Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Korkularımız .....

Başlatan Sumween, Kasım 24, 2006, 09:17:15 PM

Previous topic - Next topic

คг๔คг๔ค

yaw kardeşim sende cocugun cumlesini cımbızla alma ordan :):):)

king90

walla ne yalan söyliyeyim en büyük korkum reddedilmek bir erkek için bundan daha kötüsü olamaz sanırım kızlar için hiç düşünemiorum uhhh içim ürperdi

serra_lpfan

valla en büyük korkum bütün dostlarımın bni terketmesi bunalıma girerim valla öyle bişi olursa (allah korusun :P)
NABER LAN:D

shimy

bu günlerde olumsuz bir cevabı almaktan çok korkuyorum :(
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

Sumween

korktuğum başıma geldi! bırakın neti direk pc hatta LPFT yasaklandı bana gizlice 10 saniyelik girmeye çalışıyorum ama çok zor... umaarım LPFT Efsanesi 2'yi ulaştırırım size yakın zamanda.. aile faciası yapıcam hepsini sıraya dizip teker teker öldürmeden rahat etmicem ben...

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

gokhan

yanlıs anlasılmaktan korkarım ozlelıklede beserı ılıskılarde...

lp_ken_an

Quote from: lp_ken_an on Nisan 21, 2007, 10:59:48 PM
allah korusun ailemden birine yada dostlarımdan birine bişey olmasından korkuyorum!!gece  uyumadan  önce yatagınızda düşününce gercekten öle bi şey olsa ne yaparım die düşünuorum ama cok zor gercekten!!bide sey okula yürürken anıden arkadan kamyon yada otobüs(büyük araclar)korna calmasından!!bi türlü anlayamadım ama er defasında hoplıorum
korktugum basıma geldi arkadaslar 10 senellik komsum vefat etmiş şimdi ahberi geldi..allah rahmet eylesin cenazeyede katılamıcam sanırım yrn 2 yazılım var

4LinKiN

ßéNim Korkum AiLemi KayBeTMe Korkusudur DOsTLar EGÊR GeRceK DosTsa SEni KAybetmek istemez..!!!
Limp ßizkiT forever
Limp ßizkiT forever
Limp ßizkiT forever

Mike989

Quote from: Requiem on Kasım 24, 2006, 10:05:24 PM
Komik gelebilir ama böcekler fobim olma yolunda en ön sıradalar =)

aynı durum. :) kelebekleri bile elime alamıyorum.

ebru_91

ben böceklerden çok korkarım yaklaşamam onlara bide kertenkele var:)
cursedprincess

hermione

bende hamamböceğine karşı korku mu tiksinti mi olduğunu tam bilemediğim bişiler hissediyorum :D

gokhan

Quote from: ebru_91 on Haziran 06, 2007, 02:10:43 PM
ben böceklerden çok korkarım yaklaşamam onlara bide kertenkele var:)
boceklerden korkulur mu yaw yerım ben onları :P :D

intothedarkness

klasik biras ama bende örümceklerden acaip tırsarım yaf bide biyolog olacam işte en büyük korkum önümüsdeki yıllarda önüme incelememis için örümcek koymaları ıyyyyyyk şak die düşer bayılırım heralde ha bide karanlıktan we yalnıslıktan korkarım ama bu karanlık fobim ayrı bi noktadadır yani gece yatarken ışıkları asla ben söndüremem yani karanlıkta yatağıma gidemem tek başıma o yüsten komik ama böle :)

Kendi düzeltmelerini içinde patlayacak gibi tohumlarla barındıran hata meyvesini her zaman yeğlerim ben. Kısır doğrularınız sizin olsun.

folligue

Ben genelde kitapların üstünde bile bulunan yılan resimlerine falan dokunamam...İğrenc bisey ya canlı görsem o kadar korkmam...
In the brightest hour of my darkest day
I realized what is wrong with me
Can't get over you. can't get through to you
It's been a helter-skelter romance from the start
Take these memories that are Haunting me
Of a paper man cut into shreds by his own pair of scissors
He'll never forgive her...

linkin_izzo

kötü bir rüyadan hemen sonra kalkmam ve odada tek başıma kaldığım da korkuyom
A (LP)ACE FOR MY HEAD CHES_TR