu şarkı fort minor tarzı bir şarkı ama mike bu şarkıda coşmuş çok harika
I bleed it out
digging deeper just to throw it away
I bleed it out
I bleed it out
Just to throw it away
Just to throw it away
I bleed it out

Sumween

Evet Fort Minor'ımsı bi şarkı... buna pek nötr diyemem... Duygulandırıyo insanı çünkü az buçuk =)

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

Roswegas

savaş karşıtı bi şarkı olmuş...

ÇOOOOOOoookk sevindim böyle bişey olmasına..Mike' a çok yakışmış..bu şarkıdan sonra LP dinlediğim için daha da gurur duyuyorum kendimle...

[lp]_endLeSs

her nekadar dinlerken Fort Minor'ı anımsatsada bence mükemmel bi şarkı olmuş..mike ne kadar iyi söz yazdığını kanıtlamış! LP tarzında bi şarkı değil belki ama bence mükemmel..

linkinpark7227

savaş karşıtı bir şarkı lpnin de en çok güvendiği şarkı buna klip yapılması lazım bence

§ïяĝαиα

bence biraz misyonerimsi bi şarkı...aslında şarkıyı çok seviyorum...savaş karşıtı marşıtı ama..and the people say "amen" demiyor mu orda..yanlış anladıysam özür..ama yinede bayılıyorum o parçaya. :D çelişkili ama olsun
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

Trinitrotoluen

anlamlı bir sarkı.mike ın sesi kulaga cok hoş geliyo ayrıcada. sevdim ben bu sarkıyı :))

haruka

bence mike hissettiklerini cok güzel anlatmış burda

numbosphorus

evt mike bir de full rap olan bi şarkı da eklemeliym demiş ve yapmş şarkıyı :) güsel tabii ki...amen kısmı en güseli...
i like what i do , i do what i like

geçerken_ugradım

güzel şarkı olmuş dinledikçe dinleyesi geliyor insanın öyle bişi :)

black_ece

en az beğendiğim şarkı diyebilirim bana fazla bi çekiciliği yokmuış gibi geliyo bilmem neden

primula

şarkyı beğendim hoş bi şey

υηƒσяgινєη.

I_am_free

bende çok beğendim çok güzel

lpanil

trsi çevrilerde çıksa tam süper olacak
LiNKiNPRK of course

haruka

bence cok güzel anlamlı bi şarkı...mike ında sesini en ii kullandiğı sarkılardan biri bence:)