Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Manga

Başlatan ousan, Eylül 13, 2006, 10:32:26 PM

Previous topic - Next topic

sceptical

tamam ewet sevmiyorum ve bundna sonra sanırım  bu topike msj yazmayacağım arkadaşlar ve ortamı gerdiğim içinde özür dilerim
Ölüm Bir Gündür O Günde Bu Gündür...

ShapeshifteR

beni yanlış anlamışsın ya tabiki de yorumunu yazacaksın, yazmassan saten bu işin bi anlamı kalmas ki ortam falan gerilmedi sen merak etme özre gerk yok..
Dünya üç beş bilgisizin elinde;
Onlarca her bilgi kendilerinde.
Üzülme; eşek eşeği beğenir:
Hayır var sana "kötü" demelerinde.

§ïяĝαиα

yaw ben ecenin 20 mayısta yazdıı yoruma katılıorum :D [kusura bakmayın] yani ne bilim benim kuzenim var 6-7 yaşında felan onlar dinliyo ve jetix adlı bi çizgifilmin izleyicilerine verilen konserde çıktılar :D ama genede ben şarkılarını seviorum...hoşuma gidiyo...
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

lnknqark_!rew

herkes kendi düşüncesini savunsa ne ala memleket....ondan sonra herkes birbirine girsin :-\

makinacı

bu forumda zamanında manga uğruna dönen tartışmaları hatırladımda ilerde sizlerde gülerek okucaksınız bunları...
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...

black_ece

Quote from: lnknqark_!rew on Mayıs 29, 2007, 09:52:50 PM
herkes kendi düşüncesini savunsa ne ala memleket....ondan sonra herkes birbirine girsin :-\
ne yani herkes kendi düşüncesini savununca illa kavga mı etmek lasım ??

lnknqark_!rew

ben kavga edsinlerdemiorum ki!! görüyosunki herkes kendi düşüncesini savununca tartışma çıkıo >:(

black_ece

en azından mangayla ilgili konuşmuşlar ...kendi mesajını da bi oku istiyosan neyse
bu topicte manga konuşulsun sadece....=P

Nefy

abi birilerinden esinlenmeden müzik yapılır mı ya herhalde birilerine bir yanları benzeyecek.. şimdilerde herkes birbirine benzemiyor mu herkes tektip değil mi... lp dünyada tek mi ya da ilk bu tarz onların mıydı yapmayın herkes birilerinden birşeyler katarak ilerler yoluna sonra tarzını oluşturur...özenti onlar peeh olayına girmeyin herkes bir şeylere özenerek başlar !!!
Yollarına hep sevdigimiz insanların adlarını vermediler ama; biz her duvara bir vesile onların adını yazarak yaşadık... Kül ve betondan mürekkep.. yaşadıkça yaşanılası gelen o tuhaf bozkır kokusunda Ankara'ya öyle yakışırdı ki kar.. Asfaltlar ışıldar..

Roswegas

Quoteherkes kendi düşüncesini savunsa ne ala memleket....ondan sonra herkes birbirine girsin

işte bu!!!
biz bide gidip alanlarda bağırıyoruz

Yaşasın düşünce özgürlüğü!!!

ne gerek var dimi

Bak arkadaş bulmuş çözümü, kimse savunmasın olsun bitsin. Ne gerek var demokrasiye , eşitliğe , özgür düşünceye..

Bırakın savunmayın kendinizi,maksat kavga çıkmasın , varsın sömürsünler bizi ..

Bu mudur?????

black_ece

ne alakası var yaa
manga başlığında :L:L:L
ilgili mesajlar yazın lütfen :L

mthnLP

ben yanlıs hatırlamıosam bi röportajında veya yazılarında linkin parkı örnek aldıklarını sölüolardı.(yanlıs hatırlamıosam)

lp_jean

lpnin müzik tarzını mangayla tanıma şansım oldu
mangadan önce böyle bi müzik tarzı olduğunu bile bilmiodum tşkler mangaa

Sumween

şimdi LP tarz değişikliği yaptı ya.. Manga da değişirmiş yuhahha anlamlı klipler filan what I've done benzeri :P :D

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

Requiem

Ben de yarın Manga'nın fotoğraflarını çekmek için sahneye çıkıcam hayırlısıyla 8)
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!