Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Live In Texas

Başlatan Littleches, Eylül 12, 2006, 03:24:44 PM

Previous topic - Next topic

Crazy_Chester

ya bu texas ta a place for my head tek kelimeyle harika :P

lp_mike_chester

bu dvd de en cok a place for my head sarkısını sewiyorum chester orda tam aşmış kendini ;D

ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

uNReLiEveD

bence de yaa çok güzel live in texas daki en güzel performanslarıydı hatta en güzel canlı performansları diebilirim ;)

lp_ken_an

live in texası dinleyeli yaklasık 2 sene oluor ama hayla sırayla dinlemekteyim baska bişey demıorum harika bi konser...zıplamaları giyinişleri cko güzel..

uNReLiEveD

a place for my headin sonlarına doğru  phoneix az kalsın düşüyodu yaa biraz önce yine izledim de gülme krizine girdim ;D...chester kendini şarkıya kaptırmış ...

buraklp

Quote from: b:shRa on Eylül 17, 2006, 02:18:34 PM
gelin bRakın bu anti-korsanı da lokum gbi indirin iştee  :D   :D   :D  şaka tabii .. siz dewam edin  :D
devam ya

€roS

evet ya benimde dikkatimi çkmişti aşırı kaptırmışlar kendilerini :D ama yani linkin park ne denirki her halleri harikanın ötesinde ;)

ramted

Arkadaşlar ya buraya ne demeli burada CD lerin korsanı bile yok :D internetten indiriyoz.. İstanbullu arkadaşlar halinize şükredin...

EmRe_03

Arkadaşlar linkin park ın neden türkiye ye gelmediğinin açık bir sebebi olmalı :(

shimy

Quote from: EmRe_03 on Haziran 19, 2007, 08:44:33 AM
Arkadaşlar linkin park ın neden türkiye ye gelmediğinin açık bir sebebi olmalı :(
konser programına uymamıştır =) ama elbet gelirler bu kadar hayranı geri tepecek kadar gerizekalı olamazlar heralde =)
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

lp_ci

abiben istiyorum orjinal laayı ne yapacaksın diolar hoş bi cd ye50 lira weremem indirmek warken yani yani alrdım aslındada orjinal cd satan yer bulamıyom ki istanbuldada oturmuyorum yani ???

lp_mike_chester

zaten öle en iii perfonmansları bu dvd de... sonrada  rock am ring 2004 te...
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

hahnfan

arkadaşlar bu konserde ilk başta don't stay giriyolar ya.. are you ready - let's go! sonra Mr.Hahn scratch yapıyo. gerçekten çok koparıyolar..

slmaky

Live in texas'takı şarkıları albümlerdeki şarkılardan daha güzel buluyorum.Orda seyirci çoşturmaları bazı yerlerde seyircilerin katılması hoşuma gidiyor :)

Mrs.BENNINGTON

LIT bi efsane Lp tarhnde yau 23654154362 kes izlemişimdir heralde =)))))) şarkılar feci gazla sölenio çıldırtıolar insanı