Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Nefret Edilenler...

Başlatan คг๔คг๔ค, Mayıs 03, 2007, 08:10:16 PM

Previous topic - Next topic

lp_ken_an

sırtım soyuluyor ya uff..1 kere gittim denize hemen soyuldum sabah yataktan derimi toplamak ne sinir bişey.

§ïяĝαиα

aslında nefret ettiğim baya şey var işte ;emo klişeleri,bişi bildiim halde bana bilmiomuşum gibi davrananlar...
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

damnedsouL

Quote from: mthnLP on Haziran 12, 2007, 02:44:35 PM
ayhnen.telefonun çekmemesinden,saclarımın dökülmesinden,agzını şapırdatarak yemek yiyenlerden,ben sinirliyken yanımda yüksek sesle konuşanlardan,kalemimin ucunun bitmesinden,pc ye format atmak zorunda kalmaktan,yazıcının kartuş meselesinden (tükenmez kartuşu ben icat edecem)aşırı sıcaktan,amerikadan,asansörü boş yere meşgul edenlerden,1-2 laf edince g*tü kalkanlardan,küpeme dik dik bakanlardan,denemelerde başımın agrımasından vs. vs. vs.
aynenn...
bidee fifa oynarken karsımdakine ilk mac fark atıp sonra yenLmektennn :(
Ne AsK VaR ne MuTLu SoN VaR...bUz gBi SüPPpERR bi yaNLıZLıK vAr... :)

tome3.mpq

uzun zamandan sonra ewde ınternetın acılmasını fırsat bılıp 10 dakıka once vızır vızır calısan mausun ben cod2 ye gırınce bozulmasından kım demıs makınalar cansız varlıklar dıe puşt inadıma bozuldu tabı yaptım gene ama 4 saatte bır ıcını acmak zorunda kalmakda uyuz bı mevzu

Dev gibi ağaçların altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımızın mosmor olana kadar balık tuttuğumuz Fırtınanın çocuklarıyız isyanımız bundanır..

askin_mike

özentilerden tikilerden bi de yavaş açılan şu lanet bilgisayardan

ölü gelin

ensemden sarkan bi tutam örgüme dokanılmasından nefret ediyorum biri benden habersiz ellerse onu felaket çığlık atarım :D

özgür69

önce yılışıp sonra yanındaki erkeğe bu bana laf attı diyen kızlardan nefret ediyorum, gerçi nefretim bugün başladı ;D parti sonrası....
.                                      

hermione

Quote from: özgür69 on Haziran 21, 2007, 11:43:21 PM
önce yılışıp sonra yanındaki erkeğe bu bana laf attı diyen kızlardan nefret ediyorum, gerçi nefretim bugün başladı ;D parti sonrası....

ben buna gülerim işte :D:D:D bir daha her kuyruk sallayana gitmezsin artık :D

makinacı

ulan bisiklet süren kız sana nası yılışsın delirtme beni
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...

NEVERlandLP

şu kapıcının tam en sevdiğim  filmi izlerken yada tam bilgisayrda güzel bişi yapıyoken gelip çöpü istemesinden inanılaz derecede nefret ediyorum :-X

tome3.mpq

sanırım su durumda en cok nefret ettıgım arda ulan sıvıl hayatta karsıma bı cıksa cıkmıokı kırıyım kafasını tamamen kısısel nefret abı sewmemektende ote olduresıye kıracam kafasını gorsem

Dev gibi ağaçların altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımızın mosmor olana kadar balık tuttuğumuz Fırtınanın çocuklarıyız isyanımız bundanır..

özgür69

Quote from: dmpfx120 on Haziran 22, 2007, 12:18:40 PM
ulan bisiklet süren kız sana nası yılışsın delirtme beni
sen önce görseydinde ondan sonra konuşsaydın   :-\

bu arada şu kapıcı olayına bende çok sinir oluyorum ya, aklıma geldikce erkenden koyuyorum çöpü kapıya ;D
.                                      

ShapeshifteR

3. buluşmadan sonra ayrılan kaşarlardan nefret ediorum
Dünya üç beş bilgisizin elinde;
Onlarca her bilgi kendilerinde.
Üzülme; eşek eşeği beğenir:
Hayır var sana "kötü" demelerinde.

lp_jean

1.tikilerden
2.tayyipten
3.kendini zeki sanan ama olmayan kişilerden
4.sürekli sevgililerinden bahseden kızlardan
NEFRET EDİYORUM!!!...

Sumween

bana sormadan karar weren ailemden nefret ediyoruuuum!! hepsini katledicem ya

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!