Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

şebnem ferah

Başlatan lp_rockgirl, Eylül 12, 2006, 05:58:09 PM

Previous topic - Next topic

sceptical

ben eskiden şebnem frehla aynı sitede oturuyordum ama biz ordan taşındık ve ben aşımda ayrılmak zorunda kaldım ya çok üzülmüştüm o gün :(
Ölüm Bir Gündür O Günde Bu Gündür...

mustapha

ben hastayım ya şeboya geçen sene gidemedim konserine üfff ya kafayı yiyecem gecen sene neler teptim ben dumana gidemedim temmuzda zeytinliyi gi
demedim nese yaaaa

wape

ya bayağıdır bi 'ünzile' dolaşıyor etrafta bilmem dinleyen oldumuda yorum harika olmuş, yakında dvdsi mi çıkıyomuş sanırım
fakat ben şarkının sözlerini pek beğenmedim (onikisinde ana falan), türkiyede ne kadar genel bi durum orası bilinmez
buda şarkı
http://youtube.com/watch?v=ewRReKzhM3Q

özgür69

evet konser dvd si çıkıyo koçfest deki konserlerin bi sebebide bu
.                                      

papilla_irem

ahahah ne diyebilirim ki sebnemle büyüyorum=)
kafayi yedm sanirm kuscm:S

lp_mike_chester

şebnem için ne diyebilirim ki girlstar...
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

lp_jean

kim ne derse desin şebo türk rockının kraliçesi bence

NEVERlandLP

şebo cidden süper genelde amy le kıyaslıyolar ama bence amy şebonun yanında bi hiç:)evacılar kızmasın ama bence bu gerçek...

Mr. MeTaLkiSS

Ney gerçek ya siz neden bahsediyonuz? Şebnem ferah'ın bi going under bi bring me to life kadar kaliteli şarkıları yok nereye amy şebonun yanında bi hiç ki amynin sesi bariz şebodan güzel..
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

NEVERlandLP

benim çou tanıdıım bunu söylüyo istersen şöyle düzeltiyim:bu BANA GÖRE gerçek sana göre öyle olmayabilir elbette polemiğe giripte sana bu gerçek diye kabul ettiremem sende bana tabiki:Dbencesine dikkat et...benim gerçeğim bu...

Mr. MeTaLkiSS

Herhangi bi otoritenin doğrulamayacağı şeyleri ya da gözle görülür şeyleri inkar edip değişik gerçekler oluşturmazsanız kendiniz için iyi edersiniz abi yoksa banane istediğinizi deyin..
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

§ïяĝαиα

amy"nin ses rengiyle şebnem'inki belki biraz benziyo olabilir ama amy'nin sesi daha güçlü ve güzel bence..
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

black_ece

kadının sesi çok güzel de çığlık attığında garip oluyo :D

Sumween

yok ya Amy'le tamamen ayrı Şebo'nun sesi... bi derin derin dinleyin farkedersiniz.. karşılaştıramayacak kadar benzetmiyorum ben seslerini..

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

NEVERlandLP

Quote from: Mr. MeTaLkiSS on Haziran 17, 2007, 04:27:47 PM
Herhangi bi otoritenin doğrulamayacağı şeyleri ya da gözle görülür şeyleri inkar edip değişik gerçekler oluşturmazsanız kendiniz için iyi edersiniz abi yoksa banane istediğinizi deyin..
herhangi bi ototrite tanımıyosam kendi üstüme?bak herkes bence diyo...gerçek olmasın hadi bu yalan olsun ama benim fikrim olsun...öznel yani kanıtlanamaz bu yüzdende bu tür yargıları bir otorite de doğrulayamaz...