Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

barcelona

Başlatan ewrimcan, Ocak 03, 2007, 12:15:47 AM

Previous topic - Next topic

lp_ken_an

İspanya Kral Kupası'nda son lig şampiyonu Barcelona ilk maçtaki 5-2'lik avantajına rağmen Getafe'ye 4-0 yenilerek kupaya yarı finalde veda etti.yazık oldu ezik muamelesi göruolar şimdi...4 tane yuh yani

Mosso

ulem getafe bundan 2 sene once ezıqtı sımdı ezıolar

lp_ken_an

http://www.sporx.com/detail.php?Type=1&kategori=42&go=67525
veliahtlık böle bişey sanırım.. :) messi-maradona

muzzy

ikisinin de allah belasını versin..şerfsizler..bölelerinin bide yıldız die dolaşmasına deli oluyom..adam olun önce aq...benim gözümde cafercan daha yıldızdır..adam gibi git söle...ama hak yerini buldu sonunda yine...

FORZA REAL MADRID...zaten Nistelrooy um da gol kralı 25 golle..unutsun artık barca şampiyonluğu..

lp_mike_chester

bencede r.madrid şampiyon olacak r.carlos gol atabilir eger oynarsa!!! son maçında ;D
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

gokhan

bu saatten sonra sampıyonlugu wermez zaten real...
messı nasıl atmıs oyle ya serefsız :D

immortal

höh noluyonuz ya daılın uleyn barçaya laf söyletmem:D.real de alamaz şamp mamp ya başlatmayın şimdi.barcelona ya boru mu huh.istediğiniz kadar kötüleyin barçayı ama bir real madrid kadar da saçma sapan takım yok ispanyada...
I CAN'T SEE THE MEAN OF THİS LİFE

lp_ken_an

ya puan kaybetmez artık ya bence real son hafta..nistelrooy da altın ayakkabıyı almak icin gol atabilir tottiyi egcmek icin..o gazla oynıcak..

gokhan

Quote from: immortal on Haziran 11, 2007, 06:39:55 PM
höh noluyonuz ya daılın uleyn barçaya laf söyletmem:D.real de alamaz şamp mamp ya başlatmayın şimdi.barcelona ya boru mu huh.istediğiniz kadar kötüleyin barçayı ama bir real madrid kadar da saçma sapan takım yok ispanyada...
bende barcalıyım ama gızem bıraz mantıklı ol bu saaten sonra zor... :S

muzzy

aman gizem yaw daha ne beklion sen barca dan..Real e laf edion ama adam gibi oynuyolar en azından ;)

R.v.Nistelrooy uma başarılar =)

mthnLP

barcada en çok sevdigim oyuncu messiden sonra deco.manyahlar ya.

makinacı

arkadaşlar henry barcelonada....

Barcelona, Arsenal’in Fransız yıldızı Thierry Henry ile 4 yıllığına anlaştı.

NTV-MSNBC
Güncelleme: 17:36 TSİ 24 Haziran 2007 Pazar

İSTANBUL - Barcelona Başkan Yardımcısı Ferran Soriano, Arsenal’in Fransız yıldızı Thierry Henry ile anlaştıklarını açıkladı. Arsenal Kulübü de transferi doğrularken, bonservis ücreti konusunda bilgi verilmedi.
-------------------------------------------------------------

İSTANBUL - Arsenal’in Fransız golcüsü Thierry Henry, Barcelona ile resmen anlaştı. Sağlık kontrolünün ardından basına tanıtılan 29 yaşındaki yıldız futbolcu 4 yıllık anlaşmaya imza attı. 1999’dan beri forma giydiği Arsenal ile 3 yıl daha sözleşmesi bulunan Henry için Barcelona, İngiliz kulübüne 24 milyon EURO ödeyecek.

------------------------------------------------------
nasıl bir forvet hattı bizi bekliyor tahmin edebiliyormusunuz?

benim aklıma ilk gelen soru şuydu? kimi kesecek? dünyadaki en iyi futbolcu denen(ki bence deil) ronaldinho mu?maradonanın veliahtı sıfatını taşıyan ve bu sene resmen bunu herkesin gözüne sokan messi mi?yoksa kendini ronaldinho dan daha iyi gören ve bu yüzden sorunlu adam imajı çizen kamerunlu afrika kartalı eto'o mu?diğer yedekleri saymıorum bile(gudjonsen,saviola,guily vs)
ronaldinhoyu orta sahaya çekip orta sahadan bir kişi eksiltme yoluna da gidemez. çünkü xavi,iniesta ve deco lu orta saha nın üstün top alışverişini bozar ronaldinho. her topu aldığında "dur ben 2 adam çalımlıyım veriyim size" tribine girer...ve o büyülü paslaşmalar bozulur.
bence eto'o gider gibi...ama eto'o yu bu dünyada barcelonadan alabilicek ekonomik seviyede kaç takım var? ve o takımların eto'o gibi bir forvete ihtiyacları varmı?tartısmak lazım...

gerçekten ilginç bir barca bizleri bekliyor...
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...

Mr. MeTaLkiSS

oha ya takım kafayı yedi cidden manyak olmuş barça :D
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

gokhan

abı cok cok sewındım en cok sewdıgım takımalrdan bırı en sewdıgım futbolcuyu aldı...

makinacı

ayrıca yaya toure ve eric abidal ı da aldılar...
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...