Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Diyarbakır Cumhuriyet Fen Lisesi-Derin C.F.L.

Başlatan Mike989, Mayıs 26, 2007, 08:46:57 AM

Previous topic - Next topic

Mike989

http://www.youtube.com/watch?v=L2p8g-gOFtg

Geçen sene okullar arası kısa film yarışması vardı. biz de kısa bi film çektik. kameramız eski olduğundan film de altyazılı oldu. kusura bakmazsınız artık. :) yorumlarınızı bekliyorum ;D

lp_ken_an

ya filmin konusu filan senaryo güzelde ben acıkcası oyuncuları begenmedim..şöyle daha gösterişli ,daha sert tipli ,mafyaya benzeyen tipler olsa daha ii olurdu..

Roswegas

pek beğenmedim

blind_clown

cidden bununla yarışma katıldınız mı:((
http://www.superteklif.com/Main/SuperUyeFormu.aspx?bid=d0336f05-3d53-451a-acff-b220f20f24f7
tıklayın ve oturduğunuz yerden sadece mail okuyarak para kazanın hem de bana kazandırın=)

Mike989

abi oyuncular desen hiçbirinde kabiliyet yok ki. ineklemekten başka bişey bilmezler (yani bilmiyoruz :) ) sadece 2 boş dersde çektik bunu. konusu mafya diye de yarışmaya almadılar :)

blind_clown

ben de bir fen lisesi öğrencisi olarak inekleme lafını kabul etmiyorum:) ki bu biraz yetenek işidir ve ineklikle alakası yoktur diye düşünüyorum:))4 senedir fen liselilerine yapılan şu inek benzetmesini içime sindirebilmiş değilim de:)
http://www.superteklif.com/Main/SuperUyeFormu.aspx?bid=d0336f05-3d53-451a-acff-b220f20f24f7
tıklayın ve oturduğunuz yerden sadece mail okuyarak para kazanın hem de bana kazandırın=)

Roswegas

Bu böyledir kedi ulaşamadığı ciğere psi dermiş hesabı

MEslek liseleri , düz liseler bize (anadolular)

Biz daha iyi anadolulara

Sonra hepimiz birleşip  fen liselerine inek deriz...

Çalşabilmek, çalışıp anlayabilmek  blind clown un dediği gibi biraz yetenek işidir.(yani zeka dersek acıtıcı olabilir :D)

black_ece

ben olsam ben de almazdım yarışmaya ...

lp_ken_an

Quote from: Roswegas on Mayıs 27, 2007, 02:36:30 PM
Bu böyledir kedi ulaşamadığı ciğere psi dermiş hesabı

MEslek liseleri , düz liseler bize (anadolular)

Biz daha iyi anadolulara

Sonra hepimiz birleşip  fen liselerine inek deriz...

Çalşabilmek, çalışıp anlayabilmek  blind clown un dediği gibi biraz yetenek işidir.(yani zeka dersek acıtıcı olabilir :D)
ya yaptıgın sıralamya bakarak okuldaki inek sayısı dogru olur..ama genelleme yapmamak gerek tabi her okulda inek vardır her okulda zeki vardır..ben anadolu lisesi ögrencisi olarak  fen lisesindekilerden inek dedigim bicok ögrenci vardı ama birsürüde arkadasım var inek olmayan ve orda okuyan..filme dönersek önceden dedigim gibi kaliteli dgl bencede.

คг๔คг๔ค

abi kndimi kasıp 2 saat videoyu bekledim bumuydu yani you tube a koymaya degmez bu yarısmaya wermişsiniz bide bişi demiorum

Mike989

abi zevkine çektik bu filmi yav. öyle  yarısma amacımız yoktu. :)

raines

şaka mı abicim bu?

yanı yuh be

gençliğimizin kısa film anlayışı bu mudur?

yazık günah vala o kameralara verilen paralara ya

yorumlara baktım dedım kı ıcımden alala gercekten o kadar kotu mu ya dedım ıcımden hatta yorumlara kızdımda nıe bu kadar yıkıcı elestırıler yapmıslar kı yazık gunah emek war sonunda dedım ama bende sımdı emek falan goremeyınce ksuura bakma sayıcam yanı biraz sana

bi kere ses nerde??  hanı anladık o altyazılar nedır? bi iş yapıosunuz bari dogru duzgun yazsanıza yazıları hepsi devrik be evladım? bide okuyosunuz yani.

oyuncular neyci onu çözemedim ben? hayatlarında bir sinema yada tiyatro izlemişler mi?

nie kurtlar vadisi özentisi bizm gençliğimiz?? özgün bir seneryo yazamıyor musunuz o kadar kafasıınız? hepiniz birleşip bir kafa oluşturamıyorsanız okuduktan sora sizlerden ne olucak ki??

kısa filmde diyalog bu kadar olmaz zaten arkadaşım. biraz aaraştırında  kalkışın böle şeylere madem emek harcıycaksınız. hani sallamasyon yapıosan eyvalahta diosun ki yarısma wardı... ee sen bunla nasıl katıldın ya gülmedi mi hocaların sana ?

japonyada 1. olan kısa filmi anlatıyım mı sana?
bacakları olmayan bı adamın barda bi kızı beyenmesı kızında buna bakması ve sora ayagının olmadıgını gorunce olan tepkisi falan sırf bundan ibaret film ve diyalog hıcc yok bastan sona kadar. kısacık filmde adam o duyguyu ne kadar guzel yansıtmıs bılemessın tabı de senın ben bu fılmınden bişi cıkaramadım wala

muzzy

arkadaş gerekeni yazmış...benimde annamadığım ses niye yok...kameraman da süper :D

Mike989

Quote from: raines on Mayıs 31, 2007, 04:43:59 PM
şaka mı abicim bu?

yanı yuh be

yorumlara baktım dedım kı ıcımden alala gercekten o kadar kotu mu ya dedım ıcımden hatta yorumlara kızdımda nıe bu kadar yıkıcı elestırıler yapmıslar kı yazık gunah emek war sonunda dedım ama bende sımdı emek falan goremeyınce ksuura bakma sayıcam yanı biraz sana

bi kere ses nerde??  hanı anladık o altyazılar nedır? bi iş yapıosunuz bari dogru duzgun yazsanıza yazıları hepsi devrik be evladım? bide okuyosunuz yani.

oyuncular neyci onu çözemedim ben? hayatlarında bir sinema yada tiyatro izlemişler mi?

nie kurtlar vadisi özentisi bizm gençliğimiz?? özgün bir seneryo yazamıyor musunuz o kadar kafasıınız? hepiniz birleşip bir kafa oluşturamıyorsanız okuduktan sora sizlerden ne olucak ki??

kısa filmde diyalog bu kadar olmaz zaten arkadaşım. biraz aaraştırında  kalkışın böle şeylere madem emek harcıycaksınız. hani sallamasyon yapıosan eyvalahta diosun ki yarısma wardı... ee sen bunla nasıl katıldın ya gülmedi mi hocaların sana ?

bacakları olmayan bı adamın barda bi kızı beyenmesı kızında buna bakması ve sora ayagının olmadıgını gorunce olan tepkisi falan sırf bundan ibaret film ve diyalog hıcc yok bastan sona kadar. kısacık filmde adam o duyguyu ne kadar guzel yansıtmıs bılemessın tabı de senın ben bu fılmınden bişi cıkaramadım wala

abi kamera desen 90 ların modeli.ses yok bataryası bozuk.filmi sadece zevkine çektik yarışma falan bahaneydi. o sıralar kurtlar vadisi moda diye de konu kurtlar vadisi oldu. filmin senaryosunu da arkadaşlarım yazdı ben değil. :/

Darkshines

Quote from: raines on Mayıs 31, 2007, 04:43:59 PM
şaka mı abicim bu?

yanı yuh be

Kimene..Özgünlükten bahsediyosun japonyada ki bir filmi örnek veriyorsun sonra arkadaş tamamen mütevazi bir şekilde kusura bakmazsınız falan demiş fakat ağzına sı.mışın mübarek.Yarışma amacımız yok zevkine çektik demiş sen hocalar sana gülmedi mi demişsin ayıp ya.. cesaretinizi takdir ediyorum hocam(Mike989).