Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Chaz'in albümün satışı hakkında yorumu

Başlatan §ïяĝαиα, Mayıs 27, 2007, 12:13:20 PM

Previous topic - Next topic

§ïяĝαиα

Chester albümün ilk haftadaki satışları hakkında yorumda bulundu.

özet olarak şöyle demiş:

Albüm hakkında büyük umutları olan şarkıcı Chester Bennington albümün çıktığı ilk haftalarda bu kadar çok satmasını kabul edemediğini ,bunun gerçekten inanılmaz olduğunu söylüyor.ve ekliyor:"bu albümün son derece gurur verici olacağını biliyorduk ve iyi bir işçıkardığımızı umuyorduk.Albüm çıkmadan önce kendi kendime:"eğer ilk haftada 250.000 den fazla satarsak gerçekten havalara uçacağım"diyordum.ama ilk haftada 625.000 satması gerçekten bizim için çok büyük bir sürpriz oldu.Bu gerçekten inanılmazdı.Çok sevindik ve kendimizle  gurur duyduk.Umarım bu rakam artar ve dünya çapında daha çok fanımız olur.

Linkin Park'ın 2.stüdyo albümü "Meteora" bildiğimiz gibi çıktığı ilk haftada 810.000 satarak gerçekten büyük bir rekor kırmıştı.Dolayısıyla grup 3.albümün bu kadar çok satmasını beklemiyordu.Gitarist Brad Delson bu konuda şöyle bir açıklama yapıyor :"Biz gene de çok endişelenmedik.Çünkü bu kadar emeğin sonucunda gene iyi bir ödül alacağımızı hissediyordum.ve bu rakam bizim için gerçekten iyi bir ödül..."diyor."Bu albüm bizi gerçekten heyecanlandıran bir albüm ve fanlarımız için de gerçekten iyi"diyor.

Linkin Park'ın 3.albümünü küçümseyenler bakalım şimdi ne düşünüyor ?

mutlu son...:)
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

sceptical

ya zaten adamlar haklı bence o kadar emek veriyorlar o kadar kafa patlatıyorlar ve bu albüm için nerdeyse 1,5 yıl beklediler uğraştılar didindiler bence çok süper bir albüm olmuş ama ben biraz daha sert bir albüm bekliyordum. Chester bu albümün tarzının klasik rock ve punk karışımı olduğunu söylemiş :)
Ölüm Bir Gündür O Günde Bu Gündür...

Doğu-inc

Linkin Park'ın 3.albümünü küçümseyenler bakalım şimdi ne düşünüyor ?

Bence bu albümü kimse küçümsemiyor..Ayrıca albümün satış grafiğinin albümün iyi yada kötü olduğunu göstermeyeceği kanısındayım...Ama kesin olan bişey varki ht-meteora daki linkin parkın L si yok bu albümde...

lptarik

çok iiyii bi haber ama çok ağir şarkılar war ben kopmak istiyom ama çok azında war zaten 12 şarkı warr

mehmetdedeoglu

İŞTE lınkın park YAAAAAA

sceptical

ya bu albüm neden diğer 2 albümden daha yavaş parçalar var anlamadım LP hayranları onlardan sert parçalar bekliyor bence

Roswegas

kesinlikle daha sert parçalar bekliyorduk..

ama böyle de ilginç olmuş..

beni rahatsız eden şarkı girişlerinde pop şarkısı gibi önce Joe nun oyuncağıyla sesler çıkararak başlaması..

selinkinpark

bence ilk hafta icin qene iyi bi satış olmus ehaeyy=)
her haliyle sewiorum lpyi

muzzy

meraktan sattı bence ilk hafta..alanların çoğu pişman olmuştur eminim..

black_ece

Quote from: selinkinpark on Mayıs 28, 2007, 10:13:54 PM
bence ilk hafta icin qene iyi bi satış olmus ehaeyy=)
her haliyle sewiorum lpyi
evet burdan her türlü duyuriim
LP yi her koşulda dinlerim =)

€roS

Ben herkoşulda alıcam albümü bi ist e geleyim albüm malbüm ne varsa toplicam :D pişman olmicam çünkü LP yi çok seviorm şarkılar güsel bana göre dinlenmeye değer 8)
tabi herkesin düşüncesi farklı olabilir ;)

casmin

bence ilk hafta da çok ii ben linkim park yapmamış olsa bu albümü almazdım

sceptical

neden bu albümü almazdın bari sebebplerini yazda bilelim yani

rock_mania

Quote from: muzzy on Mayıs 28, 2007, 11:53:17 PM
zannetmiorum. ben cok begendim bu albümünü. 1.5 yıllık emek war sonucta. yeni sarkıları da eski albümleri gibi yıllar yılı dinlenecek bence.

chaz_lp

Quote from: muzzy on Mayıs 28, 2007, 11:53:17 PM
hiç mi hiç sanmıyorum merak eden şarkıları indirir dinler beğenirse albümü alır beğenmezse de almaz beğenilmiş ki bu kadar satmış, bu kadar kişi almış