Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Lpefsanesi-lpfanturkiye

Başlatan raines, Mayıs 12, 2007, 02:35:33 PM

Previous topic - Next topic

black_ece

Quote from: Sumween on Mayıs 13, 2007, 07:04:25 PM
Kendimi buraya adiycam =P Genel dosya paylaşıma bakın LPFT Efsanesi 2yi koydum sonunda.. (duyuru sayın bunu) =)
nazlıcanım çok güzel olmuş aşkım

LinkinBerk

vay be çok duygulandım okuyunca belki ilerde bende lpfanturkiye nin vefalı üyelerinden biri olurum :)

Requiem

Quote from: gokhan on Mayıs 12, 2007, 08:12:24 PM
benım LPFT askını bılen bılıyo ozelıklle ousan bılıyo.. :D bu sıtenın ne farka sahıp oldugunu zaetn her bulusmada soyledım bu sıtenınn tek farkı cııdıyet...artı koray gıbı bı cııddı adam war :)

Abi aslında sadece ciddi görünen biriyim ama çok da ciddi takıldığım söylenemez normalde.. Beni tanıyanlar bilir =)

Madem yiit yine nostalji döktürmüş ben de başımdan geçenleri özetle anlatiyim..

Siteyi ben ilk yiit den duydum.. (yiğit'le tanışmamız da ayrı bi saçmalık sayesinde oldu zaten) "takıl abi buraya çok güzel site" dedi.. Tabi o zamanlar hayatımda lp den başka müzik yoktu.. Ben girip dolanmaya başladığım sırada yavaş yavaş ortam kaynarken cemil,ousan,nil,şeyma gibi insanlar tanıdım.. daha sonra gereksiz bi hack olayı yüzünden bi süre o ortamdan uzak kaldım.. Ta ki "hobarey site tekrar açıldı" iletisini birinin msninde görene kadar =) 

Daha sonra siteye üye oldum ettim.. ama eski sitede yönetici olduğum halde beni tanımalarına rağmen bi süre kimliksiz bi şekilde sitede takıldım =) hatta ousan bile soad tartışmamızdan sonra "ben koray" dedikten sonra kısa süreli bi şok geçirdi =) Her ne kadar ciddi, otoriter görünsem de aslında pek de alakam yok.. Rahat olun yani =) Artık her ne kadar lp dinlemesem de burda bi emeğim olduğunu az çok hissediyorum ve "banane lan" diyip gidemiyorum nedense..

Neyse yaf seviyorum burayı =)
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

gokhan

bızde senı sewıyoruz :)

§ïяĝαиα

ben lp yi 2002-2003 yılından beri dinliodum ama netle inanın hiç aram yoktu sırf ödev için girerdim hatta msn bile almamıştım yani :D sora 2004 yılı gibi ben msn aldım nete günde 1-2 saat bakmaya başladım işte sora lpft yi buldum ama hiç yorum felan atmadım hatta siteye girmekten sıkılıodum yani ..istatistik gibi olck ama 2005 felan gibi ben ilk postumu çok ii hatırlarım lp testi bölümüne atmıştım...sora baktım msj yazmak baya eğlenceli her bi konuya msj yazmaya başladım..sora baktım salak salak msjlar yazıom her konuya siteyi baştan aşağı taradım işte ne bilim modlar kimler geyik ne durum falan filan...sora da her gün girmeye başladım hatta bu site yüzünden ebeveynlerim lp den nefret etti hatta kaç kez kavga ettim arkadaşlarımla küstüm...hepsi senin bu netkolik halinden lpft aşkından nefret ediyoruz dediler anca alıştırdım onları...ama hala anne-babamla kavga ettiğim oluyo...özellikle evden kaçıp sırf siteye girmek için kapı kapı net dolaştıım zaman...ama düzelttim artık...sitenin saygın ve dier sitelerden farklı olduunu biliolar gerçi hala burda öle tanıdıım yok bu aileden olduumu da pek sanmıorum ama girmeye çalışıyorum işte kendi çapımda...burda edindiim arkadaşlarımı daa çook seviorum...
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

muzzy

herkes anlatmış bende anlatıyım..ben 2002 den beri dinliodum Lp..geçen yaz aklıma geldi TR de forumu varmıdır acaba die..google da aradım ilk LPE çıktı..sora üye oldum baya sewdim bida bırakmadım..bilindik yani..

raines

bu konu yuzunden dier sitelerin adminleri yada modları kimler bilmiorum isimlerini bile duymadıgım insanlar ousana şikayete bulunmuşlar. baştada söledim amacım propaganda deil sadece üyelere muhteşem bir siteye ve muhteşem insanlara sahip olduklarını anlatmaktı.

kimseyi rahatsız etmesi için yazmadım. kaldı ki burası benim de sitemse istediğimi yazarım hakarete varmadıgı sürece bu nie dierlerini rahatsız edıyor onu da anlamış deilim?

ben şahsen daha dier sitelerin adreslerini bile bilmiyorken dier sitelerin nie adminleri bilmemneleri buralarda gezip konu okuyor? okuyun buyrun tabi de çıkartcagınız sonuc sacma oluo kendinizce bişeyler cıkartıosunuz.

neyse kapanmıs gıtmıs konuları deşmıyelım ve dalaşmıyalım yok yere devam edelim işimize

selinkinpark

burda yazılanlar neden diğerlerini kasıyoki anlamadım(=
çekememezlik mi var bölesine birbirine bağlı bi site olduğu icin=)

§ïяĝαиα

demek ki çekemiyolar...hayır anlamadım bu sitenin biyografisi,özyaşamöyküsü gibi bişi. kim yanlış anlayabilir ki...yani şuan ne derece saptırılabilir onu düşünüorum :D
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

Sumween

Bi kere kendilerini ele vermişler bence... Biz yiitin de dediği gibi diğer sitelerin neredeyse adını bile bilmiyorken onlar demek ki ihtiyaç duymuş,veya merak etmiş ki LPFTye gelip kurcalama gereği duymuşlar...
     e yani bişey demeye gerek yok değil mi? vaziyet sucuk gibi ortada canlarım (:

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!