Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

LP ile 12 saat.!

Başlatan Littleches, Eylül 12, 2006, 03:05:30 PM

Previous topic - Next topic

NEVERlandLP

ben dee ilk imza attırır sonra foto çektirirdim hepsiyle tek tek vidyoyu açardım evde farketmeslerdi ama anı kalırdı youtubeye koyardım onu:Dbende bi suru soru sorardım bide doncekleri havayolunu kotulerdım ki başka havayolu ulana kaadar ucak kacardı yer de yoksa dier uçaklarda super olurdu:D

ousan

Quote from: sierra on Haziran 15, 2007, 12:12:53 PM
ya ben bunları müslüman yapmak istiyorum.sizce nası olur? hadi yahudileri salla. chester da o kadar dövmeyi söker mi bilmem. ama belki mike ve joe olur. ne dersiniz?
ahhah isteğe bakarmısın :D yahudileri salla ifadesi hoş olmamış.. dövmeninde bi sorunu yok...
------------------
bu arada bende hepsini öldürürdüm....
dünyada olay olurdu... bende unutlamz olurdum.. hatta benim fanatiklerim bile çıkardı ortaya kesin :D

sirtreze

tek tek bütün şarkıları için yüzlerine karşı konuşurdum...
...OkyanusuN ÜzerindE DuR YükseK SeS MüziK YaP...

ölü gelin

adıma şarkı yaptırırdım  8) 8) 8)

shimy

Quote from: ousan on Haziran 16, 2007, 12:18:17 PM

dünyada olay olurdu... bende unutlamz olurdum.. hatta benim fanatiklerim bile çıkardı ortaya kesin :D
manyak mısın olum sen seni gördükleri yerde kestaneni çizerker ayrıca burdaki çoğu insan seni gebertir
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

Sumween

ben alıkoyardım onları ya bilinmez ,bulunmaz vs bi yerlere götürürdüm al bu şekilde ben de duyulurum dünyada ama cinayet işlemeden, benim fikrim daha iyi :D o bulunmaz,bilinmez yerlere götürdükten sonra napıcağım da bilinmez :D sapıtık düşünene dalarım!

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

primula

Quote from: shimy on Haziran 16, 2007, 02:01:30 PM
Quote from: ousan on Haziran 16, 2007, 12:18:17 PM

manyak mısın olum sen seni gördükleri yerde kestaneni çizerker ayrıca burdaki çoğu insan seni gebertir

aynen başta ben;D

υηƒσяgινєη.

chaz_lp

onlarla bolbol fotoğraf çektiririm, bi konser vermeleri için yalvarırım, bütün izmiri dolaşırım, konuşurum ay süper bişey olur yaa

---

ha ayrıca mike ın saçını uzatmasını bıyığını kesmesini chazin giyim tarzını ve saçlarını eskisi gibi yapmasını söylerdim

raines

chaz_lp

bundan sora nabıoruuuuuzz??? edit kurallarına uyuoruuuuuzzz.. hadı devam duzelttım ben

uNReLiEveD

çiğ köfte yemeğe götürürdüm onları qanqam yapardım ;D

primula

bende what ı've done klibindeki camiyi gezdirirdim  ;D ;D

υηƒσяgινєη.

€roS

ben kendi el cağızlarımnan zeytin yağlı dolma yapardım türk yemeklerine hayran kalsınlarki türkiyeye ara sıra  uğrasınlar belkim türk yemeklerini özlerler :D ;D ne kadar hamarat bi çocuk oldumu gösterirdim ki beni saray yavrularına bahçıva, hizmetçi, aşçı başı olarak alsınlar ::)

utkuemma

valla ben bi grup fotografı çektiririm.ou poster gibi yapıp odama asarım.sonra beraber şarkı yapmaya çalışırız virtual dj den.beni konserlerie çıkarmalarını isterim.yaa onlarla tura çıkmak.

www.blogcu.com/utkuemma en güncel eğlence ve linkin park blogu

sanmm

herald bol bol foto çektirirdm o gün ösellikle chazle ;). sorada birlk otururdk ya :D. bde tabi o gün hiç bitmesn die dua ederdm heralde. ;D
...yok işte...

imkislaLP

şarkılarının hepsini söylerdiim onları ne kadar sevdiğimi müziklerine ne kadar değer verdiimi anlasınlar diye .tabi hayal bunlar:D millet de onlarla olduğumu anlasın diye bi sürü resim çekerdim:D chester'a pasta börek yapardım zuahahaa :D