Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

robert gregory bourdon

Başlatan black_ece, Eylül 08, 2006, 04:22:57 PM

Previous topic - Next topic

folligue

ya dostum iyimisin sen lütfen?daha cok cok cok daha iyi bateristler var dünyada ben bile geçtim herifi be... ;D
In the brightest hour of my darkest day
I realized what is wrong with me
Can't get over you. can't get through to you
It's been a helter-skelter romance from the start
Take these memories that are Haunting me
Of a paper man cut into shreds by his own pair of scissors
He'll never forgive her...

Neshem

ossun ynede bu gruba büyük bi katkısı var bateri konusnda ama adam chok karizma yhaaa
he bide bn yeni konu açmak istemedm şunu izleyn isterseniz brad ve rob  :)

http://www.youtube.com/watch?v=1Jkg3ei7PD0

uNReLiEveD

ama son zamanlarda bateriyi daha iyi çalıyo artık Rob.Geliştirmiş kendini bateri konusunda :P

folligue

minutes to midnight'taki en ezik eleman bu grup o kadar iileşmiş ama ne yazıkki rob daha 4 4lük ataklardan baska hic bisey yapmıyo kendi adına ben utandım...ben daha ii atraksiyon yapardım be  >:(

süperlp

Quote from: folligue on Mayıs 12, 2007, 12:50:17 PM
minutes to midnight'taki en ezik eleman bu grup o kadar iileşmiş ama ne yazıkki rob daha 4 4lük ataklardan baska hic bisey yapmıyo kendi adına ben utandım...ben daha ii atraksiyon yapardım be  >:(

yok yaa rob iyidir
hele no more sorrow da mükemmel çalmıs
linkin parkta rob dan daha ii çalacak baterist yoktur

folligue

Quote from: süperlp on Mayıs 12, 2007, 06:59:01 PM
Quote from: folligue on Mayıs 12, 2007, 12:50:17 PM

ben daha iyi calarım be bi herif tipten kazanıyor baska bisey yok...Ne yalan söyliyim hastayım herife ama performansı kötü ya...

yok yaa rob iyidir
hele no more sorrow da mükemmel çalmıs
linkin parkta rob dan daha ii çalacak baterist yoktur

lpgirl

robu dışlamışlar MTMde..qwerty'yle belki daha iyi yaparlar sanmıştım ama pek de öyle olmamış..iyi çalıyor ama daha daha iyisi de var..ayrıca daha iyiside LP'a fazla gelir..çünkü bateri ön plana çıkarsa müzik sertleşir ki LP'da daha sert yapamaz...
türkçemiz, ses bayrağımız...bayrağını kaybeden bir ulus önce namusunu sonra ülkesini kaybeder...lütfen türkçemizi daha dikkatli kullanalım...

Ra[P]uNzEL

Quote from: muzzy on Eylül 10, 2006, 01:19:56 AM
saol bilgilendirme için...grubun en yakışıklısı bu.. :D  :D ..
bencede mike fln hikaye grubun yakısıklısı bu ayrıca vater bagetlerden turkiyede varsa bulup alacam sevgilim alcak zate bana baget ;D meslektaslarım varsa tawsıem vater bagetlere ankarada oturuosanız yuksel cad dost kıtab evınde olabılır bır bakın derim sevgilimede aynı seyı dedım ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

(-----DEAD İN THE LİFE AND ME DEAD-----)
hayat sonsuzlukla başladı,bitti...
!!DeWiL AnGeL!!Lq!!

ousan

evet.. sevgiline aşka neler dedin.. :D
ahaha ilginçmiş.. :P
...
rob kendi alanında iyi...

folligue

abi değil ya vallaha değil...ya bi tane atraksiyon yok böyle bi heyecanlanıcak yeri yok baterinin ya...sadece in pieces'te soloya gecmeden önce küçük bi kick atraksiyonu sıkıştırmıstır baska hic bisey hosuma gitmedi albümde...

Sumween

abi ne bekliyosun anlamadım şarkının ortasında cart curt diye sesler mi fırlasın bateriden? olması gerektiği gibi çalıyo yani ,ki ben de şarkılarda genellikle bütüne bakarım yani dikkat etmem nerde bateri var nerde elektro var diye ama...
Mesela bak shadow of the day'de dım dım tık diye gidiyo ya bateri atraksiyon adına ani bi hızlanma filan yapsa afedersin şarkıya z.çsa saçmalık olur yani,ne anladım ben bu işten ... atraksiyon yapılacak parça vardır,yapılmayacak parça vardır.. yeri gelince çok da güzel yapıyo kanaatimce..

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

folligue

nerde yapıyo söylesene bi atraksiyon yapılacak parca cok o konuda süpen olmasın en azından What i've Done'nın solo bitimine biseyler koyabilirdi daha hızlı yapılacak...ya daha bissürü sarkı varya önceki albümlerdede tık yok zaten...Rob işe yaramaz ama karizması kurtarıyo o ayrı...

Sumween

o zaman tartışma konusu yapmaya gerek yok.. senin görüşün o ve kimseye kabul ettirmek zorunda da değilsin taam sana göre Rob işe yaramazdır,bana göre -en azından LP dahilindeyken- gayet de işe yarardır. bitti.

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

linkinpark7227

bu rob ne kadar mehmet okura benziyor ya,bazen ayırt edemiyorum...

Requiem

Quote from: folligue on Haziran 24, 2007, 06:25:08 PM
nerde yapıyo söylesene bi atraksiyon yapılacak parca cok o konuda süpen olmasın en azından What i've Done'nın solo bitimine biseyler koyabilirdi daha hızlı yapılacak...ya daha bissürü sarkı varya önceki albümlerdede tık yok zaten...Rob işe yaramaz ama karizması kurtarıyo o ayrı...

Franz Ferdinand gibi bi grubun solo atması ne kadar garip kaçarsa Rob'un da o kadar kaçar..
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!