> Buyrun .!"> > Buyrun .!">

Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Lime Wire ( Full )

Başlatan Littleches, Kasım 07, 2006, 04:53:53 PM

Previous topic - Next topic

Littleches

ArkadaşLar Lime wire gibi güzeL bir paylaşım programını bilmeyen pek fazla kişi yoktur sanıyorum fakat bilmeyenLere kısa bir özet geçeLim ...

Lime wire internet aracılığı ile programı pc'sinde bulunduran her Lan'dan istediğiniz dosyayı sizin bilgisayarınıza çekebilir ...

Bir çok seçeneği mevcut ;
Modem'inize göre hızlandırma ayarları ..
Bir sürü tema ...
Çok sayıda dosya indirebilme ...

Ve en önemLisi araştırmalara göre şu anki en iyi ve en kapsamLı paylaşım programıdır .. Bir kaç dosya indirirken aynı zamanda indirdiğiniz pc'nin sahibi ile chat'te yapabilirsiniz ( ben bunu pek tasvip etmiyorum )

Normal bir modem kullanıyor isen ; options'tan Modem seçeneğini seçersin ve elinden geldiğince aradığın dosyayı modem kullanan bir pc den çekersin ..

ADSL kullanıyor isen ; T1 , T3 ve cable/DSL seçeneğini kendi lime wire'ine göre ayarlayıp , olabildiğince yüksek modemLerden çekersin ..

En çok tercih ediLen ( indirme hızı olsun , bulma hızı olsun ) "T3" normal bir modem'de biLe turbo charghed bağlanmanızı sağlayabilir .... Tabi bunda biraz da pc'nizin iyi olması gerekiyor ...

SöyLentiLere göre Limw wire'den inen dosyaların içLerinde trojan var deniliyordu evet bu doğru çünkü ben bundan nasibimi aldım , ve format atmak zorunda kaldım , iyi bir anti-virüs'ünüz varsa endişelnmenize gerek yok çünkü gelen trojan'Lar ufak .. Ne yazık ki benim pc'de yoktu anti-virüs ve güme gelmiştim her neyse zaten artık bunLardan korkmanıza gerek yok ...

Lime wire'de artık güvenLik duvarı var bu yüzden programın kendisi sizi çektiğiniz dosyada virüs olup olmadığına dair uyaracaktır ....

Hadi bakaLım bilmeyen arkadaşLar inanın memnun kalıcağınız bir program , evde oturup archive bileyapabilirsin bu programLa (:

http://www9.limewire.com/download/LimeWireWin-full.exe -->> Buyrun .!
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

shimy

bu paralı ya :D bence bedava siteleri deneyin :D
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

black_ece

www.limewire.com dan
freeware indirin derim. ben de avast vardı trojanları bikbikliyodu hemen :):)
onun dışında istediğiniz şeyleri baya hızlı buluyo yani :)

Littleches

ParaLı olucak tabi limewire.com'dan verdim bende Linki zaten 4.12.6 PRO isterseniz kibarca 49$ rica ediyorLar , ama bişi sölim aralarında bir fark yoq sadece bi kaç aydan sonra update etmenizi isteyecek program ve verdiği link'e tıklamanızı bekleyecek .. Siz bunu yapmayın .. Para isteyecek çünkü yine ...!

PC'nizi update edin yeter (:
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

Mike989

valla kusura bakmayın ama bi ara limewire den virüs girmişti. :(

black_ece

ya takılıp duruyodu hiç affetmem sildim attım =)
ares ;)

damnedsouL

bearsharede kullandım aresi beceremedm limewire dusgun bii anti-vrs varsaa cok işe yarıo avril-the best damn thngs we lp-mtm full album tek tek 15-20dkka indii.. :D
not: + accelarator warr :)
Ne AsK VaR ne MuTLu SoN VaR...bUz gBi SüPPpERR bi yaNLıZLıK vAr... :)

ebru_91

bende kullanıyorum gerçekten işe yarar ama bi no more sorrow'u indirene kadar canım çıktı yaa
cursedprincess

damnedsouL

yaa bende anlamıyorum bazı sarkılar cok yawas ama geneLde hızLı baska pro. tanımam ustunee... acceleratoruda indrn asırı derece artırıo:)
Ne AsK VaR ne MuTLu SoN VaR...bUz gBi SüPPpERR bi yaNLıZLıK vAr... :)

hermione

Quote from: Mike989 on Haziran 01, 2007, 02:05:40 PM
valla kusura bakmayın ama bi ara limewire den virüs girmişti. :(

aynısı bana da oldu...sildim bende, ares ii idare ediyo :D

utkuemma

bence limewire süper bi program.ben kullanıyorum baya işime yarıyo.hızı fena değil.bazıları yavaş ama genelde hızlı.inndir.com da fln vardı deneyin derim.

www.blogcu.com/utkuemma en güncel eğlence ve linkin park blogu

lp_mike_chester

limewire süperdi ama bu arlar sorun veriyor ama areste fena değil tavsiye ederim ben ares programını kullanıyorum...
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

click

paylaşım için çok teşekkürler  ;)

Lord_sPider

arkadaslar lime iyi bir progrtam ama lutfen fazla downloadci olmayalim ve sadece album disi parcalari indirme yoluna basvuralim

Darkshines

ya arkadaşın dediği gibi orjinale dadanıcaz ama para çıkartamıcaz.
ya konuyu açana uyup downloada abanıcaz kotayı aşıcaz.
ya da hepsinden ayrı olarak korsanla muattap olucaz ki onlarda bozuk çıkar.
ne olacak bu piyasanın hali hanginize uyalım. allahtan internet parasını annem ödüyoda downloada rahatça sarılabiliyorum. bu arada uyarmak istedim bilmeyeni için mp3 indirirken parça boyutlarına dikkat edin. 118,9kb - 181,1kb gibi boyutlu "ben virüsüm" diyen dosyaları indirmeyin.

korsana hayır,downloada evet.