Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Dövme,piercing vs...

Başlatan Sumween, Mayıs 11, 2007, 09:49:30 PM

Previous topic - Next topic

makara

Bence piercing küpe taktıran kişilerin bilce  ve onları rock birleşimi olarak görürler kimi piercing küpe kimi dövme eger bakarsanız grupların çoğunda böyledir kaş deldirme ve bunun gibi dir

Saygılarla
L1Nk1N PARKلینکین پارک

blind_clown

Quote from: makara on Mayıs 29, 2007, 09:42:26 PM
Bence piercing küpe taktıran kişilerin bilce  ve onları rock birleşimi olarak görürler kimi piercing küpe kimi dövme eger bakarsanız grupların çoğunda böyledir kaş deldirme ve bunun gibi dir

Saygılarla

ben çok eminim ki burdaki çoğu kişi kendini rockçı gördüğü için bi yerlerini delmemiştir sadece zevk meselesi:)
http://www.superteklif.com/Main/SuperUyeFormu.aspx?bid=d0336f05-3d53-451a-acff-b220f20f24f7
tıklayın ve oturduğunuz yerden sadece mail okuyarak para kazanın hem de bana kazandırın=)

4LinKiN

saNa KatiLiyorum zevk meselesi baska bir anlatim tarzi yok
Limp ßizkiT forever
Limp ßizkiT forever
Limp ßizkiT forever

sceptical

ya insan kendine rock yada metalci gördüğü için yada hissettiği için küpe yada Dövme yada ne bilim piercing taktırsın benc eçok anlamsız bir bakış açısı yani sırfı ben küpe takıyorum yada dövme yaptırdım diye beni metalci sanacaklarsa hiç sanmasınlar daha iyi
Ölüm Bir Gündür O Günde Bu Gündür...

shimy

dilimi deldirecem şimdi de sın kararım ama param yok :D
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

gokhan

Quote from: sceptical on Mayıs 30, 2007, 09:34:05 AM
ya insan kendine rock yada metalci gördüğü için yada hissettiği için küpe yada Dövme yada ne bilim piercing taktırsın benc eçok anlamsız bir bakış açısı yani sırfı ben küpe takıyorum yada dövme yaptırdım diye beni metalci sanacaklarsa hiç sanmasınlar daha iyi
sanıyolar ıste cnm =)

4LinKiN

para herseye para engel oluyor su hytta keske para denen bişey olmasaydi herkezin paraya ihtiyaci var üfff ne bo..tan iştir ya
Limp ßizkiT forever
Limp ßizkiT forever
Limp ßizkiT forever

makara

Quote from: 4LinKiN on Mayıs 30, 2007, 10:25:09 PM
para herseye para engel oluyor su hytta keske para denen bişey olmasaydi herkezin paraya ihtiyaci var üfff ne bo..tan iştir ya
gülüp geçcez artık nediyebilcenki yanı sadece söz lerde kalıyoo_O
:D
L1Nk1N PARKلینکین پارک

makara

Quote from: blind_clown on Mayıs 29, 2007, 09:49:36 PM

Saygılarla

ben çok eminim ki burdaki çoğu kişi kendini rockçı gördüğü için bi yerlerini delmemiştir sadece zevk meselesi:)
aslında dogru olabilir saol genede
L1Nk1N PARKلینکین پارک

ousan

Saygılarla

özenti demenin farklı bi yolu...

neverforgivenangel

ya günümüzmodern kroları bileküpe takıyorken....adamın yaka bağır açık elde tespih altın bir zincir kolye ve kulakta küpe.... ıyyyy

Sumween

ona bakarsanız tikky kızların da çoğunluğunun kulağında 3 delik var.. sayısı hiç şaşmaz, ette üç delik =] benm kulağımda üç tane varken bunlar çok gözüme batmıştı gidip kıkırdağı deldirmiştim,kıkırdağı bi daha deldirmek istiyorum ama yemiyo =) yer kalmadı dar yerden delersek sorun filan olur sonra, göze almadım.

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

muzzy

Quote from: ousan on Mayıs 31, 2007, 08:42:01 AM

Saygılarla

özenti demenin farklı bi yolu...

doğru..

Sumween

Evet öyle =) Ama bence yanlış... İnsanların bi kısmı her ne kadar özentilik yaparsa da kişi -istediği- şeyi yapar sadece.. hiç ''güzel görünüyor, sevmiyorum ama yapıcam'' diye bi özentilik stili duydunuz mu? sanmıyorum.. sonuçta severek ve isteyerek yapar insan... Chester göbeğini deldirse ''ıy hiç sevmem ama deliyim ya,o yapmış baksana'' diyeceğini sanmıyorum kimsenin(!) Kısacası beeence bu olaylar pek özentilik içermiyor... Allah'ın tikisi gidip kaşını deldirse ''aha özenti'' demem ben,istemiş yapmış yani neden höt diye yadırgayalım?

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

delilah

haklısın bacım kim ne yapıyorsa isteyerek yapıyo sonuçta tikky olmayı da kendisi seçiyo kıro olmayı da rocker olmayı da..
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!