Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Galatasaray

Başlatan muzzy, Eylül 08, 2006, 04:11:31 PM

Previous topic - Next topic

raines

takımları ezmiyelim ezik olsalarda ööööhmmmmhmihmemmheöhmhm

isveçli linderothu almışız. iyidir bu adam pes te ben isveçi alırımda bu adamda iyiydi yanı :d  normalde nası bılmıom. pese bakarak futbolcu alınıo artık :p

Roswegas

linderoth alındı ( http://www.galatasaray.org/detay.asp?PID=1094&HID=1&haberID=299929  )

hayırlısı olsun

mthnLP

bu takımın adam olması için gerekenleri sölim hemen.
1)t.direktör  jose mourinho :)
2)kaleye  Buffon
3)forvete en azından Rooney :)
4)defansa  bir tane  Lucio
5)orta sahaya da Lampard veya alternatifi Gerrard :d  ozaman belki bi kıpırdanma olabilir :)

Roswegas

tamam durumumuz kötü ama abartmayalım daha geçen sezon şampiyon olduk

bu arada peste Linderoth un güçlerinin neredeyse hepsi 70 lerde tekniği 80 lerde

yani ortada top dağıtan teknik bi oyuncu gibi duruyo

muzzy

hiç beklemiyodum açıkcası...hayırlı olsun..

beanlie

umarım bi ise yarar

folligue

insallah...
In the brightest hour of my darkest day
I realized what is wrong with me
Can't get over you. can't get through to you
It's been a helter-skelter romance from the start
Take these memories that are Haunting me
Of a paper man cut into shreds by his own pair of scissors
He'll never forgive her...

Roswegas

bana iyi göründü adam umutluyum açıkçası

ve de Kalli nin faydasını görceaz, daha adam da alcaz gibime geliyo.. ( arkamda tespih çeken GS liler 'bismillah,bismillah,bismillah ...  :D )

raines

ben buyuk transfer beklemıyorum ve ıstemıyorum acıkcası

muzzy

aynen abi büyük filan istemiyoz...zaten alamayız da istemiyom da...gençleri görün artık...bu arada www.scoutgs.com da mükemmel adamlar buluyolar..bi baksalar salaklar neler keşfederler..sizde girip yorum yazabilirsiniz..

psiko_lpman

bırakın bu tartışmaları Türkiyenin en iyi takımı Galatasaray başka söze gerek y.ok hadi gülüm yandan... mj dj cj 23 32 31

muzzy

abi saçma saçma konuşup topiğin içine etmeyin yaw :S

lp_mike_chester

walla iii bir transfer bence galatasaray a faydalı olacaktır die düşünüyorum ...
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

muzzy

Galatasaray’ın bu sezonki ilk yabancı transferi Tobias Linderoth, Florya Metin Oktay Tesisleri Turgay Vardar Basın Odası’nda düzenlenen imza töreni ile resmen Galatasaraylı oldu.

Toplu Konut İdaresi (TOKİ), Galatasaray Spor Kulübü’nün 49 yıllığına kullanım hakkını almış olduğu, Seyrantepe'de gerçekleştirilecek çok amaçlı spor kompleksi için bugün ihale ilanını verdi.

Resmi Gazete’de ve Sabah Gazetesi’nde yayınlanan ilanda ihalenin, 19 Temmuz 2007’de saat 14.00'te TOKİ idare binasında yapılacağı ilan edildi.

lp_ken_an

stadımız cok hoş ...kısmetse ilk biletimi o sahaya alacam!!