Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Desteklemiyoruz!!!

Başlatan selinkinpark, Nisan 29, 2007, 08:07:48 PM

Previous topic - Next topic

ShapeshifteR

ne altını ya orda her gün şehit verioruz adam kılını bile kıprdatmadı düne kadar dünde bi bok olmadı her zmanki fasa fiso,reco kendi oğluna amerikadan ev alarak tam olarak amerikaya yerleştiini ispatlasın benim gencim,tanımadığım arkadaşlarım  şerefiszlerin mayınında şehit olsun, sırtımdan kursun yemektanse göğsümden yemeyi tercih ederim ırak a girilmeli akp gitmeli haddini aştı ekonomi umrumda değil, para umrumda değil önce terör DESTEKLEMİORUM hiçbirini şerefiszler

abdullah gül de reco ne ders eonu yapıo garibim saf adam ya ondan cbaşkanı falan olmaz
Dünya üç beş bilgisizin elinde;
Onlarca her bilgi kendilerinde.
Üzülme; eşek eşeği beğenir:
Hayır var sana "kötü" demelerinde.

mthnLP

terör bu zamana kadar yokmuydu. bu iktidar zamanındamı türedi. bundan önceki koalisyon ne yaptı peki terör için. 20 yılda 200 milyar dolar harcandı sadece terör meselesi için. hani ne oldu bitirdilermi terörü?önyargılı davranıyosunuz.bekleyin görün bi nolacak.bu terör meselesi öyle hop diye halledilecek bi mesele degil.

hermione

ya allah aşkına şehit olan askerlere kelle diyen bir adam mı terörden kurtarcak bizi...terörün şu son senelerde tekrar hortladığını görmüyo muyuz??bu hükümet ABD nin kuklası ya, o izin vermediği için kuzey ıraka da giremiyo, giremediği için de saçmalıyo, sence ne kadar daha bekleyelim terör meselesini çözmek için?????

gokhan

Quote from: hermione on Haziran 16, 2007, 11:32:23 AM
ya allah aşkına şehit olan askerlere kelle diyen bir adam mı terörden kurtarcak bizi...terörün şu son senelerde tekrar hortladığını görmüyo muyuz??bu hükümet ABD nin kuklası ya, o izin vermediği için kuzey ıraka da giremiyo, giremediği için de saçmalıyo, sence ne kadar daha bekleyelim terör meselesini çözmek için?????
ama  sunu duzeltmeden gecemıyıcem hangı hukumet kukla olmadı??? kuzey ıraka gırmek demek 3 dunya sawasının fıtılını yakmak demek...

black_ece

cidden bu hükümetin yerine başkası gelse yine aynı şey olucak yani başka türlü hareket edemezler

hermione

ya o zaman dakka başı çıkıp sabrımız taştı, şunu yaparız, bunu yaparız,genelkurmay gir desin girelim gibi abuk sabuk konuşmasınlar..hiç bişi yapamıycakları belli zaten.

ShapeshifteR

Quote from: mthnLP on Haziran 15, 2007, 11:29:42 PM
terör bu zamana kadar yokmuydu. bu iktidar zamanındamı türedi. bundan önceki koalisyon ne yaptı peki terör için. 20 yılda 200 milyar dolar harcandı sadece terör meselesi için. hani ne oldu bitirdilermi terörü?önyargılı davranıyosunuz.bekleyin görün bi nolacak.bu terör meselesi öyle hop diye halledilecek bi mesele degil.
se n93 - 95 yıllar ıarasında kaç tane terörist üldürüldüğünü bilio musun ?

gokhan

Quote from: ShapeshifteR on Haziran 16, 2007, 07:53:47 PM
Quote from: mthnLP on Haziran 15, 2007, 11:29:42 PM
se n93 - 95 yıllar ıarasında kaç tane terörist üldürüldüğünü bilio musun ? araştır yada kan uykusunu izle
ya adamın dedıgı ıle senın dedıgının ne alakası war Alah askına yaa :S

ShapeshifteR

yaw görmezden gelsen olmuo he o ara canım sıkkın dı kurmuşum bi alaka :)

tome3.mpq

bi büyükelçinin röpörtajından kesit

'Bizim uydular İran'dan yüzlerce, Irak'tan binlerce teröristin girdiğini gördü. Sizinkiler niye izin veriyor, niye rahatça giriyorlar?'

bu 1.

2. olarak

93 95 senesinde çok buyuk kayıplar verdı teror orgutu dogru hatta mehur bı pasa vardır cokda guzel bı laf etmıstır gazetecılere gazetecıler sormus kac terorıst olduruldu dıye paşa demiş dağları göstererek şu dağda bu dağda şukadar şukadar ceset var gidin çekin resimlerini ben evlatlarıma leş taşıtmam demiş iyide demiş

okuduğum bikaç yazı var hakkaten doğru gene bi paşa anlatıyo ve altına basa basa söylüyo TERÖR ASKERLE YOKEDİLEMEZ adamlara 2 3 ay eğitim yaptırıolar 10 yıllık terorıstın karsısına cıkartıolar ne mantık? teröristi özel harekat bitirir sat komandoları bitirir
ayrıca ırak konusu yukardada dedim terör özel harekatın işi yani sessiz iş sen dünyayı ayaga kaldırıon ıraka gırcem dıe astarı yuzunden pahalı olur bınlerce sehıt gelır hergun

bide bu forumdada kürdü türkden ayıran bazı annesiz salaklar var
devam etsin türk milleti kürdü türkten ayırmaya dünyada kimsenin vatanı yokdur sadece ekmek vardır eğer sen kürdü dışlarsan pkk ona sahip çıkar ekmek verir ve sonuç kürt pkk yandaşı olur herzaman solediğim bi laf vardır: ekmek yoksa barış yok bukadar basıt türkiye bana ekmek yedirmesin iş alanlarımı kısıtlasın öss gibi bi saçmalığı musallat etsin geleceğimi karartsın sonra pkk gelsin bana ekmek iş para vaadetsin?(pkk nın ırakdakı kamplarında bulunan terorıstlerın yarısı 15 20 yas arasındakı okul cagı genclerı) 1 saniye düşünmessin kabul etmek için doğuda ne tarım ne hayvancılık var bı sıkım yok ama cukkayla para kaldırıolar guneydogulular dogulular neden turkıyenın vermedıgı parayı pkk veriyo onlara

devletin aklını başına devşirmesi lazım başlıca kürt kardeşlerimizi bağrına basmalı yoksa basanlar basıyo

Dev gibi ağaçların altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımızın mosmor olana kadar balık tuttuğumuz Fırtınanın çocuklarıyız isyanımız bundanır..

gokhan

cok carpıcı bı acıklama ne dıyım tansu yanı herkes bu acıklamayı yapamazdı herhalde..

ShapeshifteR

usta ekmek yoksa namus var,biz atlarımızdan önce namusu örendik,bana göre toprak namustur ben böyle gördüm böyle bilirim ,toprağmza tecavüze kalkışmak demek bana göre tüm türklere tecavüze kalkışmak demektir . bekmek verickler die namusumu teslim etmem onlara

pkk üni de vaat edio mu garanti mi ?
devlet kürleri zaten  bağrına basıo bugun turkiyede        laza,çerkeze vs nasıl davranılıosa onlara da öle davranılıo bi kaç dengesiz vatandaşımız çıkıo tabi arada saçmalayan

gokhan

Quote from: ShapeshifteR on Haziran 20, 2007, 08:25:53 PM
usta ekmek yoksa namus var,biz atlarımızdan önce namusu örendik,bana göre toprak namustur ben böyle gördüm böyle bilirim ,toprağmza tecavüze kalkışmak demek bana göre tüm türklere tecavüze kalkışmak demektir . bekmek verickler die namusumu teslim etmem onlara

pkk üni de vaat edio mu garanti mi ?
devlet kürleri zaten  bağrına basıo bugun turkiyede        laza,çerkeze vs nasıl davranılıosa onlara da öle davranılıo bi kaç dengesiz vatandaşımız çıkıo tabi arada saçmalayan
keske senın dedgıın gıbı bıraz gulluk gulustanlık olsa arkadasım ama malasef...ya oturdugumuz yerden bısı dıyemeyız (asker torunuyum)

rock 4ever

yani sonuçta başımızdaki bölücü başına saayın öcalan olarak hitap eden  ASKERLİK YAN GELİP YATMA YREİ DEİLDİR diyen bir iinsan ama biz ne desek boş

Littleches

Bende versem medyaya parayı benide desteklerler. (:

Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.