Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

öss değişecekmi

Başlatan lp_rockgirl, Eylül 09, 2006, 03:27:16 PM

Previous topic - Next topic

lp_esra

bnce deişir ama deişmesi saçma olur gereksiz olur

deişecekse adamakıllı deişsin karman çorman edilmesin

okullarda eğitim we öğretim werilsin şimdiki gibi olmasın !!!

ikisi birlikte deişsin.......
Amaçsızca yaşadın mı hiç?!Ben öyle yaşıyorum bugünlerde...Eksilmek günden güne,bölünmek ikiye!İsyan etmeye meğilli tövbelerimle...Nedensiz yaşamak nedir bilirmisin,ben öğrendim o aniden,hesap vermeden çekip gittiğin gece...!

gokhan

degısmekten cok bence tamamen kalksın...

ShapeshifteR

ama şimdi kalktımı nolcak benzeri bi sınaf cıkacak bu sefer..pek bişe farketmicek..
Dünya üç beş bilgisizin elinde;
Onlarca her bilgi kendilerinde.
Üzülme; eşek eşeği beğenir:
Hayır var sana "kötü" demelerinde.

gokhan

bu arada oss'ye 13 gun kaldı...

ebru_91

ya ne uğraştırıolar bizi 4 sene okuosun 2 saatte geleceğini belirliosun adil mi bu şimdi ???
cursedprincess

tome3.mpq

degısecek merak etmeyın ellerı mahkum degıstırmeye buyuk ıhtımalle meslege gore sınav gecende ızlemıstım bıyerde daha ıyı hem

ah aklıma sokım bok wardı duz lısede sımdı meslek secenler duz lıselerle anadolu lıselerıyle fen lıselerıyle tassak gecıo

Dev gibi ağaçların altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımızın mosmor olana kadar balık tuttuğumuz Fırtınanın çocuklarıyız isyanımız bundanır..

psiko_lpman

bence değişen bişey olmaz ya hep aynı muhabbet sonuçta bişey çıkmıyor insanları kandırıyolar öss kalkmalı tamamen onun yerin projeler olmalı ezberci eğitime hayır... mj dj cj 23 32 31

tome3.mpq

sen hayır de o hayır desın ne degısıcek adamı turkıye almaz amerıka alır adam onlara calısır turkıye kaybetmeye mahkum bı somurge ulkesı ...

Dev gibi ağaçların altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımızın mosmor olana kadar balık tuttuğumuz Fırtınanın çocuklarıyız isyanımız bundanır..

mthnLP

cem uzan öss yi kaldıracakmış. onumu secsek  :D

ShapeshifteR

sadece cem uzan demio bunu mhp ve chp nin de vaatleri arasında var öss kalkcak die ne sonra ne olcak bilemicem millet ünie nasıl gidecek ? lise diploma notuyla mı ? eminim rüşvetler tavan yapacak parası olan okicak şimdi de öle ya birascık..
Dünya üç beş bilgisizin elinde;
Onlarca her bilgi kendilerinde.
Üzülme; eşek eşeği beğenir:
Hayır var sana "kötü" demelerinde.

tome3.mpq

o yüzden oylar ödp ye

gokhan

Quote from: Atuneri_Xozger on Haziran 17, 2007, 07:05:17 PM
o yüzden oylar ödp ye
aaa dun odp baskanı ufuk urası gordum ıkı dk sohbet edemedık bzımkıler yanımdaydı konuya dewam :)

makinacı

oyları kime werirseniz verin altyapı değişmediği sürece öss kalkmaz. kalkarsa da daha feci bir sistem ortaya çıkar o sırada iktidardaki partinin yandaşları okur, kalan insanlar okuyamaz...
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...

hermione

öss nin kalkması fikri sadece bir ütopya. 2 milyon küsür insanı nasıl yerleştircez üniversiteye ????

ewrimcan

hocalarımla sohbet ediodk, bişey sölediler: sistem git gide eskiye dönüomuş. hatta en sevdiim hocam, şuraya yazıyorum, 5 yıla kadar çift sınava dönülür dedi. kendisi sınav şettirmelerinden bayağı anlayan biridir, sıradan bi söylem diidi yani. ama bizden sonra işte!

işine geleni basan basına basalım