Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Dosya Paylaşımı

Başlatan black_ece, Haziran 19, 2007, 10:33:31 PM

Previous topic - Next topic

black_ece

Şimdi haliyle sitede baya bi dosya video zart zurt paylaşma bölümü var direkt burdan anlatıyım karışıklık olmasın=
Forum dersleri 2 (birincisi için bakınız resim foto avatar imza ekleme)

----LP dosya paylaşımda LP konserleri ve LP konserlerinin audiolarını paylaşabilirsiniz..MP3 paylaşımı yasak.Ama buna albüm olarak çıkmayanlar satışa sunulmayanlar dahil değil fakat LPU albümlerini ve içeriklerini yayınlayazsınız
ayrıntılı bilgi için
buraya bakın.

----Grup üyeleri ile ilgili yotube videoları vs vs ler ilginç şeyler üye başlığına açılacaktır

----Program ,oyun,video(rapidshare vs gibi upload yöntemleriyle olan)gibi dökümanlar Genel dosya Paylaşım kısmında olacaktır.

----Beğendiğiniz Youtube videolarını ise Youtube kısmına koyabilirsiniz.
"Yok ben rock/metal grubunun/sanatçısının videolarını koycam youtube den karışır oralar "derseniz de ilgili grubun/sanatçının başlığına koyarsınız.

bir dersimiz de böylece sona ermiştir
bir dahakinde görüşmek üzere :p

İyi eğlenceler !

[lp]_endLeSs

Quote from: black_ece on Haziran 19, 2007, 10:33:31 PM

----Grup üyeleri ile ilgili yotube videoları vs vs ler ilginç şeyler üye başlığına açılacaktır

peki o zaman bişey sorucam..
http://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=3456.0
bunu Chester bölümüne mi açıcaktım? (eğer öyleyse bi zahmet taşırmısın :D)

black_ece

evet taşıdım :D

makinacı

peki ece diyelim ki bir üye bize elimdeki tüm lp resimlerini arşivledim rapide koydum alın dedi. biz de aldık. ama bi baktık bu rapidin içi full albümle dolu... bu durumda suçlu ve sorumlu kim olur?onu upload eden suçlu olur desen adamın yaptıı şey belli olmuo? onu indirende kabahat desen nerden bilicek?kabahat yok desen o olabilir ama ya vicdan?
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...

Requiem

Biz direk rapidi suçluyoruz niye upload ettiriyosun diye..

kasma o kadar yaw olmaz bi şey =)
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

makinacı

abi önce tedbir sonra tevekkül gibi bi laf wardı...bu duruma uygundu ama ne anlama gelio bilmioırum
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...

black_ece

ya bişi dicem de ben burda nereye ne koncaanı anlattım
ne kurcukluyon
indirme sen de her önüne geleni :L