Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Galatasaray

Başlatan muzzy, Eylül 08, 2006, 04:11:31 PM

Previous topic - Next topic

muzzy

Quote from: gizmo on Mayıs 28, 2007, 11:53:18 AM
mondragon başka bi takımla anlaşmışmış ama gs kal derse gitmem dedi.karışık ortalık aman off takımı ii bi toparlıcak adamlar gerekte...

köln e gidebilir..toplanıp karar vercekler..giderse çok da bi eksik olmaz bizim için..aykut var o olmassa fevzimiz var ki ben çok sewerim..ama dediğim gibi bu sene takımdan bişi beklemeyin..

lp_ken_an

gidecekler listesinde ınamoto da varmış takımdan ayrılmak istedigini sölemiş..

Mr. MeTaLkiSS

Aman defolsun ya zaten düzgün top oynadıı yok saygısız herif
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

muzzy

biz onu dünden istemiyoz artise bak..yeminle ayağına top geldiğinde korkan tek futbolcudur yaw..

sceptical

ya mondragon giderse yanarız ne aykutu ne fevzisi allah aşkına onlarla ligte süzgçe döneriz şimiden söylüyorum ilk 5'e giremeyiz valla
Ölüm Bir Gündür O Günde Bu Gündür...

raines

inamoto insan deil ya :)

ilk geldiğinde orta sahadan bi şut çekti arkadaslardaydım bi kalktık ayağa annskymmm die bi kalktım ama şut çok güzeldi. zaten ilk ve son şutuydu bi daha şut çekmedi herif manyakkk

lp_ken_an

gerets gs nin basında dgl artık..ayrıldı!! bide fb macı sonrası vericek cezalar belli gibi bişey 200 bin ytl  ve 8 mac seyircisiz oynama cezaları var..eger öle olursa 2007 de ali samı yen taraftarlara kapatılcak

muzzy

abi diip duruyom ya seneye kıçı toplayamaz bu takım seneye bişi beklemeyin...

abi bide inamotonun bordoya attığı golde şutu var :D

Roswegas

HOŞÇAKAL GERETS!!!

Gerets te ayrıldı...

Her şeye rağmen duruşuyla saygımı kazanmıştı.Ayrılış konuşmasında ağlıyodu nerdeyse.İlk geldiği günleri hatırladım, gollerde sevinişi falan... duygulandm ben de..

süperlp

inamoto eintracht frankfurt a transfer olmus
almanya nın önde gelen kicker.de bu transferi bugün saat 13.31 de kullanıcılarına duyurmus. frankfurt un resmi sitesi de bu transferi doğrulamıs

sceptical

hayırlı uğurlu olsun bakalım
Ölüm Bir Gündür O Günde Bu Gündür...

gokhan

bugun bı gazetede bı haber okumustum junınho fb-gs macında cıkan olaylar yuzunden gsye gelmekten wazgecmıs...

muzzy

bende okudum ii sallamışlar yine..abi bu medyanın da ağzı torba deil büzemiosun yaw..daha bu olaylarla ilgili neşer çıkarcaklar bakalım ..her poku ona bağlarlar artık...

raines

bize zamanında zidane geliodu beyler yapmayın etmeyin ya

kolpa medya

Roswegas

bana şey demilerdi bi ara

Milan dayken sheva gs ye gitmek istiyorum demiş. Bizim Ergün Gürsoy sen orda başarılısın, bozma falan diye konuşmuş..

o da ÜZÜLEREK KABUL etmiş...

daha nicesi var tabi..Carlos 100 kez geldi gitti fenere, Kluivert- Owermars en çok adı geçen isimler oldu ayrıca..