Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Nostalji yeri...=)

Başlatan Sumween, Aralık 10, 2006, 03:14:00 PM

Previous topic - Next topic

intothedarkness

hugoyu çok seferdim ben yaf tolga garipoğlu ile allam mektup bile yasdıydım sefgili tolga abi die başlayan :) hugo lililililüüüü :D film olarak da ben patch adams ı unutamam mükemmel bi filmdi bea ama başrolde oynayan adamın adı aklıma gelmedi şimdi neydi yaf :-\

Kendi düzeltmelerini içinde patlayacak gibi tohumlarla barındıran hata meyvesini her zaman yeğlerim ben. Kısır doğrularınız sizin olsun.

hermione

Quote from: ShapeshifteR on Nisan 28, 2007, 08:06:07 PM
5-6 yaşlanlarındaydım halamlarda yemek yiyorduk yemek acı geldi su içmek istedim aksilik sofraya da su getirilmemiş, koştum buzdolabına hemen elime geçirdiğim ilk şişeyi kafama diktim..
iki üç saniye sonra ağzımın daha da çok yandığını hissettim çığlıklar atmaya başladım halam hemen koştu bu rakı şişesii dedi meğer ben rakı içmişim...tabi rakının da ne olduğunu bilmiyorum ya tek bildiğim şey kötü olduğu.
içkiyle bu kadar erken tanıştım ;D

yavv aynısı bana da oldu allah seni inandırsın :D:Dbende dışardan gelmiştim, acayip susamıştım, dolaptaki ilk gördüğüm şişeyi su sanıp bardağı doldurmam, içmem, ağzımın yanması, püskürtmem ve akabinde acıdan çığlık atmamla son buldu maceram...

damnedsouL

ister salaklık diin ister ahrazlık ama ben g.o.r.a yı 28kere isLedmm cok eski diiL ama osnn... bide skipper die bi dizi wardı balina fln cok sewerdm onu... :)
Ne AsK VaR ne MuTLu SoN VaR...bUz gBi SüPPpERR bi yaNLıZLıK vAr... :)

ebru_91

Quote from: hermione on Haziran 10, 2007, 10:09:18 PM
Quote from: ShapeshifteR on Nisan 28, 2007, 08:06:07 PM
5-6 yaşlanlarındaydım halamlarda yemek yiyorduk yemek acı geldi su içmek istedim aksilik sofraya da su getirilmemiş, koştum buzdolabına hemen elime geçirdiğim ilk şişeyi kafama diktim..
iki üç saniye sonra ağzımın daha da çok yandığını hissettim çığlıklar atmaya başladım halam hemen koştu bu rakı şişesii dedi meğer ben rakı içmişim...tabi rakının da ne olduğunu bilmiyorum ya tek bildiğim şey kötü olduğu.
içkiyle bu kadar erken tanıştım ;D

yavv aynısı bana da oldu allah seni inandırsın :D:Dbende dışardan gelmiştim, acayip susamıştım, dolaptaki ilk gördüğüm şişeyi su sanıp bardağı doldurmam, içmem, ağzımın yanması, püskürtmem ve akabinde acıdan çığlık atmamla son buldu maceram...
benimde buna benzer bi anım var aynen çok susamıştım annemde çamaşır suyunu sprite şişesine koymuş bende allaah gazoz diye bi sarıldım şişeye gerisi bulanık :D püskürtme çığlık 3 gün ağzına yemek sürememe..
gülmeyin daha 7 yaşındaydım ::)
cursedprincess

damnedsouL

ark.larla içios... ben sonradan gittk bira sisesini elime bi aLdmm... sıcacıkk.. brisi içine etmiş  ıyyk :S buda ayrı bi anı :D

ebru_91

Quote from: damnedsouL on Haziran 10, 2007, 11:51:22 PM
ark.larla içios... ben sonradan gittk bira sisesini elime bi aLdmm... sıcacıkk.. brisi içine etmiş  ıyyk :S buda ayrı bi anı :D
birazdan gidip kusucam iğrenç!!
cursedprincess

damnedsouL

solemek zorunda hissetM kendimi bi andaa.. k.bkmaa...
bidee saklambac oynarken bi arabann altına girerdm salaklar 1saat bulamaslardı :D

mthnLP

.casper vardı.richy rich vardı.bide jetkinler mi ney böle bi cizgi film vardı.cok severdin bunları.

hermione

Quote from: mthnLP on Haziran 12, 2007, 01:26:10 PM
.casper vardı.richy rich vardı.bide jetkinler mi ney böle bi cizgi film vardı.cok severdin bunları.

ya evet casper süperdi. geçen başka bir caspera rasladım, hiç bizim zamanımızdaki gibi değildi, böle tuhaf bişi olmuş.hiç beğenmedim....bir de hayalet avcıları vardı, ne şirindi onlar da :D

damnedsouL

jetgiller kucukken hic kacırmazdımmmmmm ;D
ben kuccukken bide pcde mario vardı ateriler vardı.. :D

ebru_91

evet ya bende izlerdim jetgilleri :D
cursedprincess

4LinKiN

ben susam sokağı diye bir cizgi film vardi hiç kacirmazdim hatta ailemden prara alir cdlerini alirdim ehehe :)
Limp ßizkiT forever
Limp ßizkiT forever
Limp ßizkiT forever

ousan

eski tema nostalji oldu :P

Sumween

Quote from: ousan on Haziran 13, 2007, 10:15:47 AM
eski tema nostalji oldu :P
yuhaha evet =)
Dün gecenin bi yarısı aklıma geldi,eskiden ortası delik Polo şekerler vardı her Denizli'ye gidişimizde annem benle abime 2şer paket alırdı otobüste kusmayalım diye,naneli naneli :D :D

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

mthnLP

scooby doo vardı birde.cok güzeldi yaws.şu sıralar tekrar veriyo galiba bi kanalda da tam hatırlamıyorum hangisi. katiller hep umulmadık adamlar çıkıyodu yaa:D kostüm giyiyolar. manyah yaa:D