Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Warner'a dilekçe!

Başlatan [lp]_endLeSs, Haziran 02, 2007, 02:04:16 PM

Previous topic - Next topic

[lp]_endLeSs

Bu dilekçenin amacı Warner ın yayınlanmasına izin vermediği "Pinkpop Festivali"nin ve "Rock Am Ring" in profösyönel çekimlerinin tamamının yayınlanmasını talep etmek..

Burdan dilekçeyi onaylayabilirsiniz!

http://www.petitiononline.com/Meteora/petition.html

§ïяĝαиα

nie yayınlanmıcakmış ki Allah Allah yaa..neyse onaylayalım bari...
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

[lp]_endLeSs

yayınlamıyor çünkü:
Pinkpop ve Rock Am Ring gibi festivaller şöyle işliyor: Sanatçıya gelip konser vermesi için ödeme yapılıyor..Sanatçı gösterisini yaptıktan sonra festivale gelen insanların sayısına göre de sanatçıya ekstra ödeniyor..Ve Warner da daha fazla para için insanların Rock Am Ring e gelmesini istiyor..bu yüzden online olarak yayınlatmıyor..

Ama sorun şu ki festival biletleri sınırlı sayıda (Rock Am ring için)..e doğal olarak yayınlamamaları biraz anlamsız oluyo..

yani en azından benim bildiğim bu :S neyse oylayın belki bi işe yarar..

§ïяĝαиα

çıkarcı warner...çakmıştım zaten eccik ..neyse zaten artık ellerinde mazeret filn kalmadı...
NETE KAFA İZNİ

[lp]_endLeSs

LPU da birisi "sırf para için albümün bir sürü değişik versiyonunu çıkardınız..teşekkürler..ayrıca warner'a, resmi olayları hiçbir sitede yayınlamaması için izin verdiğiniz içinde teşekkürler.." gibisinden bi yazı yazmış..para için işte..!

hatta herkes warner a küfredip duruyo..dalga geçiyo..bakın bu resimlere..
http://i18.tinypic.com/506304y.jpg
http://i136.photobucket.com/albums/q179/MiStErX103090/PRICEGOUGE.jpg

§ïяĝαиα

ben o inekli resmi daa önce forumda gördüydüm...ve kimin telif hakkıysa ebesinden gelsin die bi post atcaktım ama vazgeçtim :D ne diyim lanet olsun onlara...
NETE KAFA İZNİ

black_ece

ya öff LP yi nasıl kullanıyolar ya da LP nin de suçu mu var anlamıyorum ki
resmen iğrenç bişey bu yapılan ya da konuşulanlar ben eski LP yi istiyorum lütfen ya :J

[lp]_endLeSs

Quote from: §ïяĝαиα on Haziran 02, 2007, 04:48:21 PM
ben o inekli resmi daa önce forumda gördüydüm...ve kimin telif hakkıysa ebesinden gelsin die bi post atcaktım ama vazgeçtim :D ne diyim lanet olsun onlara...

ya bu resmi yapanın amacı Warner ın LP yi kullandığını anlatmak..ne diye sövüyosun adama :p (:
ama Warner resmen kullanıyor LP yi..içinde tişört,cd,dvd vs olan bi paketi (Super Fan Edition) 100$ gibi bi fiyattan satıyo..
dilekçeyide şimdilik 155 kişi imzaladı..devam (:

selinkinpark

bende imzaladım bakalım ne kadar yararlı olacak..

rammsteın

duyumlarıma göre enkısa zamanda sonuç alıacak

en kısa zamanda varner cvp bıldırımı açıklayacak

edit:lütfen ardarda 2 post atmayınız.Forum kuralları pls yaa !!

§ïяĝαиα

Quote from: [lp]_endLeSs on Haziran 03, 2007, 11:12:35 AM
Quote from: §ïяĝαиα on Haziran 02, 2007, 04:48:21 PM

ya bu resmi yapanın amacı Warner ın LP yi kullandığını anlatmak..ne diye sövüyosun adama :p (:
ama Warner resmen kullanıyor LP yi..içinde tişört,cd,dvd vs olan bi paketi (Super Fan Edition) 100$ gibi bi fiyattan satıyo..
dilekçeyide şimdilik 155 kişi imzaladı..devam (:
olsun yaw...ama adamın yaptıı da iş sayılmaz bence..bak biz dilekçe imzalıyoz adam ineğin üstüne logo koyuyo..medeniyete çağırıom o şahsiyeti :D
NETE KAFA İZNİ

Albrayn

ben de imzaladım dilekçeyi

bu arada ineğin üstüne lp logosunu koymalarının sebebi onların çalışkan olduğunun göstergesi :D inekler çalışkandır ;D

Sumween

saygısızca ya benim hiç hoşuma gitmedi o foto. :S gerçi kısmen haklılar, Warner konusunda.. sansasyonel şeyler,yazık LPye..

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

lp_mike_chester

kim yaptıysa allah belesını wersin başka hiç bişi demiyorum yaaa
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

sirtreze

adamlar nasıl para kazanıcak başka...ala ala normal bişey...
...OkyanusuN ÜzerindE DuR YükseK SeS MüziK YaP...