Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

site hakkında yorumunuz

Başlatan shimy, Eylül 08, 2006, 05:19:27 PM

Previous topic - Next topic

ousan

hiç güleceğim yoktu.. beyin yıkama kampı :D

raines

kimin beynini niye yıkayalım ki biz bu ne traji komik bi olaydır.

enteresandır ki ben bu sitenin daha adresini bile bilmniyorum. bir düşmanlığımız olsa en başta adminlerin yani bizlerin bir düşmanlığı olur dımı? ama bakıyorum ousan msnınde konusuyo diğer site kurucularıyla ben şahsen bilmiyorum bile kimlerdir siteleri nedir.

e biz kimin beynini niye yıkayalım?

burdaki bir üye oraya gitti diye yas mı tutucaz? sanırsam millet hayatı internetten ibaret sanıyor :)

dışarda bir hayat var arkadaşlar farkında mısınız bılmıyorumda?

biz bi aralar turkıyede kı ilk ve tek lp sitesiydik buna ragmen sıkılıp bunaldık ve hayatta biraz sosyal olmak gerektıgını anlayıp sıteyı kapadık :) biz hırslı ve onların dediği gibi beyin yıkayan insanlar olsak bu kadar komık bı olay yuzunden sıte kapamzdık dımı? :)

ha evet tekrar actık vs vs ama bı suru ılgılenen ınsan var sıteyle saolsunlar eskıden bole deıldı bı ben bakardım bı de ousan derslerden zaman bulunca bakardı sımdı genıs kapsamlı bır sıte oldugu ıcın herkes buraya cok vakıt harcamadan da bakabılıyo.

neyse konudan sapmıyım tekrar solıyım lpft olarak bizler kimseye kin ve hırs gütmüyoruz bu böyle bilinsin.

Roswegas

siteye bi şekil olmuş ya

çok güzel çok beğendim ama yazılar çok küçük

benim gözlerim bozuk aslında(gözlük takmıyorum ama) yani olabiliyoısa biraz büyütsek çok süper olurdu ..

muzzy

ooo ousan çok iyi olmuş yaw..siyah a döndük yeniden ne güzel...eline sağlık..

NEVERlandLP

sitenin yeni hali süper olmuş valla.yazılar cidden bi acayip ama alışıyo insan tbrkler:)

selinkinpark

cidden mütiş bi tema olmuşş ousannn ellerinize sağlık nan siteye böle bi ciddilik qeldi=Pp

4LinKiN

bende cok fena begendim siteye yakişanlari her zaman en iyisini yapiyorsun ousan bence bu siteye geldihim zzamandan beri en iyi günlerimi yasiyorummm LpfaNtürkiyde kendimi buldum :) ::) ::)
Limp ßizkiT forever
Limp ßizkiT forever
Limp ßizkiT forever

mrt

Quote from: 4LinKiN on Haziran 13, 2007, 05:37:20 PM
bende cok fena begendim siteye yakişanlari her zaman en iyisini yapiyorsun ousan bence bu siteye geldihim zzamandan beri en iyi günlerimi yasiyorummm LpfaNtürkiyde kendimi buldum :) ::) ::)

yuh

ousan

ahah benları ben mrt den öreniyorum :D

raines

uaheuaheu olsun örenmek ayıp değil bişler ayıpta unuttum işte ayıp yok bu işte

4LinKiN

ne olduku mrt yuh diyorsun abi ben böyle düşünüyorum senden ögrendihini bilmiyordum ousan ın yanii iyi bir fikir diye dusundum  ::)
Limp ßizkiT forever
Limp ßizkiT forever
Limp ßizkiT forever

mrt

Quote from: 4LinKiN on Haziran 13, 2007, 05:47:31 PM
siteye geldihim zzamandan beri en iyi günlerimi yasiyorummm LpfaNtürkiyde kendimi buldum

bu laf içindi yuh..hah

4LinKiN

abi neresi yuh güzel yani bu kadar Lp hayrani ile bir arada herkez istedihini söylüyor istedihini tartişiyor kendi yapacahi şeyleri korkulari vs vs seyleri paylaşiyor yani cok begendim
Limp ßizkiT forever
Limp ßizkiT forever
Limp ßizkiT forever

Kozy_mac

dehşetül vahşet olmuş valla sitenin giderek gelişmesi tebessüm ettirio insanı=)eline sağlık ousan  :)
BASİTCE ÖLMEK İÇİN YAŞAMAYA DEVAM ETMEYİ BEKLEYEMEM.O HALDE SAVAŞARAK ÖLMELİYİM!

ebru_91

yazıları görmek için burnumu ekrana yapıştırıorum buna kısa zamanda bi çözüm bulunursa ii olur  :D
cursedprincess