Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Klan Savaşları

Başlatan §ïяĝαиα, Mayıs 27, 2007, 06:14:31 PM

Previous topic - Next topic

immortal

ebrucan az biraz çözdün mü ya sana ulaşamıom:D bana bi ulaş yada yaz burdanda yardım edelim.
I CAN'T SEE THE MEAN OF THİS LİFE

ebru_91

çözdüm ya geliştiriom kendimi biraz merkez binam 3. kademede market yapıom şimdi yavaş yavaş öğrenicem bişi olursa ben sennle irtibat kurarım bu arada çok saol çok yardımcı oluosun :D
cursedprincess

immortal

başka bir klanla birleştik arkadaşlar.ismimiz deişmedi tabiki.ama çok ii oldu kurucusu bi el attı baya güsel şeyler yaptı hemen eheh diplomatik ilş. süper :P

black_ece

evet hafiften bir şoka uğradım =)

neverforgivenangel

bende anlayamadım öncede...sonradan sewindim. ama bu adamlar isim konusunda niye döneklik yapıyolar....

§ïяĝαиα

he yaw bnde şaşırdım bi an..neyse bu sağda birleşme gibi bişi oldu :D hayırlı olsun tüm lpft klanına
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

black_ece

bu adam klan adı değişsin falan diyo !!!!
ne bu ya değişicekse atın beni klandan

ebru_91

ya vallahi benm oyun oynıcağım yoktu normalde sırf lpft die katıldım...isim fln değişmesn!!
cursedprincess

black_ece

ya valla gizem emanet etmişiniz klanı bi bebeye
yoklama falan alıyo ben çıkarım oyundan bu ne ya
:S:S
alın şunun rütbesini

Sumween

Bende geliyorum len savulun :P kesin ya bişi anlamayıp bırakıcam, ya da anlayıp, uğraşmaya üşenicem :D yine de bi bakıyim dedim eksik kalmiyim

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

damnedsouL

merak ediyorum bu oyunu ama netten oynadıgım o kadar cok oyun varkii sıra gelmez kalır oyLe ben hic baslAmıyım...
Ne AsK VaR ne MuTLu SoN VaR...bUz gBi SüPPpERR bi yaNLıZLıK vAr... :)

immortal

isim felan değişmiyo.anında müdahale tanklarız:D klanın adını sadece ben değiştirebiliyorum zaten korkmayın:Do bebeyide hallettik.o bişi demiyo onun klanın üyeleri sormuş sıkıştırmış çocukla yoksa biz öyle anlaştık isim felan değişmiycek diye.olay halloldu.korkmayın ben klanın ismini değiştircem diye direten adamın ağzını kapatırım...

ebru_91

sana güveniyoruzzz..... :D
cursedprincess

black_ece

bi de şu bebeye söyle yoklama falan almayı kessin bu ne ya böyle

§ïяĝαиα

ne yoklaması ! nazi kampındamıyız yaa...gelsin buraya öle konuşalım :D
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...