Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Lp size ne yaptı??

Başlatan delilah, Eylül 22, 2006, 12:47:12 PM

Previous topic - Next topic

Ra[P]uNzEL

ben de çok mayunak bir avril hastasıyım lp dinlemeden önce ben de avril cok dinlerdim ama şimdi avril pek dinlemiom abim dio seni kim yaptı lp ci die ;D ;D keşke yapmaz olaydı dio ;D ;D

(-----DEAD İN THE LİFE AND ME DEAD-----)
hayat sonsuzlukla başladı,bitti...
!!DeWiL AnGeL!!Lq!!

Sumween

Quote from: the_R8Ds on Haziran 14, 2007, 05:15:16 PM
LP hayatıma blue cagında girdigi icin tarzım %100 luk bi degisime ugradı
blue çağı mı :D
LP; dinlemeden önce aklına bile gelemeyecek şeyleri yaptırıyo dinledikten sonra =)benim için öyle olmuştu

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

sanmm

ne yapmadı ki. ösellikle chester. offf ama harbi uysallaştm bras ya :)
...yok işte...

imkislaLP

hep böyleydiim bsee deismedi bni kimse deistiremez;D kendmden geçmemi kendimi bulmamı baırmamı sağlıo o kadar:)

ii ki varsın LINKIIIIIN PAAAAAAAAAAAAAARRRKKK :-)

lütfen ard arda mesajlar yollamayınız artı türkçe yazım kurallarına uygun mesajlar yollayınız  ...   shimy

-NUMB-

hayatımın en kötü döneminde biraz olsun rahatlamayı lp ye borçluyum ama bu gidişle kulaklarım hasarlı kalcak

Roswegas

Quotehayatımın en kötü döneminde biraz olsun rahatlamayı lp ye borçluyum ama bu gidişle kulaklarım hasarlı kalcak

gülü seven dikenine katlanır hesabı  :D

çoğu kişi böyle başlamış..bunalımdayken , açılmak için..

chaz_lp

ilk kez gerçekten bi fan oldum ve doğru söylüyorum yatmadan önce ne zaman linkin parkı düşünsem gece rüyamda mutlaka görür oldum

slmaky

Quote from: Roswegas on Temmuz 03, 2007, 11:11:23 PM
Quotehayatımın en kötü döneminde biraz olsun rahatlamayı lp ye borçluyum ama bu gidişle kulaklarım hasarlı kalcak

gülü seven dikenine katlanır hesabı  :D

çoğu kişi böyle başlamış..bunalımdayken , açılmak için..

Aynen böle ama bu sevgi hergün katlanıyor aylardır dinlediğim şarkıyı acarken hala aynı heyacan var içimde özellikle sıkıntılı anlarımda lp ilaç gibi geliyor hayattan biraz uzaklaştırıp Rahatlamamı sağlıyor...

cassu

babamla kavga ettiğimiz zamanlarda numb'ı böğürerek söylüyorum LP benim rahatlamamı sağlıyor ve hayata bakışımı değiştirdi...
DIE4ROCK

ebru_91

valla benm evdekilerle aramı bozdu sen böle müziklerden nası zevk alırsın diolar  :(
cursedprincess

black_ece

ablam bana garip garip bakıyo ben lp dinlerken "Allahım bu kıoz niye böle oldu ya??" şeklinde

hayriye

ne diyim lp dinlemeğe başladığımdan beri kendimi buldum artık herkese sinirlendiğimde ağlamak yerine son ses lp dinliyerek kendime geliyom lp dinlemek beni güçlü kılıyo

ıllp

lp yi dinlemeye başladıığımda ''özenti'' laflarının kurbanı oldum:Dama sonradan onları takmamaya başladım ((bu biraz kötü olmuştu))
iyi yönleri çk fazla say say bitmiooo:D:D

maneater

hayatımı değiştiren kişiyle tanşmamı sağladı LP :)
//her adımım daha derine ölüyorumm....!

dosegeki

Linkin Park sayesinde hayatım değişti otobüsçülerin 1 numaralı yolcusu oldum sonses açıyorum bi From The Insidee
Chester youuu derken herkes bana bakıoo otobüsçü tabi tahmin edemezsinizzz
Onun dışında hayatımı mükemmel şekilde değişikliğe uğrattı herşeyiyle mükemmel gruplar olabileceğini anlattı bana o yüzden benim için çok özel Linkin Park

tamamı büyük harflerden oluşan mesajlar atmayın ..endLeSs