Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

davullar...

Başlatan makinacı, Eylül 08, 2006, 10:15:32 PM

Previous topic - Next topic

makinacı

olayı geyie çevirmeye kışkırtma beni yeşim :D
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...

shimy

yok ne haddime sadece konu diyorum başkada bişey demiyorum  :mrgreen:
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

batuhan_dogus

aranızda hıc volkan oktemı duyan warmı mıllet burak gurpınar gıbı 15 tane cıkarır ayrıca ole bı davul olması yada ole calması robun kotu bı davulcu oldunu gosterms o tarza o davul gıder ne beklıosunus kı benje bıras volkan oktemı takıb edın turkıyenın en ıı davulcusu
seXek

Requiem

Quote from: batuhan_dogus on Ocak 24, 2007, 10:02:19 PM
aranızda hıc volkan oktemı duyan warmı
Olmaz mı =)
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

batuhan_dogus

helal kardes
seXek

makinacı

eylül ayında alanyadaki cazz günlerinde çaldı volkan öktem...canlı dinlediim en iyi davulcu o diebilirim...

lp_mike_chester

güzeller ama en güzeli işte bu resimdeki.....

ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

§ïяĝαиα

güzelmiş...WID'de bitmeye yakın bi sahne var orda rob'a bitiorum yaa...
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

makinacı

LIT de yaptıı şaklabanlıklar :) oda iiydi

Ra[P]uNzEL

Quote from: Littleches on Aralık 27, 2006, 02:37:28 AM
Bu konuyu çok gördüm fakat yazmak gelmiyo içimden :) Çok tuhaf bir davul setup'ı var Rob'un ilgimi pek çekmiyor açıkcası..

Linkin Park grubunda olmasa belki körelmez diyeceğim herife fakat o grupta oldukça Rob hep aynı Rob olacak , sürekli  [kick, cross, crash] üçünü kullanıyo adam .. Alıştık artık Rob'a ben size bir setup'ının fotoğrafını koyayım birde ünLü bir davulcu setup'ı koyayım sölemek istediğimi anlarsınız :)

Haa bu demek değil ki Rob kötü ir davulcu adam hata yapmayan en genç davulculardan biri , birçok sponsor teklif getiriyor adam'a adam istemiyor.. Oldukça başarılı bir davulcu fakat bu gibi bir grupta davul'u ancak bu kadar duyarsınız ...

ROB'a ait setup ;

Joey Jordison'a ait setup ;

Mike portnoy'nin setup'ı ;

Chris adLer'a ait setup ;

Jimmy degrasso'nun setup'ı

Neden Linkin park'ta davulu duyamadığınızı açık açık gösterdim :)
gercekten saol zate rob un bateri si bnm resmim bu adamla kesin kapıscam yya hele su opeth deki adam la anathema daki herif manyak calıo yya rob u walla yenerler ;D ;D ;D Ayıp olmasında ;D ;D ;D ;D :D :D

(-----DEAD İN THE LİFE AND ME DEAD-----)
hayat sonsuzlukla başladı,bitti...
!!DeWiL AnGeL!!Lq!!

makinacı

Quote from: baterist12 on Haziran 17, 2007, 09:40:12 AM
Quote from: Littleches on Aralık 27, 2006, 02:37:28 AM
Bu konuyu çok gördüm fakat yazmak gelmiyo içimden :) Çok tuhaf bir davul setup'ı var Rob'un ilgimi pek çekmiyor açıkcası..

Linkin Park grubunda olmasa belki körelmez diyeceğim herife fakat o grupta oldukça Rob hep aynı Rob olacak , sürekli  [kick, cross, crash] üçünü kullanıyo adam .. Alıştık artık Rob'a ben size bir setup'ının fotoğrafını koyayım birde ünLü bir davulcu setup'ı koyayım sölemek istediğimi anlarsınız :)

Haa bu demek değil ki Rob kötü ir davulcu adam hata yapmayan en genç davulculardan biri , birçok sponsor teklif getiriyor adam'a adam istemiyor.. Oldukça başarılı bir davulcu fakat bu gibi bir grupta davul'u ancak bu kadar duyarsınız ...

ROB'a ait setup ;

Joey Jordison'a ait setup ;

Mike portnoy'nin setup'ı ;

Chris adLer'a ait setup ;

Jimmy degrasso'nun setup'ı

Neden Linkin park'ta davulu duyamadığınızı açık açık gösterdim :)
gercekten saol zate rob un bateri si bnm resmim bu adamla kesin kapıscam yya hele su opeth deki adam la anathema daki herif manyak calıo yya rob u walla yenerler ;D ;D ;D Ayıp olmasında ;D ;D ;D ;D :D :D

abi kim kimi neyde yeniyo ben anlamadım

Sumween

abi bende bu o biçim alıntıları niye yaptığınızı anlamıyorum :S

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

mthnLP

yahu siz napacaksınız zili az setupı küçük.şarkılar güzel oluyomu oluyo.

makinacı

daha güzeline ulaşmak varken niye eldeki ile yetinelim?ayrıca burada yorum yapıoruz...iyi yetiyor diye eleştirmeyelim hiçbirşeylerini...

mthnLP

adam çalamıyo belki daha büyüklerini. iyi böyle işte napalım. daha büyügünü çalsa tam süper olurdu ama yapcak bişe yok