Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Galatasaray

Başlatan muzzy, Eylül 08, 2006, 04:11:31 PM

Previous topic - Next topic

muzzy

Quote from: raines on Mayıs 30, 2007, 08:04:54 PM
bize zamanında zidane geliodu beyler yapmayın etmeyin ya

kolpa medya

KOLPA MEDYA :D  bunla ilgili bi tezahurat bilem vardı ama unuttum yaw :D

LpNumB

Insua  ya kesnlkle kendimi bildim bileli her sene insua haberi çıkıyor : )

raines

konuyla alakası yok tabide sennın avatarında kı hatun kım ya jessica albaya bensıo ama gayet ıyımıs wala ööhmm nys evet insua 154 senedir galatasaraya gelicek bide gallardo :D geldıklerınde nolucak cok merak edıorum patates cıkarlar lan kesın

muzzy

hilary duff :D (inş.doru yazmışımdır) ..nese ben kimsenin gelmesini istemiyom öle haberleri çıkan ki zaten gelmezler..bu sene de garip garip adamlar alırız duyulmadık..belki bi ribery daha çıkar..

Requiem

Feldkamp Cimbom'a geliyor

Galatasaray'da teknik direktörlük görevine getirilmesi düşünülen Alman teknik adam Karl Heinz Feldkamp'ın İstanbul'a geliş programı değişti.

Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Alman çalıştırıcının geliş programının değiştiğini ve Feldkamp'ın yarın akşam 21.00'de İstanbul'da olacağını söyledi.

Alman çalıştırıcı ile bütün konularda anlaşma sağlanması halinde sözleşme imzalanması bekleniyor.

Kaynak: http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=87664

Nereye gidiyoruz böyle..
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

muzzy

ben diyip duruyom ya abi seneye bu takımdan bipok beklemeyin...70 yaşındaki adamalara kaldık...ne kadar böle desemde içimde umut var ama boş biliom..

raines

feldkamp iyidir ya siz neyi dert edıonuz?

yaşlı olan takım yönetemez die bi kaide mı war hatta ne kaadar tecrübe o kadar taktik demektir..

lutfen akıllı olun kırarım kalbınızı locked. sinirlendim :P

şaka tab.

feldkampın arkasındaım ben

muzzy

daha kesin bişey de yok gerçi bugün gelecek belki anlaşamazlar..gerçi öle bişi olmaz da..nese görecez artık napacak..

Requiem

Valla onu bunu bilmem ama Terim'den sonra Lucescu gibi adam gelmedi Galatsaray'a =)
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

muzzy

adam bizi CL de çeyrek finale çıkardı beşiktaşı şampiyon yaptı..ikimizde kovduk yaw..

gokhan

Quote from: muzzy on Haziran 03, 2007, 06:25:33 PM
daha kesin bişey de yok gerçi bugün gelecek belki anlaşamazlar..gerçi öle bişi olmaz da..nese görecez artık napacak..
we anlasma saglandı hayırlı olsun sıze =)

muzzy

ne hayır na hayır...nese bakacaz artık..belli olmaz..bu arada

Basın Toplantısı: Adnan Sezgin

Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, Almanya 2. Futbol Ligi takımlarından RW Essen'de forma giyen gurbetçi futbolcular Barış Özbek ve Serkan Çalık ile sözleşme imzaladıklarını belirterek, Ergün Penbe ile de yollarını ayırdıklarını söyledi.

şaşırdılar iice saplar...ribery gibiymiş bunnar :D ..görcez..

gokhan

ergun penbe ye uzuldum gercekten..

muzzy

ben hiç üzülmedim..artık topa bile vurcak hali kalmadı..yerinde olsam futbolu bırakır hakan ünsalın yanına yorumcu olurdum..  bu arada UEFA resmi sitesi Feldkamp ın GS ye geldiğini ana başlıkta bildirmiş..

Roswegas

Fb R.Carlos u aldı

Biz Rot weit Essen den gurbetçi iki topçu aldık

Farka bak.. Neyse bunlarda iş vardır inşallah