Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Diyarbakır Cumhuriyet Fen Lisesi-Derin C.F.L.

Başlatan Mike989, Mayıs 26, 2007, 08:46:57 AM

Previous topic - Next topic

ceren

ya abı pek bı alakesiz olcam emme FL taban puanı nne buyıl?gecen yıl bizim ufaklıklar giremedı AöL kalakaldılarda...busenede diderlerıne aynı sey olmasın puan sistemı gecen yıl değısınce baya dusuk gorunuodu kayıtta pek ole olmadı ama..nese bılıorum hheecmı heec yerı değıl!AÖL lılerı pek sevmezler bılırım bende aöl ama yınede cwp pls

Mike989

Quote from: ceren on Haziran 07, 2007, 01:05:20 PM
ya abı pek bı alakesiz olcam emme FL taban puanı nne buyıl?gecen yıl bizim ufaklıklar giremedı AöL kalakaldılarda...busenede diderlerıne aynı sey olmasın puan sistemı gecen yıl değısınce baya dusuk gorunuodu kayıtta pek ole olmadı ama..nese bılıorum hheecmı heec yerı değıl!AÖL lılerı pek sevmezler bılırım bende aöl ama yınede cwp pls

424,782  diye biliyorum ben. ama sen yine de bi araştır. bi de benim AÖL ile bi alıp veremediğim yok :) (pek sevmezler falan deyince)

gokhan

abı kusura bakma ama bu ne yanı yaa...gercektende nasl oluyoda sız bunları yapabılıyosunuz hayrret edıyrum :S

makinacı

anadolu liselerine laf edilmemesini talep ediyorum...antalya fen lisesine gidip pisikolojisi bozulan,derece ile gidip tabana vuran insanlar tanıyorum...bizim okula sıradan bi şekilde girip derece bekleyen insanlar tanıorum...birde bnm gibi aşşalık insanlar war ki okula sıradan bi puanla girip sırada bi şekilde çıkanlar(ulan o kadar ÖDG ye falan aldılar ama nafile.bi b.ka yaramadı...)
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...

I_am_free

kurtlar vadisine özenmek zorundamıydınız

ebru_91

bende sizi medeni cesaretinizden dolayı kutluyorum ...
zevikne çekmişsiniz sonuçta
cursedprincess