Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

davullar...

Başlatan makinacı, Eylül 08, 2006, 10:15:32 PM

Previous topic - Next topic

makinacı

o zaman geliştirsin kendini...ne davulcular var sırf daha iyi olabilmek için at dopingi bile yapıyorlar(kaslar daa geişsin öküz gibi olsun die)
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...

§ïяĝαиα

ya demek ki kendini çok fazla aşmak istemiyo adam..ama gene de güzel çalıyo..bence kalsın böle..at dopingi felan da yapmasın o neymiş :S
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

makinacı

Quote from: §ïяĝαиα on Haziran 20, 2007, 11:54:07 AM
ya demek ki kendini çok fazla aşmak istemiyo adam..ama gene de güzel çalıyo..bence kalsın böle..at dopingi felan da yapmasın o neymiş :S

kendini aşmak istememek ne demektir ya...bu senin dediğin şey resmen sana bana bu sitedeki herkese tüm dünyadaki fanlarına saygısızlıktır. bi iş yapılıyorsa en iyisi yapılmalı...yanlış düşünüyorsun...
(tamam at dopingi yapmasa da olur)

§ïяĝαиα

ben orda aşmak kelimesini özünden uzaklaşmak sırf gelişme uğruna yapılan çalışmaları desteklemek manasında kullandım..kendi çapımda bi saygısızlık yaptığımı da sanmıyorum :S..ve burda kastettiğim çalışma at dopinginden başka bişi deil..sadece onu kastettim ama sanırım yanlış anlaşıldım..:S
NETE KAFA İZNİ

mthnLP

tamam söyleyelimde geliştirsin kendini.alalım karşımıza konuşalım.bak robert bu böle olmayacak...kendini geliştirmen lazım..

Requiem

Rob gibi bi adamın davulu diğerlerinin ki kadar büyük veya zengin değil çünkü zaten yaptıkları müzik tarzına bakarsanız adamın fazladan zile veya tom'a ihtiyacı yok.. "Yok büyüğünü çalamıyom ben" diyecek davulcu yoktur zannediyorsam.. Adam kendini geliştiriyor elbette ama kendi tarzı doğrultusunda geliştiriyor.. Rob'dan jazz,blues ezgili aksak ritim dolu şeyler ummuyosunuz sanırım..

O yüzden burda Rob'u karşımıza alıp konuşalım diye dalga geçip birbirinizi yermenin anlamı yok =)
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

ousan

iyi mesaj yazmışsın koray.kc
tebrik ederim :D

makinacı

Quote from: Requiem on Haziran 21, 2007, 03:34:57 PM
Rob gibi bi adamın davulu diğerlerinin ki kadar büyük veya zengin değil çünkü zaten yaptıkları müzik tarzına bakarsanız adamın fazladan zile veya tom'a ihtiyacı yok.. "Yok büyüğünü çalamıyom ben" diyecek davulcu yoktur zannediyorsam.. Adam kendini geliştiriyor elbette ama kendi tarzı doğrultusunda geliştiriyor.. Rob'dan jazz,blues ezgili aksak ritim dolu şeyler ummuyosunuz sanırım..

O yüzden burda Rob'u karşımıza alıp konuşalım diye dalga geçip birbirinizi yermenin anlamı yok =)

en azından ne demek istediğimi anladığını sanıyorum koray... :D

§ïяĝαиα

eh tamam işte benim demek istediim de buydu..sırf gelişme uğruna yapılan çalışmaları desteklemek istemiyor adam :)
NETE KAFA İZNİ

makinacı

sana burada koray öle demek istemio şöle demek istio falan demicem. görüorum ki herşei gözünde büyütüorsun. ama şaşırmıyorum.yakın zamana kadar bende öleydim...ama işin açığı LP best falan deilmiş...asla da forever falanda olamazmış...ben öğrendim sizlerde öğreneceksiniz

§ïяĝαиα

Quote from: dmpfx120 on Haziran 22, 2007, 02:54:45 PM
sana burada koray öle demek istemio şöle demek istio falan demicem. görüorum ki herşei gözünde büyütüorsun. ama şaşırmıyorum.yakın zamana kadar bende öleydim...ama işin açığı LP best falan deilmiş...asla da forever falanda olamazmış...ben öğrendim sizlerde öğreneceksiniz
ya şimdi tartışmaya girmek istemiorum ama ben orda sadece 1cümleye katıldım oda kendi tarzı doğrultusunda gelişme cümlesiydi..sadece o kısmı anlatmaya çalıştım..neyse öyle işte..ayrıca neyi gözümde büyütmüşüm anlamadım açıkçası :S..birşeyi gözümde büyüttüğüm yok sadece ne demeye çalıştığımı anlatmaya çalışıorum bundan sonra da bu konu hakkında konuşmuyorum bu sondu..
NETE KAFA İZNİ

ıllp

rob un baterisi küçük olabilir ama diğerlerinden bin kat yakışıklı olduu kesin:P:Dkızmayınnn kızmayınnn:D:D

makinacı

robun baterisi mi yakışıklı?

maneater

ne demek ya lp best felan değil..o zmn dinlemeylim lp forum da olmasın yani ne demek bu anlamadım!rob u da bu kadar eleştirmenin gereği yok bence.kendi müzik tarzlarına göre iyi iş çıkartıyo gerisi onun kendi bileceği iş..
//her adımım daha derine ölüyorumm....!

shimy

arkadaşlar neden mesajlarınızda sesli harfleri kullanıyorsunuz =) sonuçta bu bir sms hizmeti değil karakter desteği sınırsız yapmayın gözünüzü seviyim =)
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...