Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Minutes To Midnight

Başlatan DefToNeS, Mayıs 05, 2007, 10:42:19 AM

Previous topic - Next topic

Littleches

Albümü ilk çıktığı gün aldım ve daha yeni albümü eleştirme mertebesindeyim.
Herkesin gördüğü gibi açık bir farklılık var. Bu farklılık çok fazla etki yaratmamış bence hala bildiğimiz linkin park yerinde duruyor şarkı yaparken nasıl ürettiklerini tahmin edebildiğim için yine aynı düşüncelerle yapılmış minutes to midnight parçalarıda sadece biraz çekilmiş bir linkin park gördüm. Chester olabildiğince yumuşamış ve albümü yine dert keder götürüyor.! Biraz da politika içeriyor ve ilk defa bi albümde PARENTAL etiketi yer alıyor. Belli ki akıllarındakiler iyice dışa vırmaya başlamışadam akıllı müzikal bir kalite çıkmış ortaya. Ne kadar eski albümlere uzak bir albüm olsada takdire kesinlikle uygun bir albüm.! İlk what I've done'ı dinlemiştim albüm piyasaya girmeden önce ve biraz biraz tahmin edebiliyordum ne tarz şeyler çıkacağını. Grupta ki tüm elemanların ileri derecede evrim geçirdiklerini gördüm o eski çocuksu gaz linkin park yok artık. Bu olsun istemezdim aslında new metal onlara yakışıyordu. Ama bunuda yakıştırıyorum , Mike yok albümde ve tuhaf olan tarafı aramıyorumda. Eline almış gitarı biri solo biri main gidiyolar işte ne güzel 4 kişilik bir grup olmaktan çıkmışlar en azından. Kalıplardan tamamen sıyrılmışlar Davulu duyabilmek güzelmiş linkin park'ta chester'ın akustik sesi zaten can alıyor. Mike'ın clean sesini duymuş olduk oldukça güzel geri vokal yapıyor.! Şarkılar tek düze değil oldukça kalabalık ve abartı da değil. Ben albüme 10 üzerinden 8 verdim..

Bu albümde ki en iyi parçada kesinlikle " The little things give you away" dir kanımca.!
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

elif_lp

güzel yorum olmuş,katılıyorum.. ben beğendim açıkçası , dinedikçe daha çok saracaktır..bol bol MTM dinleyin :D 
favorilerim : no more sorrow ,given up, the little things give you away bi de bleed it out hoş geldi :)

..tell me what the fuck is wrong??

NEVERlandLP

blue jean de kalite kontrol die bi bolum var mtm için şöle bi yorum yapmış yazan-ki lp ile ilgili çou şeyi bu kız yazıyo-
''sözleri açısından daha olgun,müziği açısından kendini yenileyen bir linkin park ile karşı karşıya olduğumuzun sembolu olan m.t.m bir kez dinlenip de bi kenara konulcak bi album olmadıını daha ilk şarkıda gosteriyor.album lpnin sadık dinleyicilerini kızdırmadan lp diskografsinde farklı bir yer edinecek gibi gozukuyor.ayrıca soz konusu linkinpark olunca deişime her zaman hazırlıklı olmamız gerektiğini bir kez daha gosteriyor m.t.m.unutmayın ki sound u ne kadar birbirine yakınsa da geçmişte'reanimation've'collision course'albumlerini de linkin park yayınlamıştı.---albüme 6 yıldızdan 5 i verilmiş.şarkılar hakkında ayrı ayrı yorum yapmış mesela shadow,,,day in u2nin 'joshua tree' donemini anımsattığını soyluyo.ben sDECE bi kere dinlenip kenara koncak bi album olmadıına katılıyorumm:)bide daha olgun olduğuna..

senaaa !!!

hayal kırıklığına uğramadım desem yalan olur :(

black_ece

kapak resmi eklendi açıklama yazıldı başlık MTM olarak değişti devammm...

sierra

ben in piecesdeki gitara bayıldım. ayrıca adamlar artık nefretlerini çok daha iyi yansıtıyorular. tmm nu-metal havasında değil. ama kötü bir albümmüş gibi konuşmayın. harika bi albüm ve birçok orjinal fikir var. Mr.Hahn'ı bi kez daha tebrik ediyorum.

LPismet

LP nin yeni albümü hakkında ilk zamanlar olumlu yorum yapmıştım şimdi olumlu yorum yapıyorum ama albüm çıkalı düz hesap 2 ay oldu ama ben albümden sıkıldım şarkılar ilk başta güzek geliyor ama çok kısa zamanda sıkıyor lp nin eski albümlerinden sıkılan varmı ben hala dinliyorum ve yine dinliyecem çünkü eski şarkılar okdar güzel ki milyon kere dinle sıkılmıyor insan ama bu albüm şimdiden sıktı yeni albüm nerde
I bleed it out
digging deeper just to throw it away
I bleed it out
I bleed it out
Just to throw it away
Just to throw it away
I bleed it out

NEVERlandLP

ben sıkılmadım hala dinliyom:D

cnkdrk

aslında Lp bu albümde biraz kulaga hitap eden degil de biraz daha sozlerle etkileyici olmaya calısmıs
cevrelerindeki olaylara daha duyarlı olmuslar
bunları albumlerinde islemisler.birs fazla kacrmıslr,fasla politik olms.
aslında cok gusl sarkılar, Lp birs olgunlasmıs dogaldır yaş gelio=P

demek istedigm album turkce olsaydı ve biz chesteri turkce soylerken dinlseydik(ki imkansız) tuylerimiz diken diken olrdu albumden de sıkılmak gibi bir durum soz konusu olmazdı

albumden sıkılan arkadslar sıkılmakta haklı ama forever Lp(=

primula

ben daha albümlerini almadım ama yakında alcam kısa olark dinlemiştim şarkılarının süperdi hepside bana göre tabi

υηƒσяgινєη.

DefToNeS

Quote from: cnkdrk on Haziran 22, 2007, 12:50:15 AM
cevrelerindeki olaylara daha duyarlı olmuslar
bunları albumlerinde islemisler.birs fazla kacrmıslr,fasla politik olms.
aslında cok gusl sarkılar, Lp birs olgunlasmıs dogaldır yaş gelio=P

şarkı sözlerinin çevre veya politika - veya aşk- içerikli olması  albümün kaliteli,olgun,çocuksu olduğunu göstermez.
Aksine kanaatimce çok klişe,hele hele what ive done klibi çok rutin monoton tekdüze bir klip olmuş.

- Albümü olgun yapan şarkı sözleri değil müziklerin mütevazi olması..ama abartılacak güzellikte şarkılar değil,sadece iyi
Tanrı nefret eder gölgeden,siyahtan ve dövmelerden
Eminim tamamen ezilmiştir beni tüm anlayanların şerefi
ve aydınlara göre yıkanmış beynimin tedavisi yok
Bu beni kül gibi mi gösterir ? (Deftones-7 words)
SATURDAY NIGHT WRIST - just get it now

tolsen92

bence mike nin rap yapmaması son derece kötü birşey

folligue

Quote from: tolsen92 on Haziran 24, 2007, 09:13:21 AM
bence en iyisi o...
Ne dicem bilionuzmu beni iyice sardı bu sarkılar ya....Hele What i've Done ve In Pieces deli etkiledi beni...
In the brightest hour of my darkest day
I realized what is wrong with me
Can't get over you. can't get through to you
It's been a helter-skelter romance from the start
Take these memories that are Haunting me
Of a paper man cut into shreds by his own pair of scissors
He'll never forgive her...

NEVERlandLP

Quote from: tolsen92 on Haziran 24, 2007, 09:13:21 AM
o kadarda kötü deil mesela hands held high yerine bleed it out gibi bişey olsaydı evet daha iyi olurdu ama t.l.t.g.y away yerine bleed it out gibi bi şarkı istermiydim bilmiyorum...

Mike989

yavaş yavaş The Little Things Gİve You Away parçasını sevmeye başladım. harbiden dinledikçe albümü daha çok seviyorum :)