Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Okul...okul...okul...

Başlatan Sumween, Kasım 11, 2006, 04:44:37 PM

Previous topic - Next topic

damnedsouL

tam sınırdan teşekkür alıyorum :D
okuL degistirmem söz konusu fazLada umursamıyorum artık...
Ne AsK VaR ne MuTLu SoN VaR...bUz gBi SüPPpERR bi yaNLıZLıK vAr... :)

tome3.mpq

AAAAAAH ULAN LİSEEE

Dev gibi ağaçların altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımızın mosmor olana kadar balık tuttuğumuz Fırtınanın çocuklarıyız isyanımız bundanır..

selinkinpark

dil anlatımdan kaldım! sınava qiricem ağustosta uff alttan bide biyolojim vardı=/

uNReLiEveD

bizim yarın karneler alınıyo :) oh be ders mers yok artık...

ebru_91

ya nası biter bu okul ben napıcam 3 ay boyunca çok özlicem ya yarın ağlamaktan gözlerim şişer artıkk...
cursedprincess

black_ece

ya de get
tövbe tövbee
kıza bak ya
ben zil takıp oynicam nerdeyse
şu okulun bi sene boyunca yaptığı yazılı haftaları resmen ömrümden bi kaç yıl çalıyo
!

ebru_91

ya öle deme çok üzülüom ben bi tek eğlendiim yer orasıydı şimdi yaz boyu kafayı yerim....(bu arada yazılı konusunda haklısın ama gülü seven...)
cursedprincess

§ïяĝαиα

aman salla..nası olsa yazın 30 unun 30 unuda görcem hiçbişi farketmez benim için..eceye katılıom zil takıp oynıcak durumdayım notlarım saolsun [okul bittiği için yani]..bu arada selin kalmışın dila.dan :( geçmiş ola sanırım bende bu sene ort.yükseltme sınavlarına giricem..allahım ne günnere kaldım ??? :(
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

ebru_91

eğer alan derslerinin ortalaması 2.50 den yüksekse ve dil ve anlatımın zayıf deilse sınava fln girmeden geçiosun..
cursedprincess

[lp]_endLeSs

oh be bu sene de bitti sonunda =)
gerçi ortalamayla geçtim ama..:S

elif_lp

ve nihayet bitti...
karneyi aldık (5.00) :)

..tell me what the fuck is wrong??

selinkinpark

sınıfı qeçtim ama dil anlatımdan sorumlu olarak qeçtim! ama olsun mutluyum=)

§ïяĝαиα

bende fizik ve matematikten sorumlu olarak geçtim dierleri direk  geçişş :D..fizikten yıllık ödev de almıştım acaba neresine soktu o yıllık ödevi..çünkü sanırım not vermeyi unuttu :D..neyse bitirdik şükür seneyi de..okula hatıra olsun die tebeşirle tuvalet aynalarını koridorlardaki aynaları ayrıca duvarları süsledik :D ben kendi payıma lpft falan yazdım..kimyacı çakmış gerçi bizim olduumuzu soradan öğrendik ::)not:öss ye girecek olan arkadaşlarımıza acil şifalar dilerim
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

LpNumB

3.25 qeldi ne mutlu dime . . . doğrudan qeçtm nyse : P

lp_ken_an

oh be bitti ulan..notlarda ii allaha şükür..artık lise 3üm :)