Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Klan Savaşları

Başlatan §ïяĝαиα, Mayıs 27, 2007, 06:14:31 PM

Previous topic - Next topic

§ïяĝαиα

çato,gizmo,özgür,ben ve daha birçok LPFT'linin olduu bi strateji oyunu ... http://klansavaslari.net girin 8.dünyaya üye olun ordan draconian8"in yani gizemin klanına katılın bu klan LPFT'nin klanı oluor...ordan işte ailecek oynayalım :D güzel bişe ben beğendim...birazcık age of empires a benzior...
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

Mr. MeTaLkiSS

Haha şimdilik 8 üyemiz var kendi forumumuz fln beni yıkma girişiminde bulunmasını beklediğim çok kişi var da bunların yerleri benimkine nazaran biraz daa sağlam biz de başlayalı 1gün olmadı daa haha çok eğlenceli ama biraz bilgi vereyim şöyle
---Oyunu oynamak için sürekli başında olmanız gerekmiyo her nete girdiinizde 5-10 dakika ayırmanız yeterli.
---ilk 5 gün saldırılmıyo başladıınızda o sürede toparlanıyosunuz işte hehe
---hepimiz yeni başladık oyuna birbirimize full destek olarak ilerliyces
---en azından bi deneyin ya bi kaybınız olmaz bizimle de irtibata geçin hemen klana alak =]
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

immortal

evet klan komutanı bnm:P:P.aslında sadece lpft liler olsun die düşünmüştük klanda ama oyun büyük strateji gerektirdiğinden çevremizdende köyler-yabancılar topluycaz.bu sayede lpft nin de tanıtımı olucak gibi.çünkü  oranında oyunla ilgili bir forumu var klana özel olarak.güzel bişi ya bi deneyin çok ilgilenmek gerekmio...
I CAN'T SEE THE MEAN OF THİS LİFE

lp_ken_an

bende girdim arkadaslar ama nasıl oynıcam bunu şidi napıyım oyundayım?

ousan

ya ben zamanında üye olmuşum ama hangi dünyada olduğumu bilmiyorum.. şifremide bilmiyorum :D

Mr. MeTaLkiSS

haha gel lan 8. dünyaya hepimiz ordayız daa yeni başladık bak gel =]
Limp Bizkit forever...

black_ece

ben de geldim ama ablam sabote ettiinden bişi yapamadım henüz

Mr. MeTaLkiSS

Ece baya bi kişi olduk olm koordinatlarını ver de klana davet edek ya da msn fln aç yani =]
Limp Bizkit forever...

Requiem

Bir kaç aydır aynı mantıkta bir oyunu www.travian.com.tr sitesinden oynuyorum.. Oynadığım biraz daha keyifli gibi geldi bana.. yinede baksam fena olmicak şu klansavaşlarına da.. =)
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

black_ece

MusHs köy davet edin

§ïяĝαиα

taam hadi toplanak...yaw benim odun kömüre ihtiyacım olursa verin lan...baya bi kullanıcam sanırım...forumu da işgal edelim..LPFT olaraktan millet şaşırıyo olm bunnar ne falan güzel yaa olabildiince çok lpft li istioruz ona göre...sorcağınız bişi olursa bizim derehanımından talimat alın.
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

Mike989

ben de geldim 8. dünyaya :)

ousan

bend egeldim :D

gokhan

ben bu oyunları bılıyom :) ama pcde oyun oymaktan nefreet edıyom nedense ,ne lanet olası bı huymus bu yaw =)

neverforgivenangel

ya varya ilk gün baktım çok mal bi  oyun neden oynuyonuz annam veremedim. 2. gün bi deneyim dedim bakıyım nasılmış.sabah başladım akşam bırakamadım ve buı yüzden hergün nete gelmek zorunluluğu hissediyorum.  gelişirken zamanı izlemesi bile beni mutlu ediyo ya:D