Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Rock Am Ring, LP Performansı MTV'de

Başlatan [lp]_endLeSs, Mayıs 30, 2007, 08:50:32 PM

Previous topic - Next topic

[lp]_endLeSs

off off misafir var..tv nin karşısına geçtiler bana inat kalkmıyolar :S diğer tv lerde MTV Türkiye yok! :'(

neyse bu LP nin Rock Am Ring Şarkı Listesiymiş..

01. One Step Closer
02. Lying From You
03. Somewhere I Belong
04. No More Sorrow
05. Papercut
06. Points of Authority
07. Given Up
08. Don't Stay
09. From The Inside
10. Leave Out All the Rest
11. Numb
12. Pushing Me Away (Piano Version)
13. Breaking The Habit
14. In The End
15. Crawling
16. What I've Done
17. The Little Things Give You Away
18. Bleed It Out
19. Faint

*Bu 1 Haziranın listesi..yarınki aynı mı olur bilmiyorum...

muzzy

oo saolasın..iimiş liste..
bu arada şimdilik bişiyok...buçuğa kadar kalkmaları için dua et

[lp]_endLeSs

kalktılar (:
bu arada ben Warner ın dünkü programı yayınlamayıp yarınkini neden yayınlıycağını merak ediyorum :S çok saçma geldi birden :S

muzzy

yaw saat 11 oldu ewa halaa yok..tüm kliplerini kodular klipler bitti..konsere gerek kalmadı :D

edit : teknik sorunlar yüzünden iptal edilmiş..yarın program açıklanacakmış ona göre yayın yapılacakmış..

[lp]_endLeSs

off evet ya..hiçbir mtv de yayınlanmıyomuş..:( neyse ki yarınki programı yayınlıycaklar(mış)

muzzy

aman ya zaten yarım saat bişi gösteriyor..onu da iki şarkıda bi reklama sokuya ne anladık..

[lp]_endLeSs

üff evet ya  :-\

zaten Linkin Park ı da yarım saat göstercek..göstericekleride bunlar..

01. No More Sorrow
02. Numb
03. Breaking the Habit
04. Crawling
05. Faint

bi kaç kişi kaydetmiş yarın upload ederiz diyolar..

muzzy

daha başlamadıki nası kaydetmişler..bende kaydetcem my chemical la LP yi..

[lp]_endLeSs

ya bilmiyorum ben forumların yalancısıyım :p ..zaman farkından dolayı falan sanırım..

edit: haha canlı izliyosak nası zaman farkı olcak kii =)) e o zaman bunlar nası kaydetti:S

muzzy

canlı deil bu ya.. good charlotte dahava aydınlıktı ardından my chemical romance çıktı hava karanlıktı..bence deil yani..

utkuemma

evet canlı değil galiba.çünkü izlerken(demin bitti)youtubeye girdim.breaking the habbit falan çıkıyo.ama hava aydınlık.mtv de hava karanlık.kafam karıştı...:(

www.blogcu.com/utkuemma en güncel eğlence ve linkin park blogu

[lp]_endLeSs

senin youtube da izlediğin videolar muhtemelen 1 Haziranın videolarıdır ;) ve evet canlı değildi..zaten warner yüzünden tamamını da izleyemiyoruz..

muzzy

ayrıca çok poktan bi yayındı..hiçbi grubun performansı ii deildi.. ama en çok LP ye özenmişler.. bi de brad gitar çalarken cekedi çıkarmaya çalıştı gitardan garip bi ses çıktı gülüodu filan orası hoşuma gitti :D ...şarkılar yine her zmanki performansları gibiydi..ama bitişi çok güzel yaptılar..özellikle brad..

utkuemma

yok youtubede 2007 yazıyodu oyüzden dedim.bide ben tvden değil bilgisayardan tv kartından izledim,ondan mı bilmiyorum ama ses arada kötü geldi.özellikle no more sorrowda arada ses bozuldu.

www.blogcu.com/utkuemma en güncel eğlence ve linkin park blogu

Roswegas

ben açıkçası hiç beğenmedim LP mizin performansını

sürekli normalden farklı bir notalar çalındı ve kulak tırmaladı bu sesler..

baştan hata yaptılar sandım sonra her defasında tekrarlanınca kafam bozuldu..