Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Okul...okul...okul...

Başlatan Sumween, Kasım 11, 2006, 04:44:37 PM

Previous topic - Next topic

gokhan

sımdı 3 ay boyunca burası bos mu kalıcak =)

shimy

ben dersane maceralarımla doldururum burayı :D
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

Roswegas

ben de anılarımı yazarım aklıma geldikçe

Sumween

Quote from: Roswegas on Haziran 16, 2007, 03:49:29 PM
ben de anılarımı yazarım aklıma geldikçe
evet.. mesela bi kere mat. dersinde (bioguzinin dersi) sınıf ciddi ciddi ders dinlerken,nöbetçi girdi sınıfa tabi direk boşluk bulup azdı sınıf o kadar bağırışın,çağırışın içinde taaaa duvar tarafı en arkada oturan ben de ayak uydurdum ''yehuuuuu'' diye bi çığırdım :D hoca direk bana döndü ''hasta bu kız''.. ''pu lan beni nası yakalıyo karı arada'' dedim, kopmuştu sınıf...

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

Roswegas

yehuuuuu  :D:D 

biz taa hazırlıktayken, boş derste gürültü yapıyoduk ayaktayız, sınıfa bi hoca girdi, yakalandık tabi. kaşlar çatık sert sert bakıyo
-boşluktaki file ne denir ? dedi
-?? ?? biz kaldık tabi
- Fill in the blank.. şimdi biraz sessiz olun deyip çıktı

ertesi sene biyoloji dersimize girmişti bu karakter..aynı şekilde devam etti espri sandığı şeylere

ölü gelin

sinematografi dersinde ayaklarımı ön koltuğa uzatıp horaya horlaya uyumanın cezasını çok kötü ödüyorum
abi dersleri dinleyin valla sonra alan dersinizden kalıpta salak muamelesi görmek çok kötü be
(ezik oldum resmen :D )

ShapeshifteR

Quote from: §ïяĝαиα on Haziran 06, 2007, 08:41:00 AM
ii de...lp_ken_an senin bu attığın postun ucu gene şu sabbat denen arkadaşımıza dokunuyo...yani genede bi mana var..bu arada sanırım bende cerse oluorum...çünkü coğrafyanın 1.yazılısından 94 almıştım :D
lisede coğrafyadan ilk sınavım 95 ikincisi 25 di :D kopya cektiğim cok göze batıo dimi hehe :D
ama ben cers efalan değilim kafam çalışıo istesem hepsinden 80 90 alırım ama niye kasim kendimi
önemli olan fazla calışmadan ööörenmek babama ineklemeden adam nasıl olunur onu kanıtlamaya calışıom :D
Dünya üç beş bilgisizin elinde;
Onlarca her bilgi kendilerinde.
Üzülme; eşek eşeği beğenir:
Hayır var sana "kötü" demelerinde.

Sumween

geometrici bi kere bi çakmıştı kitapla bana, yazı yazıyodum aniden gayet ateşli bi şekilde öptüm defteri hahhaha :D
hoca bana doğru elinde kitapla gelirken de yan sıradan ''cendere cendere..'' sesleri yükseliyodu adam dik dik bakarken yarılıyodum ben de :D

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

elif_lp

hocalarda öyle bi hastalık var herhalde ya.. bizim de matematikçi sınıf defteriyle vuruyodu.. hatta bi kere koridorda karşılaştık,elindeki cismi kafama vurdu, sonra bi de özür diledi :D acıdı mı diye.. adamın yalvarmadığı kaldı,çok mu acılı bakmışm ne :D

..tell me what the fuck is wrong??

ShapeshifteR

arkadaşım ameliyat olmuştu(bağsur) sınavları kacırmamk için okula gitmiş, hoca girmiş bizimki ayakta
-olum nie ayaktasın ?
-hocam ameliyat oldum oturan yerlerim ağrıo..
-sen gel bakim buraya arkanı dön
-hocam sandığım şeyi yapmayın
hoca sağlam bi tekme atmış benim arki hocanın masasının üstüne yığılmış kalmış sancılar içinde..
-olum ne oldu acıdı mı kusura bakma...
-ahhh hocam bi sn bekleyin
bizimki toparlamış kendini hocaya iki tane patlatmış oracıkta hehe haketmiş ama dimi :D disipline gitmiş hiçbişe yapmamışlar..
Dünya üç beş bilgisizin elinde;
Onlarca her bilgi kendilerinde.
Üzülme; eşek eşeği beğenir:
Hayır var sana "kötü" demelerinde.

§ïяĝαиα

bi de yapsalarmış alla alla..bu arada okullar kapandı bu topikin sıralaması 3.ye düştü :D..her neyse benim de başıma 8.sınıfta bi olay gelmişti onu anlatiyim..ticaretçi nin simetri hastalığı vardı..bişileri yamuk gördüü zaman sinirlenirdi..defterleri kontrol ediodu işte geldi yanıma 2sn.baktı deftere sora aldı defteri benim kafaya donkvari bi ses çıkararaktan vurdu..yalnız öle böle demeyin defter 160 sayfa karton kapaklı bişiydi gözlerimin önünde yıldızlar çakmıştı..o anımı hiç unutmam..gecçen de karşılaştık bizim okula gelmişti adam yüzsüz yüzsüz slm vermişti bi de bana.. :(
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

Roswegas

bugün okula uğradık arkadaşlarla, bomboş okul malum tatil..

bizim uyuz bi geometrici vardı, sınavlarda ispat soruyo, cevapları da kitaptaki gibi ayrıntılı ayrıntılı istiyo ,herşeyi yazcan yani.
bi de bulduğu heryerden kırıyodu

m.yardımcısının yerine okula bakıyomuş biz beşkişiyiz  binaya bi girdik ,o da çıkıyodu.. hemen milletin içinde bi dalsak mı lan?? dygusu birbirimize baktık..

hoca da yazık korktu hemen aaa meraba çocukalr nasılsınız sınavınız nasıldı.. diye muhabbet açtı

hocayı hiç o kadar nazikken görmemiştim :D

beanlie

okuLumdan geriye kaLan we bana Lazım oLan  kağıt parçası... :D

sorumluluk sınavları listesi :'(

ebru_91

kimya dersindeydik hocamız müdür yardımcısı telefonumu sessize almayı unutmuşum mesaj geldi hoca arkasını döndü ve yüreğimi ağzıma getiren ses tonuyla kimin telefonu çaldıysa söylesin yoksa sınıfça disipline gidersiniz dedi ben kalakaldım hiç bişi sölemedim(yusuf yusuf) ...herkes anladı benmkinin çaldıını feci kızarmıştım çünkü kimse bişey sölemedi sonunda itiraf etmek zorunda kaldım özür diledim telefonumda gitti tabii annem aldı okuldan :D
cursedprincess

selinkinpark

yuhh toplam 20 ders
abi sorucam naptın sen ya
boş boş bütün yıl kıçını devirip yatmışsın belli o zatende amacın neydi ya:S