Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Azrailin can alışı....

Başlatan bloodwrath, Haziran 07, 2007, 03:08:07 PM

Previous topic - Next topic

elif_lp

Quote from: Requiem on Haziran 07, 2007, 08:49:03 PM
İzle abi bi şeyi yok.. adamın biri bi darbe sonucu 19 mayıs hareketleri fln yapıyo..

19 mayıs hareketleri mi? :D

..tell me what the fuck is wrong??

delilah

çok feci tırstım arkadaki sesler daha da tırstırdı.. yemin ederim feci korkuyorum şu an !!
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

raines

dilara o kadar feci mi lan izlicem izlicem izlemıyorum bak ya ama merak ediorum ki

delilah

ya bilmiyorum yaa bence çok kötü adamın resmen savaş verdiğini ya da darbe aldığını zannediyorsun azrailden.. çok kötü :(
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

hermione

ya bende izlicem ama acayip tırsıyorum.biliyorum bu gece uyuyamam kesin ama çatlıcam meraktan :D

elif_lp

izle ya, o kadar da değil ama bi kımıltı yapıyo.. hakkaten azraille savaşıo gibi.. :-\

..tell me what the fuck is wrong??

Requiem

Ben size şöyle diyim.. Bu videoyu izledikten sonra yan odadaki arkadaşın odaya kapıdan içeri önce cam şişe sonra pet şişe daha sonra bu küllüğe benzeyen orta boyuttaki çöp kutuları fırlatıldı.. Büyük ihtimalle biri dalga geçmek için yapmıştır ama arkadaşlar bi kaç gün huzursuz bi şekilde uyumaya çalıştılar =)

Aynı gün bizim odaya da 2 kere yarasa daldı.. Kendimi nasıl dışarı attım bilmiyorum ceki çen gibi sıyrıldım odadan.. Tabi böyle rastlantıları videoya endekslemek doğru olmaz :P
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

immortal

ya o kadar da tırsılcak bişi deil bence.hani sesler felan ürkütmüş olabilir sizi.bende ne güsel yanlış anlamışım adam öldü azrail canını aldı felan:Dkorkunç bişi deil ya izleyin olur böyle vakalar..
I CAN'T SEE THE MEAN OF THİS LİFE

muzzy

ulan walla bende tırstım yaw..bu ne abi yaw..ne biçim bi ölümlan bu...ordaki futbolculardan biriolsam o gün futbolu bırakırdım walla... bide nası müzik koymuşlar aq..

Darkshines

Oha müzik mi ?

Sumween

Müzik,ses? ben sanırım önlemimi alıp direk kapamışım sesi ne olur ne olmaz diye :S
yalnız ön sayfadaki Miklos muydu neydi ölmemiş demişsiniz ama öldü yaf o adam :S haberlerde çıktığı zamanı hatırlıyorum ayrıca vidyonun sonunda doğum-ölüm tarihleri geçiyor.

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

beanlie

ewt miklos feher o zmn sahada  hayatını kaybetmişti  o olaydan sonrada hakem olan kisi hakemliği bırakmıstı bnm yüzümden oldu die felan öle bisiydi

Darkshines

Feher için demiyoruz ilk vidyodaki arkadaş için söylüyoruz.

muzzy

bu feher deilki yaw...ben feher i ii hatırlıyom..ama bu adamı ilk gördüm..

raines

Quote from: Darkshines on Haziran 08, 2007, 01:00:07 PM
vidyodaki arkadaş

vidyodakı arkadas :D
allah belanı alsın kaldırsın emi güldüm :)
bravo